Erendil Odesláno Únor 1, 2016 Nahlásit Odesláno Únor 1, 2016 Já ti dám hovada. Abych Ti nerozhodil sandál :-)
Rowan Odesláno Únor 1, 2016 Nahlásit Odesláno Únor 1, 2016 Notak Zdendo, nechces me rozcilit i ty ze? Vis ze to mam par km k tobe jen :D
Mandaz Odesláno Únor 1, 2016 Nahlásit Odesláno Únor 1, 2016 soráč, takže už umíš s fotošopem :lol: Jinak samozřejmě vím vo co go, ale sranda je, že když zadáš lord cider do gůglu/vyhledávače obrázků vyleze jako první odkaz tohle http://eatoutmagazine.co.uk/sites/default/files/images/news/somersby_creative_-_lo_res.jpg :lol:
Moderators drak3go Odesláno Únor 1, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Únor 1, 2016 (upraveno) Krásná sběratelka prý dostupná jen v polsku http://imgur.com/cz0WW4L Vskutku pěkná, viděl jsi ji tam někde prodávat? (upřímně jsem dosud ani o této hře snad neslyšel). Btw vítej zde na fóru a zvláště v sekci sběratelů a doufám, že pokud patříš mezi sběratele, tak se nám tu pochlubíš se svými poklady :) Kúpim Zaklínač Press Kit! Cena 200 EUR+prosím o pomoc pri hľadaní K jakému dílu Zaklínače PK? Tohle mi asi nějak uniklo. P.S. Plz nezvětšuj ten font, bolí z toho oči a i když to napíšeš klasickou velikostí písma, nepřehlédneme to tu ;) [ATTACH]31395[/ATTACH] LORD CIDER LORD CIDER LORD CIDER LORD CIDER LORD CIDER LORD CIDER LORD CIDER LORD CIDER LORD CIDER LORD CIDER uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Nice! Do jaké edice tenhle patří? :D Jinak podle všeho by jich mělo být 2000 ks worldwide a individuálně číslované. Jsem zvědav, jaká čísla vyjdou na mě :cheesygrin: Upraveno Únor 1, 2016 uživatelem drak3go
Rowan Odesláno Únor 1, 2016 Nahlásit Odesláno Únor 1, 2016 Ja hlavne doufam ze bude cislo na krabici abych si mohl vybrat :D
chosefina Odesláno Únor 1, 2016 Nahlásit Odesláno Únor 1, 2016 (upraveno) K jakému dílu Zaklínače PK? Tohle mi asi nějak uniklo.P.S. Plz nezvětšuj ten font, bolí z toho oči a i když to napíšeš klasickou velikostí písma, nepřehlédneme to tu ;) Písmo som upravil :) Ale k veci, chcem kúpiť český Press Kit k Zaklínačovi 1. Je to 28 stránkový katalóg a vonkajšia obálka je červená. postimg.org/image/tudidxj33/ Upraveno Únor 1, 2016 uživatelem drak3go Edit
Moderators drak3go Odesláno Únor 1, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Únor 1, 2016 Uff, a to vážně má takovou cenu? :shock: Ja hlavne doufam ze bude cislo na krabici abych si mohl vybrat :D Tak na to bych nespoléhal :)
Mandaz Odesláno Únor 1, 2016 Nahlásit Odesláno Únor 1, 2016 Ja hlavne doufam ze bude cislo na krabici abych si mohl vybrat :D To víš že jo, a pak bys to přehraboval jak důchodci v lidlu regal s teplákama :lol:
chosefina Odesláno Únor 1, 2016 Nahlásit Odesláno Únor 1, 2016 Pre mna ma taku cenu, pre niekoho ziadnu. Skusis sa opytat? :D najlepsie keby si ho mal doma :D
Pepekres Odesláno Únor 2, 2016 Nahlásit Odesláno Únor 2, 2016 Díky.) Viděl jsem to na FB skupině sběratelé. Já dřív dělal spíš figurky Warhammer, ale protože Games worshop neúnosně zdražuje (18 figurek -4000kč) tak pomalu začínám sbírat něco jinýho a steelbooky se mi hodně líbí. Uvažuju i o těch ke kterým nemám hru, ale vzhledově jsou nádherný. Btw: co říkáte na připravovaný steelbook Uncharted 4? Líbí se mi jak je komiksově laděný. Zatím z mé sbírky mám hlavně vlastnoručně nabarvený figurky, tahle mi trvala 30 hodin čistého času http://www.coolminiornot.com/333041
gorerated Odesláno Únor 2, 2016 Nahlásit Odesláno Únor 2, 2016 Lidi neváhejte, skvělá hra. http://www.jrc.cz/hra_ps4_tearaway_unfolded_standard_edition
headhot Odesláno Únor 2, 2016 Nahlásit Odesláno Únor 2, 2016 http://www.xzone.cz/nahledps3.php3?idg=1383 sfv steelbook
Tomas007 Odesláno Únor 3, 2016 Nahlásit Odesláno Únor 3, 2016 Mám dotaz ohledně EBAY, protože ještě nemám zkušenost s nákupem. Chtěl bych koupit sošku z Anglie-Liverpool a uvádí se tam cena za poštovné jenom cca 355,-Kč Je tomu opravdu tak ? Když se to celý zaplatí převodem, nemusí se potom ještě něco doplácet nebo tak ?
Erendil Odesláno Únor 3, 2016 Nahlásit Odesláno Únor 3, 2016 Ahoj, pokud to je normál zásilka bez tracking number, tak by to mohlo být. Je to v EU, takže clo ani DPH neplatíš. Za poslední 3 měsíce mi přišlo z VB kolem 8mi balíčků a všechno v cajku.
Mandaz Odesláno Únor 4, 2016 Nahlásit Odesláno Únor 4, 2016 (upraveno) Už vím, co budu kupovat v květnu EDIT: Tak cena dle eurogameru kolem 4.000czk Upraveno Únor 4, 2016 uživatelem Mandaz
Rowan Odesláno Únor 4, 2016 Nahlásit Odesláno Únor 4, 2016 (upraveno) Kua....... Erendil: verejne se omlouvam, ale neboj dnes konecne by to k tobe melo letet :/ Upraveno Únor 4, 2016 uživatelem drak3go Používej tlačítko "EDIT"
Pepekres Odesláno Únor 4, 2016 Nahlásit Odesláno Únor 4, 2016 Rowan bylo by možný teda sehnat steelbook tomb raider a diablo na ps4?-) ps nezapomen prosím na mě-)
Mandaz Odesláno Únor 4, 2016 Nahlásit Odesláno Únor 4, 2016 tak steelbooky k tomb raideru a diablu mám i já a nějak na nich nelpím, pokud o ně máš zájem pošli mi pmku s tvou nabídkou ;)
esmo Odesláno Únor 4, 2016 Nahlásit Odesláno Únor 4, 2016 Aaaaaaaa <3 ten Doom collectorka je boží ! ale těch peněz...Uncharted 4, Dark Souls...peněženka zapláče...
Erendil Odesláno Únor 4, 2016 Nahlásit Odesláno Únor 4, 2016 Tak omez výdaje na žrádlo. Budeš mít pěkný kousky do sbírky a ještě zhubneš. :-)
esmo Odesláno Únor 4, 2016 Nahlásit Odesláno Únor 4, 2016 Jsem zrovna ve fázi nabírání tělesné hmoty, papat musím :( Spíš omezím mladou...letos nepojedeme na dovolenou :D
Recommended Posts