Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 7.8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

• Moderators
Odesláno (upraveno)
Krásná sběratelka prý dostupná jen v polsku http://imgur.com/cz0WW4L

Vskutku pěkná, viděl jsi ji tam někde prodávat? (upřímně jsem dosud ani o této hře snad neslyšel).

Btw vítej zde na fóru a zvláště v sekci sběratelů a doufám, že pokud patříš mezi sběratele, tak se nám tu pochlubíš se svými poklady :)

Kúpim Zaklínač Press Kit! Cena 200 EUR+

prosím o pomoc pri hľadaní

K jakému dílu Zaklínače PK? Tohle mi asi nějak uniklo.

P.S. Plz nezvětšuj ten font, bolí z toho oči a i když to napíšeš klasickou velikostí písma, nepřehlédneme to tu ;)

[ATTACH]31395[/ATTACH] LORD CIDER LORD CIDER LORD CIDER LORD CIDER LORD CIDER LORD CIDER LORD CIDER LORD CIDER LORD CIDER LORD CIDER uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Nice! Do jaké edice tenhle patří? :D

Jinak podle všeho by jich mělo být 2000 ks worldwide a individuálně číslované. Jsem zvědav, jaká čísla vyjdou na mě :cheesygrin:

Upraveno uživatelem drak3go
Odesláno (upraveno)
K jakému dílu Zaklínače PK? Tohle mi asi nějak uniklo.

P.S. Plz nezvětšuj ten font, bolí z toho oči a i když to napíšeš klasickou velikostí písma, nepřehlédneme to tu ;)

Písmo som upravil :) Ale k veci, chcem kúpiť český Press Kit k Zaklínačovi 1. Je to 28 stránkový katalóg a vonkajšia obálka je červená.

postimg.org/image/tudidxj33/

Upraveno uživatelem drak3go
Edit
Odesláno

Díky.) Viděl jsem to na FB skupině sběratelé. Já dřív dělal spíš figurky Warhammer, ale protože Games worshop neúnosně zdražuje (18 figurek -4000kč) tak pomalu začínám sbírat něco jinýho a steelbooky se mi hodně líbí. Uvažuju i o těch ke kterým nemám hru, ale vzhledově jsou nádherný.

Btw: co říkáte na připravovaný steelbook Uncharted 4? Líbí se mi jak je komiksově laděný. Zatím z mé sbírky mám hlavně vlastnoručně nabarvený figurky, tahle mi trvala 30 hodin čistého času http://www.coolminiornot.com/333041

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu