Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 7.8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

Odesláno

Tak už mám doma tu sběratelku Dragon Quest Heroes blablabla. Anglická lokalizace, celkem mne překvapila její velikost, čekal jsem ji o něco větší. Truhlička je z nějakého tvrzeného kartonu (jako na desetipívo), klíčenka je z nějakého plastu a plyšák je akorát do huby mojého vlka :lol: Nechápu, jak za takovou sběratelku někdo mohl chtít víc než dva a půl litru.

post-35176-14687191685519_thumb.jpg

Odesláno

v prve rade nejde ani o hru, cena CE je naprosto v poradku,kdyz si vzpomenu,ze stala 1399 day one edice. Ja si tu edici koupil jen kvuli te bednicce, samozrejme ji rozdelavat nebudu. Diky mandaz za fotky.

Me prisla ve velke krabici vystlana xbox obaly od ovladacu a hra zabalena v bublince,takze pohoda. Nekdy mi to od originalek chodi primo v krabicich od distributora a to je obcas hruza. Vzpominam si jak mi poslali ghost edici, to byla hruza. Jenom preposlali dal.

Odesláno

Vazeny zakazniku,

mate na Xzone predobjednanou hru DOOM na PS4. Mame tu moznost zmenit predobjednavku na sberatelskou edici (odhadovana cena je kolem 4799 Kc). Pokud byste o ni mel zajem, pak prosime o urychlene napsani na email xzone@xzone.cz a predobjednavku zmenime.

Zatim ji neni mozne bezne objednat na obchode, prednost dostali zakaznici jako vy, kteri si vcas predobjednali hru formou tohoto emailu. Kusu je velmi malo, proto dlouho nezvazujte. Bran v potaz bude i cas napsani na onen email, pokud by se nemelo dostat na vsechny.

Vice o edici se muzete dozvedet napr. zde: http://www.xzone.cz/nahledps3.php3?idg=2007

Pekny den

Martin Schovanec

manager obchodu

Tolik ode me k doomu :( nasrat a opet opakuji pockam az bude stat 50$ stejne jako panzerhund ed....

Odesláno

Erendil: nevím kam tou vychcaností míříš.. pouze jsem napsal, že mi za to ta sběratelka nestojí, protože hru bych nehrál a prodat jí za 700,-Kč a mít nějakého plyšáka a klíčenku s truhličkou za pár korun mi za 750,-Kč nestojí. Nebo mi někdo chce říct, že mají cenu 750,-Kč? Pro mě teda ne.. Tak si laskavě nech takové výrazy.. jednalo se pouze o můj názor.

Odesláno (upraveno)

Jinak zajímavá věc okolo sběratelky Dark Souls 3. Po včerejším traileru některé obchody změnily fotky s obsahem. Dokonce je i jiný steelbook (metal case). Nevím jestli je to jen pro US nebo změna bude i u nás v Evropě.....

post-72873-14687191697858_thumb.jpg

edit: aby se to ještě víc zamotalo, našel jsem ještě třetí nabídku z US...

post-72873-14687191713802_thumb.jpg

post-72873-14687191719381_thumb.jpg

Upraveno uživatelem djtoko
detail steelbooku
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu