Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 7.8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

• 2 weeks later...
Odesláno (upraveno)

ja si objednaval tu se steelbook, mne to po brexitu s postou vyslo na 890,- Akorat ta posta dlouho trva. Uz vidim,kde je problem, vyslo to 1.7. a poslano az 6.7.2016. No tak snad v pondeli

Jinak v tom jrc se to objevilo az na posledni chvili,jsem cekal dost dlouho a pak to objednal v Uk.

No na dlouho posledni edice,tedka se soudim s providerem,co mne nechal platit maximalni tarif a pritom poskytoval stredni a posledni tri mesice mi blokoval upload,takze moznost hrani online nula

Bojovky miluju,takze figurka ryu musela ven,takze tady ji mate. Byla rozlozena na tri casti,ale uz je v celku na furt. Material je tvrzeny plast a po viziualni strance si fakt dali poradne zalezet. Jsem spokojeny. Dobre investovanych 40 dolaru

post-39477-14687195661689_thumb.jpg

Upraveno uživatelem drak3go
Používej tlačítko "EDIT"
Odesláno

Dneska mi přišla Odin Sphere: Leifthrasir (Storybook Edition) na ps4.

Krabica o formátu zhruba a4, uvnitř černé tričko s potiskem (velikost "L" = ledva pro krůtu), art print (u mne holka s kočkou), 64 stránkový artbook v tvrdé vazbě s nádhernými kresbami a taková železná zasouvací pochva (obal) na krabičku se hrou. Pochva je z kvalitního železa, žádná žufánková ocel ala metalpak a opět nádherně ilustrovaná.

post-35176-14687195815336_thumb.jpg

Pak mám ještě limitku star ocean ve steelbooku, ale z té hry jsem tak nehorázně zklamán, že ju sem ani postovat nebudu

• 2 weeks later...
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu