kruta Odesláno Únor 6, 2016 Nahlásit Odesláno Únor 6, 2016 Tím, že se to nechá ležet na skladech to nemá moc smysl .. resp. by to byl běh na dlouhou trať. Distributor to prodá obchodu a ten to poté musí prodat pod cenou, což zapláče pouze on, distributor to nijak nepocítí. A ne, ochrana skladu, nebo snižování cen neplatí pro Collectors.
chosefina Odesláno Únor 6, 2016 Nahlásit Odesláno Únor 6, 2016 Sháním Gears of War 3 Epic Edition. Nevěděl by někdo ? Ja som ju kúpil cez Amazon.
Erendil Odesláno Únor 7, 2016 Nahlásit Odesláno Únor 7, 2016 (upraveno) Ahoj. Koupím Collectorku Zaklínače 3 na PS4ku. Myslím tu velkou, ne Steelbook edici. Upraveno Únor 7, 2016 uživatelem Erendil
Moderators drak3go Odesláno Únor 7, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Únor 7, 2016 Napiš kolik bys za ní byl ochoten nabídnout.
Mandaz Odesláno Únor 9, 2016 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2016 Tak už mám doma tu sběratelku Dragon Quest Heroes blablabla. Anglická lokalizace, celkem mne překvapila její velikost, čekal jsem ji o něco větší. Truhlička je z nějakého tvrzeného kartonu (jako na desetipívo), klíčenka je z nějakého plastu a plyšák je akorát do huby mojého vlka :lol: Nechápu, jak za takovou sběratelku někdo mohl chtít víc než dva a půl litru.
headhot Odesláno Únor 9, 2016 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2016 (upraveno) prisla mi zasilka ze singapuru a celni urad si uz uctuje 192,- za prostredkovani. Kua asi mi neco uniklo, je pravda,ze dva roky jsem neplatil zadne dph atd. Mam rad ve tvaru knih. mandaz: jo je to takova zvlastni CE:) Dneska mi taky prijde Upraveno Únor 9, 2016 uživatelem headhot
Mandaz Odesláno Únor 9, 2016 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2016 headhot, a to mi ta CE přišla v takové pobůchané krabici od bot, měl jsem obavy v jakém stavu bude :lol: Nakonec vše v pořádku, ale takhle nedbale zabalenou zásilku (bez výstelky, bez bublinkáče, jen v zabalené v papíře a mrsklé do krabice) jsem ještě z eshopu nedostal
Erendil Odesláno Únor 9, 2016 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2016 Mandaz: no mě by měla přijít do ulozenky dneska. Tak jsem zvědavej.
Moneyy Odesláno Únor 9, 2016 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2016 Taky jsem měl tu sběratelku Dragon Quest Heroes objednanou, ale ta hra se dá samostatně koupit za 750,-Kč a ten zbytek mi nějak cenově na zbylých 750,-Kč neseděl, tak jsem objednávku stornoval. Kdyby někdo prodával tu truhličku za rozumný peníz zvlášť, tak mi prosím napište. [h=1][/h]
headhot Odesláno Únor 9, 2016 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2016 v prve rade nejde ani o hru, cena CE je naprosto v poradku,kdyz si vzpomenu,ze stala 1399 day one edice. Ja si tu edici koupil jen kvuli te bednicce, samozrejme ji rozdelavat nebudu. Diky mandaz za fotky. Me prisla ve velke krabici vystlana xbox obaly od ovladacu a hra zabalena v bublince,takze pohoda. Nekdy mi to od originalek chodi primo v krabicich od distributora a to je obcas hruza. Vzpominam si jak mi poslali ghost edici, to byla hruza. Jenom preposlali dal.
Erendil Odesláno Únor 9, 2016 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2016 Přesně tak. Ta cena je v pohodě. Nevíc mě pobavilo to, obsah za tu cenu nestojí. A hned další věta kdyby někdo prodával tu truhličku za rozumný peníz zvlášť. Vychcanost některých členů mě nepřestává udivovat. :-) Já to taky rozbalovat nebudu.
gorerated Odesláno Únor 9, 2016 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2016 Tak kdo půjde do sběratelky Dooma? Pokud to nebude zase dojení peněz za nic, tak já určitě.
headhot Odesláno Únor 9, 2016 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2016 az bude dum okolo 2000-2500 pujdu do nej, drive ne.
Rowan Odesláno Únor 9, 2016 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2016 Vazeny zakazniku, mate na Xzone predobjednanou hru DOOM na PS4. Mame tu moznost zmenit predobjednavku na sberatelskou edici (odhadovana cena je kolem 4799 Kc). Pokud byste o ni mel zajem, pak prosime o urychlene napsani na email xzone@xzone.cz a predobjednavku zmenime. Zatim ji neni mozne bezne objednat na obchode, prednost dostali zakaznici jako vy, kteri si vcas predobjednali hru formou tohoto emailu. Kusu je velmi malo, proto dlouho nezvazujte. Bran v potaz bude i cas napsani na onen email, pokud by se nemelo dostat na vsechny. Vice o edici se muzete dozvedet napr. zde: http://www.xzone.cz/nahledps3.php3?idg=2007 Pekny den Martin Schovanec manager obchodu Tolik ode me k doomu :( nasrat a opet opakuji pockam az bude stat 50$ stejne jako panzerhund ed....
Mandaz Odesláno Únor 9, 2016 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2016 osobně jsem o něm hodně uvažoval, ale předběžná cena 4200 nevim nevim, asi také počkám jak headhot až spadne cena ;) btw ten dragon quest je zatím celkem sranda, potěšila možnost japonského audia a anglických titulků :D EDIT: Tak až tak? No nic, 4700 jim dávat nebudu
djtoko Odesláno Únor 9, 2016 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2016 4 800 je docela dost. Jak píše Rowan sám osobně bych také počkal. Nevěřím, že by se všechny kusy vyprodaly....
Moneyy Odesláno Únor 9, 2016 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2016 Erendil: nevím kam tou vychcaností míříš.. pouze jsem napsal, že mi za to ta sběratelka nestojí, protože hru bych nehrál a prodat jí za 700,-Kč a mít nějakého plyšáka a klíčenku s truhličkou za pár korun mi za 750,-Kč nestojí. Nebo mi někdo chce říct, že mají cenu 750,-Kč? Pro mě teda ne.. Tak si laskavě nech takové výrazy.. jednalo se pouze o můj názor.
djtoko Odesláno Únor 9, 2016 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2016 (upraveno) Jinak zajímavá věc okolo sběratelky Dark Souls 3. Po včerejším traileru některé obchody změnily fotky s obsahem. Dokonce je i jiný steelbook (metal case). Nevím jestli je to jen pro US nebo změna bude i u nás v Evropě..... edit: aby se to ještě víc zamotalo, našel jsem ještě třetí nabídku z US... Upraveno Únor 9, 2016 uživatelem djtoko detail steelbooku
esmo Odesláno Únor 9, 2016 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2016 no to snad neeee, ten původní byl daleko lepsi...doufam ze to je jen nejaky fail... EDIT: tak teď jsem opravdu zmaten...
Rowan Odesláno Únor 9, 2016 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2016 Podle mw nikdo poradne jeste nevi jak bude obsah vypadat.....navic me v prvni rade zajima prestige a az potom budu kolupovat to co bude....
djtoko Odesláno Únor 9, 2016 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2016 Podle mw nikdo poradne jeste nevi jak bude obsah vypadat.....navic me v prvni rade zajima prestige a az potom budu kolupovat to co bude.... A ty si jí nakonec někde sehnal na 100%? Myslím tím Prestige edici.
Mandaz Odesláno Únor 9, 2016 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2016 ještě jedna věc, co mne u CE dragon qeust heroes blablabla překvapila a to ta, že hra samontá je už v edici bez folie. Pár sběratelek jsem už koupil, a všechny i otevřel, ale tohle je první kde hra samotná byla bez krycí folie
Rowan Odesláno Únor 9, 2016 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2016 Stejne to mela ted life is strange, celkove baleni orig zabaleno a hra bez folie
Recommended Posts