Erendil Odesláno Duben 26, 2016 Nahlásit Odesláno Duben 26, 2016 (upraveno) Jo sorry PS4 verze ještě je. Vita verze byla první dávka pryč za 12 minut a druhá za 10. Jo tyhle hry musíš kupovat hned při otevření toho runu. Jeden byl včera ve 14:00 h a druhej o půlnoci. Upraveno Duben 26, 2016 uživatelem drak3go Používej tlačítko "EDIT"
djtoko Odesláno Duben 29, 2016 Nahlásit Odesláno Duben 29, 2016 U4 Libertalia's Collectors edition unboxing
Moderators drak3go Odesláno Duben 29, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Duben 29, 2016 U4 Press Kit Unboxing
djtoko Odesláno Duben 29, 2016 Nahlásit Odesláno Duben 29, 2016 Luxusní press kit. Dokonce očíslován (2 177 ks).
StefiCZ Odesláno Duben 30, 2016 Nahlásit Odesláno Duben 30, 2016 Nechcete někdo Diablo 3 Reaper of Souls sběratelku? Sešla se mi domů druhá, jen rozbalená, komplet balení, stav nové hry. Klidně bych i za něco vyměnil.
Rowan Odesláno Duben 30, 2016 Nahlásit Odesláno Duben 30, 2016 Kdyby jsi měl jen diablo 3 tak ano :) Odesláno z mého Nexus 5X pomocí Tapatalk
StefiCZ Odesláno Duben 30, 2016 Nahlásit Odesláno Duben 30, 2016 Mám, mám ale tu jenom jednou bohužel :D
StefiCZ Odesláno Květen 2, 2016 Nahlásit Odesláno Květen 2, 2016 Začínají se mi tu kupit Press-kity, tentokrát Gran Turismo 6, čirou náhodou k nim ale vždycky přijdu v podstatě zadarmo. Celkem by mě zajímalo, jakou ty věci mají hodnotu, dají se nějakým stylem nacenit? Na Ebayi už si dávají lidé bacha, takže si nejsem úplně jistej jak na to vlastně jít, nějaký tipy?
Moderators drak3go Odesláno Květen 2, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Květen 2, 2016 Můžeš zkusit napsat co máš a u čeho tě zajímá cena, myslím že se tu vždycky najde relevantní odezva. Btw jak to myslíš s tím Ebay, na co že si lidi dávají bacha?
Rowan Odesláno Květen 3, 2016 Nahlásit Odesláno Květen 3, 2016 I já bych určitě mel o pár věcí zájem napiš, pokud by jsi se chtěl něčeho zbavit a něco bychom vymysleli ;) Odesláno z mého Nexus 5X pomocí Tapatalk
headhot Odesláno Květen 3, 2016 Nahlásit Odesláno Květen 3, 2016 tak gran turismo 6 je jeden z tech horsich press kitu. Jednu dobu byl na aukru snad za 900. Jinak ebay ten pozere vsechno,jen ty poplatky jsou naprd a jeste na paypalu
StefiCZ Odesláno Květen 3, 2016 Nahlásit Odesláno Květen 3, 2016 Zajímá mě na ps3 - Gt6, warhawk, heavenly sword, killzone 2, infamous a god of war 3. Na ps4 jich mám sice taky dost ale ty jsem platil tvrdou měnou takže cenu znám. Ještě jich mám pár na pc, x360 a psp ale to bych se musel porozhlédnout co přesně.
headhot Odesláno Květen 4, 2016 Nahlásit Odesláno Květen 4, 2016 jo ten mam,akorat jsem ho kupoval bez toho promo cd. Tenhle press kit je povedeny a stejne hezci je z F3ar
Rowan Odesláno Květen 4, 2016 Nahlásit Odesláno Květen 4, 2016 Vážený zákazníku, máte na Xzone předobjednanou sběratelskou edici Uncharted 4: A Thiefs End - Libertalia Collectors Edition (PS4). Bohužel máme špatnou zprávu. Ačkoliv jsme bojovali o každý kus, distribuční firma Sony několik dní před vydáním zkrátila plánovaný počet sběratelek pro celou ČR/SK a další regiony v Evropě. Postihlo to všechny prodejce a bohužel se toto krácení týká i vaší předobjednávky. Na omezený počet kusů jsme museli zvolit způsob, jak je rozdělit a zvolili jsme jako rozhodující datum předobjednávky. Ta vaše se bohužel do daných kusů s datem objednání nevešla :-(. Snažil jsme se "urvat" maximum, posledních několik dní jsme toto řešili se Sony, ale více kusů se již nepovedlo zajistit. Ač tento problém není vyloženě naše chyba, protože kusy jsme měli slibené a zajištěné, cítíme určitou zodpovědnost a nabízíme menší kompenzaci. Pokud předobjednávku změníte na speciální edici a nebo standardní edici, tak vám dáme navíc ještě 150 Kč slevu jako omluvu za tyto komplikace. Seru na to už fakt :/ Odesláno z mého Nexus 5X pomocí Tapatalk
kruta Odesláno Květen 4, 2016 Nahlásit Odesláno Květen 4, 2016 A to ještě nevíte co napíše Cartman .. za chvíli z něj vypadne, že mu to určitě ze Šetřílek.cz pošlou, protože stále ještě do mailu na "plnou hubu" nenapsali - edici Vám bohužel nepošleme :lol:
djtoko Odesláno Květen 4, 2016 Nahlásit Odesláno Květen 4, 2016 Uff vystrašil jsi mě.... Vážený zákazníku, máte na Xzone předobjednanou sběratelskou a kusově omezenou edici Uncharted 4: A Thief`s End. Tímto emailem vám chceme jen potvrdit, že vaše objednávka sběratelské edice hry Uncharted 4: A Thief`s End je stále aktivní, v pořádku a hru dostanete. Pokud však máte objednáno zásilkou na poště, či přes kurýra, musíme vás poprosit o jeden den strpení. Sony hlásí zdržení v distribuci o jeden den a nebude vám tedy poslána den před vydáním, jak jste u nás zvyklý, ale druhý den v úterý 10.5. Toto menší zdržení nás mrzí.
Rowan Odesláno Květen 4, 2016 Nahlásit Odesláno Květen 4, 2016 Kd máš datum objednávky? Odesláno z mého Nexus 5X pomocí Tapatalk
djtoko Odesláno Květen 4, 2016 Nahlásit Odesláno Květen 4, 2016 (upraveno) 1. 9. 2015, 12:58:49 bral jsem to hned jak se to ukázalo viz http://console-forum.net/tema/133020-sberatele-her/page393 Upraveno Květen 4, 2016 uživatelem drak3go EDIT
Moderators drak3go Odesláno Květen 4, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Květen 4, 2016 Musím se podívat kolik jsem si jich objednal ..... ;)
Rowan Odesláno Květen 4, 2016 Nahlásit Odesláno Květen 4, 2016 Dpc..... Já 8.9. Odesláno z mého Nexus 5X pomocí Tapatalk
esmo Odesláno Květen 4, 2016 Nahlásit Odesláno Květen 4, 2016 Tak to jich budou mít hodně málo, nevěřím, že si to od toho 1.9 do 8.9. předobjednalo tolik lidí.
Rowan Odesláno Květen 4, 2016 Nahlásit Odesláno Květen 4, 2016 Já hlavně mám objednávku také z 1.9. Ale zapomněl jsem tak jsem udělal novou a někdy v lednu jednu nechal zrušit když jsem. Zjistil že tam mám 2....♥♥♥♥♥ Odesláno z mého Nexus 5X pomocí Tapatalk
Recommended Posts