tokyno Odesláno Březen 6, 2017 Nahlásit Odesláno Březen 6, 2017 Playcentrum prodává sběratelky Witchera 3 na všechny platformy za 8999,-. Nebo napiš rowanoj, ten ti jí prodá za přátelských 25 tis. [emoji3]Můžu poprosit o link na playcentrum? DíkySent from my iPhone using Tapatalk sběratel reagoval na 1
Kamel Odesláno Březen 6, 2017 Nahlásit Odesláno Březen 6, 2017 před 29 minutami, tokyno napsal: Můžu poprosit o link na playcentrum? Díky Sent from my iPhone using Tapatalk Link bohužel nemám. Nabídku jsem dostal do redakce Skiilzone.cz v rámci přátelského vztahu s obchodem. Doporučuju zavolat nebo napsat email přímo na podporu.
Hráč123 Odesláno Březen 6, 2017 Nahlásit Odesláno Březen 6, 2017 sberatel: doma mam tusim sberatelku na PC a mozna xbox one nebo ps4...PC vim ale urcite..kdybys chtel za lepsi cenu jak 9000,-...nicmene bys musel pockat do kvetna kdy poletim do CR...PM to asi poresi nejlip...
Cartman182 Odesláno Březen 7, 2017 Nahlásit Odesláno Březen 7, 2017 Tak jsem byl vyzvednout Wildland a horší způsob zabalení jsem dlouho neviděl :D. Plakát na dost místech poničeny, samolepky vypadane a pozvohybane... Za těch 1500 ok ale víc ani prd
Moderators Martinoslav Odesláno Březen 13, 2017 Moderators Nahlásit Odesláno Březen 13, 2017 Toto obsahle tema momentalne uzamykam a postupne budu prispevky tridit a presouvat je do temat vytvorenych ke konkretnim hram. Diskutovat stale muzete, je ale potreba si v teto nove sekci "Sberatele her" vytvorit sve tema ke hre, pokud uz samozrejme takovy topic neexistuje, a to bud v novinkach u her, ktere na byly prave vydane nebo budou vydane v budoucnu nebo v archivu, paklize jde o hry, ktere uz maji vydani nejaky ten patek za sebou.
Recommended Posts