StefiCZ Odesláno Červen 7, 2016 Nahlásit Odesláno Červen 7, 2016 Zítra jak se vrátím dom ukážu.. ani ten vořech nebyl můj. V krabici díra jak do.. no a s Geraltem si dal teda záležet, Gryf poměrně v pohodě ale to už je jedno, že.. na polici už nikdy stát nebude a je to nejdražší věc z celýho balení, čili edice v ha*zlu TT__TT
Dzegrify Odesláno Červen 7, 2016 Nahlásit Odesláno Červen 7, 2016 Jo Sběratelka Horizon Zero Dawn vypadá parádně. Pokud to nebude jak s U4 tak si dám pěknej dárek k narozkám :wohow:
headhot Odesláno Červen 7, 2016 Nahlásit Odesláno Červen 7, 2016 doufam,ze pes byl vecer hlavni hvezdou na grilu
gorerated Odesláno Červen 7, 2016 Nahlásit Odesláno Červen 7, 2016 Tady pomůže už jedině taxidermie :D Jinak co se týče Horizonu, sběratelka hezká, ale asi mi bude stačit limited edice. Jakmile člověk koupí svoje první Sideshow nebo Hot Toys, tak mu všechno ostatní přijde jako jednonohej po*canej bezdomovec :D
headhot Odesláno Červen 7, 2016 Nahlásit Odesláno Červen 7, 2016 proto doporucuji sberatelske edice neotvirat a nebudes litovat:D
gorerated Odesláno Červen 8, 2016 Nahlásit Odesláno Červen 8, 2016 To bych nevydržel :D když jsem ještě hrál Magiky, říkal jsem si že by bylo fajn mít od každé edice doma nerozbalený booster. Tak jsem si nějaké koupil i zpětně. Uložil to do krabičky a asi za týden jsem to s pěnou u huby musel rozervat :D
Moderators drak3go Odesláno Červen 8, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Červen 8, 2016 Tak nám byly představeny edice k příchozímu Watch Dogs 2 a tak, jak to mají sběratelé rádi, bude z čeho vybírat :)
wopiczak Odesláno Červen 8, 2016 Nahlásit Odesláno Červen 8, 2016 je nekde nejaky video toho robot z WATCH_DOGS® 2 - WRENCH JUNIOR ROBOT v akci?
headhot Odesláno Červen 9, 2016 Nahlásit Odesláno Červen 9, 2016 no u watch dogs 2 asi pockam z nakupem. Ostatni verze pujdou koupit za pakatel a tu uplay no, u te budu vahat. Jedina co se mi libi. Je zajimave,ze po kritice metalpacku,co ubi daval,tak poslechli kritiku a tedka chybi
Dzegrify Odesláno Červen 9, 2016 Nahlásit Odesláno Červen 9, 2016 Vypadá to zajímavě ale tolik edicí? Připadá mi to zbytečný ždímání. Ale na hru jako takovou sem zvědavej :)
Moderators drak3go Odesláno Červen 9, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Červen 9, 2016 no u watch dogs 2 asi pockam z nakupem. Ostatni verze pujdou koupit za pakatel a tu uplay no, u te budu vahat. Jedina co se mi libi.Je zajimave,ze po kritice metalpacku,co ubi daval,tak poslechli kritiku a tedka chybi Metalpak sice chybí, ale chybí i Steelbook a vlastně jakákoliv "plechová" krabička, tak nevím, jestli zrovna tohle byl posun k lepšímu ;) Jinak bohužel Metalpaky jsou čím dál častěji v oblibě vydavatelů (v upoutávkách chytře označovány jako "Steel Case") a spousta lidí v tom stále nedělá rozdíl, takže při prodeji klidně uvedou, že součástí hry je Steelbook (viz. např. z poslední doby MadMax, Dark Souls III apod.) Za mě teda je v tom stále obrovský rozdíl v kvalitě a Steelbooku se dosud nic nevyrovnalo.
esmo Odesláno Červen 9, 2016 Nahlásit Odesláno Červen 9, 2016 Trochu offtopic, ale už mě docela přestává bavit to multi-kulti prosazování všeho, zase budeme hrát za čmouda?
kruta Odesláno Červen 9, 2016 Nahlásit Odesláno Červen 9, 2016 Ty jsi ale rasista!! Honem rychle běž do internetového bankovnictví a pošli alespoň 1000 Kč na nadaci CHCEME ČERNÉ ČESKO, aby si pracovníci mohli pár Watch Dogs hrdinů přivést sem do ČR ve služebních A8 :) ..
Mandaz Odesláno Červen 9, 2016 Nahlásit Odesláno Červen 9, 2016 Původně jsem to tu ani nechtěl psát abych nebel označen za.rasistu, ale máte pravdu, na můj fkus je už přenegrováno a přesluníčkováno
kruta Odesláno Červen 9, 2016 Nahlásit Odesláno Červen 9, 2016 Já se jen modlím, aby ve Fifě 17 nebyl napevno nastaven jako výchozí tým nějaký z afriky, to už by mi fakt asi jeblo.
Moderators drak3go Odesláno Červen 9, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Červen 9, 2016 Já se jen modlím, aby ve Fifě 17 nebyl napevno nastaven jako výchozí tým nějaký z afriky, to už by mi fakt asi jeblo. A proč hned tým z Afriky? Stačí se zítra podívat na ceremoniální zápas ME2016 Francie - Rumunsko a schválně, kolik bělochů najdeš v sestavě Francie :cheesygrin:
eRik Odesláno Červen 9, 2016 Nahlásit Odesláno Červen 9, 2016 už jsem nahlásil tenhle rasistickej oftopík, doufám, že všichni dostanete ban ve čoráce bubý
Mandaz Odesláno Červen 9, 2016 Nahlásit Odesláno Červen 9, 2016 Erža má asi rád černé hadice :lol: Ale vážněji, nepamatuju v poslednich cca třech letech nějakou sběratelku s figurkou ćernocha, kdežto fčil.jsou ohlášeny už dvě
perrek Odesláno Červen 9, 2016 Nahlásit Odesláno Červen 9, 2016 Njsem rasista ale vetsi obsazeni postav cerne pleti bych si treba predstavil ve hre Carmageddon :D
headhot Odesláno Červen 9, 2016 Nahlásit Odesláno Červen 9, 2016 ja si ani nevsiml,ze tam je cernoch:) To mi nevadi,ale u BF1 je to totalni picovina z dob prvni svetovy valky cerny knight a hrdina. Totalni bulshit. Vim,ze taky cerny bojovali v Prvni svetove,ale tohle je fakt prehnany
eRik Odesláno Červen 9, 2016 Nahlásit Odesláno Červen 9, 2016 já myslím, že to byl jen jeden oddíl max a nějak se jmenovali, černí tygři nebo panteři? každopádně nikoho nezajímali... ve druhé světové jich bylo málo a taky nikoho nezajímali :D.
Rowan Odesláno Červen 9, 2016 Nahlásit Odesláno Červen 9, 2016 A já byť jen z tohoto důvodu tyto CE ignoruju 😠 Odesláno z mého Nexus 5X pomocí Tapatalk
StefiCZ Odesláno Červen 10, 2016 Nahlásit Odesláno Červen 10, 2016 Kdyby náhodou někdo chtěl, naházel jsem na aukro od korunky: Diablo III RoS CE, 3DS XL Super Smash Bros Limited Edition, PSP Simpsons edition, Dark Souls 3 ps4 - pouze disk, krom psp všechno ve 100% sběratelským stavu ale nemá smysl aby se mi to tu válelo 2x. http://aukro.cz/listing/user/listing.php?us_id=12578600
Recommended Posts