Pokutator Odesláno Listopad 7, 2016 Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2016 Zdar lidi. Má někdo nějaký informace o hrách. Tekken 7 datum vydání a nějaký edice bonusy atd. Final fantasy 7 remake? God of War?
headhot Odesláno Listopad 7, 2016 Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2016 konec unora tekken, sberatelky T7 budou z toho dve nepujdou sehnat a ani koupit. Budou jen v ramci turnaju. Dalsi bude jen v JPN, tak jsem dohodli s kamosem,ze mne posle z Tokya. FF7 ramake vyjde na episody a bude download only ze zacatku neco jako hitman, mozna pak bude God of War nikdo nic nevi,ale posledni dva dily byla,tak uvidime Pokutator reagoval na 1
Rowan Odesláno Listopad 7, 2016 Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2016 Tak jako první Vám nahodím foto ovladače Xbox One s Titanfall 2 Controller
Moderators drak3go Odesláno Listopad 7, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2016 To je ten dárek k té Vanguard edici?
Mandaz Odesláno Listopad 7, 2016 Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2016 extra po uživatele x0 - něco jako pomocné přídavné kolečka na kole
Moderators drak3go Odesláno Listopad 8, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 8, 2016 Nezná někdo jistou osobu se jménem M. Nová, z Ostravy a dále T. Čech, z Jihlavy? Díky za případné info do PM. P.S. (ano, má to co dělat se sběratelstvím)
Rowan Odesláno Listopad 8, 2016 Nahlásit Odesláno Listopad 8, 2016 Promiň kamaráde, gramofon si "snad" domluvim brzy pro sebe Odesláno z mého Nexus 5X pomocí Tapatalk
Moderators drak3go Odesláno Listopad 8, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 8, 2016 Že mě to nepřekvapuje. Nicméně raději bych asi tu konzoli
Rowan Odesláno Listopad 8, 2016 Nahlásit Odesláno Listopad 8, 2016 A viděl jsi presskit? Odesláno z mého Nexus 5X pomocí Tapatalk
Moderators drak3go Odesláno Listopad 8, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 8, 2016 K čemu, k Mafii 3? Ne neviděl, ani jsem o něm neslyšel, máš snad?
Rowan Odesláno Listopad 8, 2016 Nahlásit Odesláno Listopad 8, 2016 https://www.youtube.com/shared?ci=WPlaY4UgnqMMrkni co tam má třeba i bf1 má famózní presskitJinak já mam na cestě 5 presskitu tak jak budou doma koncem týdne podělíme se o radost Odesláno z mého Nexus 5X pomocí Tapatalk
Moderators drak3go Odesláno Listopad 8, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 8, 2016 Teď jsem zrovna na to video koukl, než jsi to sem dal. Upřímně se mi nezdá, že je to Press Kit. Už jen proto, že se o něm na "obvyklých" místech vůbec nemluvilo a za další když jsem dal hledat Mafia III Press Kit na YT, tak ze tří videí každé ukazovalo něco jiného. Spíš si myslím, že jsou to promo věci poskládané dohromady. No a co za PK máš koupené?
Mandaz Odesláno Listopad 8, 2016 Nahlásit Odesláno Listopad 8, 2016 Zdendo, tak to potom už teda chápu ty vysoké známky v recenzích mafyje3 ve světě. Za flašu vizůra a štůsek dolarů bych i já tomu dal 12/10
Rowan Odesláno Listopad 8, 2016 Nahlásit Odesláno Listopad 8, 2016 Prý toto je PK ale dnes je toho tolik :/ Jak mě to dorazí podělím se rád Odesláno z mého Nexus 5X pomocí TapatalkTak oprava, ono toho byva poslední dobou nějak moc ale toto je číslované zase 50ks http://www.damonx.com/unboxing-press-kit-de-mafia-iii/Odesláno z mého Nexus 5X pomocí Tapatalk
Moderators drak3go Odesláno Listopad 8, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 8, 2016 Hele, co Mafia III PK, to iriginál http://www.kissmygeek.com/51-jeux-video/unboxing-press-kit-de-mafia-iii Jsem názoru, že oficiální PK k Mafii III není a všechno toto jsou více či méně promo věci. Ještě si to ověřím u ověřených zdrojů. Rowan reagoval na 1
Mandaz Odesláno Listopad 12, 2016 Nahlásit Odesláno Listopad 12, 2016 Sběratelka Hitmana na ps4 za 1899czpeněz https://www.xzone.cz/nahledps3.php3?idg=2001
Moderators drak3go Odesláno Listopad 12, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 12, 2016 Resident Evil 7 Collector's Edition The Collector's Edition will come with the following:• Artbook 20th Anniversary of Resident Evil • 5 Lithographs with envelope edition Limited and Numbered • Alternative 3 Covers Exclusive • 1 DLC Exclusive • 1 USB Stick 16GB "3D Finger" • Model House Main Resident Evilx (25 x 23.7 x 17,1cm) Martinoslav reagoval na 1
headhot Odesláno Listopad 12, 2016 Nahlásit Odesláno Listopad 12, 2016 @drak3go uz je znam store,kde to bude na prodej? edit: Resident Evil 7 will be getting a Collector’s Edition, GameStop Italy has today confirmed. This version will be exclusive to GameStop (likely to be a GAME exclusive here in the UK). Takze snad jeste v tom USA, to vis, co by znamenalo:D
Moderators drak3go Odesláno Listopad 12, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 12, 2016 @headhot Italský Gamestop by ji měl mít exkluzivně co jsem četl, takže doufám, že bude někdo dělat group buy Paradoxně tedy nemá obsahovat samotnou hru Pokud byste na ní někdo narazil někde, odkud by šla normálně koupit (kdyby byla v GAME UK jak cituješ, to by bylo fajn), dejte sem vědět.
Rowan Odesláno Listopad 14, 2016 Nahlásit Odesláno Listopad 14, 2016 Press Kit sedmé civilizace + plně funkční Kompas a Sextant v krásných dřevěných kazetách. Limitace PK je 500 ks což je na dnešní dobu hodně nízké číslo, tudíž se dozajista jedná o hodně hodnotný kousek http://rowan-games.rajce.idnes.cz/Civilization_VI_PressKit/ Mandaz a drak3go reagoval na 2
headhot Odesláno Listopad 15, 2016 Nahlásit Odesláno Listopad 15, 2016 tak uz mi pomalu zacli rusit Final Fantasy XV deluxe edition na xzone,originalkach a to jsem si to objednal v ten den,co to tam bylo vystaveno. Jestli nevyjde zahranici tak uz nevim, hlavne ze budu mit guide:) edit: hra doplnena
Moderators drak3go Odesláno Listopad 15, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 15, 2016 A o jaké hře je řeč?
Mandaz Odesláno Listopad 15, 2016 Nahlásit Odesláno Listopad 15, 2016 odhaduju final fantasy co vyjde koncem listopadu, číslovku si z hlavy nevybavím
headhot Odesláno Listopad 15, 2016 Nahlásit Odesláno Listopad 15, 2016 uz jsem to doplnil. Final Fantasy. Na amazon.de uz za 3 tis. a game.co.uk ji nastesti ma za 72 liber i s postou a jak se divam, ma tam specialni bonus FFXV hru jako za dob SNES.
Recommended Posts