headhot Odesláno Červen 22, 2016 Nahlásit Odesláno Červen 22, 2016 myslim,ze sem to nema smysl davat, nevim o nikom,kdo by vyuzil old school vec jako darek. Vetsina vi jak v tom chodit a nekteri maji donasku az domu. used or preowned kdyz uz neni nazbyt bez dph
kruta Odesláno Červen 22, 2016 Nahlásit Odesláno Červen 22, 2016 Není to tak dávno, co tu někdo postoval (možná Manas?) zda je to apríl nebo ne, kvůli tomu jsem to sem primárně dával :) ..
gorerated Odesláno Červenec 5, 2016 Nahlásit Odesláno Červenec 5, 2016 Nemá někdo na prodej steelbook Doom?
headhot Odesláno Červenec 8, 2016 Nahlásit Odesláno Červenec 8, 2016 Tak z americkeho amazonu dodano fakt silene rychle. V patek objednano ve ctvrtek dodano. Za to limitka Star Ocean z UK asi cestuje pres Cinu
Mandaz Odesláno Červenec 8, 2016 Nahlásit Odesláno Červenec 8, 2016 headhot, u toho star oceanu myslíš limitku se steelbookem, nebo collectorku s artbookem a soundtrackem či ultimate box limited edition i se soškou :D Osobně mám pouze limitku se steelbookem, je na jrc za 1299 czk
headhot Odesláno Červenec 8, 2016 Nahlásit Odesláno Červenec 8, 2016 (upraveno) ja si objednaval tu se steelbook, mne to po brexitu s postou vyslo na 890,- Akorat ta posta dlouho trva. Uz vidim,kde je problem, vyslo to 1.7. a poslano az 6.7.2016. No tak snad v pondeli Jinak v tom jrc se to objevilo az na posledni chvili,jsem cekal dost dlouho a pak to objednal v Uk. No na dlouho posledni edice,tedka se soudim s providerem,co mne nechal platit maximalni tarif a pritom poskytoval stredni a posledni tri mesice mi blokoval upload,takze moznost hrani online nula Bojovky miluju,takze figurka ryu musela ven,takze tady ji mate. Byla rozlozena na tri casti,ale uz je v celku na furt. Material je tvrzeny plast a po viziualni strance si fakt dali poradne zalezet. Jsem spokojeny. Dobre investovanych 40 dolaru Upraveno Červenec 9, 2016 uživatelem drak3go Používej tlačítko "EDIT"
Marr Odesláno Červenec 9, 2016 Nahlásit Odesláno Červenec 9, 2016 Nechtel by nekdo steelbook Watch Dogs? Necham za hubicku. :)
Mandaz Odesláno Červenec 9, 2016 Nahlásit Odesláno Červenec 9, 2016 tak pánové, už mám objednáno a dám vědět, co za dva týdny dorazí :lol: http://www.herni-svet.cz/borderlands-gentleman-claptrap-in-a-box-edition-ps4
Lotusak Odesláno Červenec 9, 2016 Nahlásit Odesláno Červenec 9, 2016 Mandaz: ja objednal 10 dni zpatky, bylo tam, ze odesílají 15.7. Tak jsem zvědavý...jinak pokud byste nekdo mel UAC knížku k doomu na prodej, mel bych velky zajem. Diky
Mandaz Odesláno Červenec 9, 2016 Nahlásit Odesláno Červenec 9, 2016 Lotusak, pak dej prosím vědět co a jestli ti odeslali ;) U mne bylo psané odesílání 26.7.
headhot Odesláno Červenec 9, 2016 Nahlásit Odesláno Červenec 9, 2016 ja to mam objednano cca nekdy 14.6.2016 a uz to bylo dvakrat zruseno a dvakrat potvrzeno. No je to sranda,ale neresim to. Z jednoho shopu mi dosla po pul roce zasilka,takze je vsechno mozne.
davidma Odesláno Červenec 10, 2016 Nahlásit Odesláno Červenec 10, 2016 Pokud by měl náhodou někdo zájem, prodávám na aukru od 3000 sealed sběratelku Zaklínače 3. Zítra kolem 17-00 konec. Sice je to PC verze ale snad to nebude vadit, stejně jde většinou jen o sběratelské předměty.
Tomas007 Odesláno Červenec 10, 2016 Nahlásit Odesláno Červenec 10, 2016 (upraveno) Myslím, že lidi mají obavy zda v té krabici vůbec je jinak by někdo přihodil. Je to jako kupovat zajíce v pytli :-D Upraveno Červenec 11, 2016 uživatelem drak3go Příspěvek nad tvým se necituje
davidma Odesláno Červenec 10, 2016 Nahlásit Odesláno Červenec 10, 2016 (upraveno) Pokud by někdo koupil, není problém ji rozdělat a vyfotit, než zaplatí. :) Jen ji prostě teď rozbalovat nechci, přijde mě to škoda. Třeba ji potencionální zájemce taky nebude chtít rozbalovat zatím... Upraveno Červenec 11, 2016 uživatelem drak3go Příspěvek nad tvým se necituje
headhot Odesláno Červenec 11, 2016 Nahlásit Odesláno Červenec 11, 2016 tak claptrap potreti zrusen stejny email:D
Mandaz Odesláno Červenec 11, 2016 Nahlásit Odesláno Červenec 11, 2016 I u mne dneska zrušeno a na webu mají prý vyprodáno:lol:
Rowan Odesláno Červenec 12, 2016 Nahlásit Odesláno Červenec 12, 2016 http://rowan-games.rajce.idnes.cz/collectors_na_prodej/ Pokud by někdo něco chtěl tak napište, nejlépe číslo fotky a návrh ceny :) Odesláno z mého Nexus 5X pomocí Tapatalk
Mandaz Odesláno Červenec 15, 2016 Nahlásit Odesláno Červenec 15, 2016 Dneska mi přišla Odin Sphere: Leifthrasir (Storybook Edition) na ps4. Krabica o formátu zhruba a4, uvnitř černé tričko s potiskem (velikost "L" = ledva pro krůtu), art print (u mne holka s kočkou), 64 stránkový artbook v tvrdé vazbě s nádhernými kresbami a taková železná zasouvací pochva (obal) na krabičku se hrou. Pochva je z kvalitního železa, žádná žufánková ocel ala metalpak a opět nádherně ilustrovaná. Pak mám ještě limitku star ocean ve steelbooku, ale z té hry jsem tak nehorázně zklamán, že ju sem ani postovat nebudu
Rowan Odesláno Červenec 15, 2016 Nahlásit Odesláno Červenec 15, 2016 Trika tě klidně zbavim :D Odesláno z mého Nexus 5X pomocí Tapatalk
Mandaz Odesláno Červenec 15, 2016 Nahlásit Odesláno Červenec 15, 2016 už si druhý v pořadí :lol: ale zatím sa trika zbavovat nechcu
Erendil Odesláno Červenec 15, 2016 Nahlásit Odesláno Červenec 15, 2016 Ahoj Zdendo. Odin sphere je pecka. Hraju to už tejden na Vitě a je to hodně povedená hra.
kruta Odesláno Červenec 18, 2016 Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2016 Steelbook Killzone Shadow Fall, měl by někdo zájem?
Moderators drak3go Odesláno Červenec 18, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2016 To tam na zadní straně to bílé, to je odřené nebo jen kaz na fotce? A cena?
gorerated Odesláno Červenec 30, 2016 Nahlásit Odesláno Červenec 30, 2016 Měl by někdo zájem o Travel Guide to Britain k Wolfenstein New Order z Occupied edice?
Recommended Posts