Rowan Odesláno Říjen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2013 No dyt posta me stala skoro stejne jak samotna koupe :( pojisteni clo posta vse jen nevim u koho reklamovat a jak.... Odesláno z mého GT-I8190N pomocí Tapatalk 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Říjen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2013 jinak usa version dark souls,demon´s souls je dostupna vetsinou na aukru nebo ruzne po bazarech okolo 200-300 A ten steelbook si objednaval odkud,ze jsi platil clo a jediny vyrobce je UK Zavvi,ktere to ma za 18 liber a postu zdarma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Říjen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2013 Nn to je komplet foto.... z usa dosel dark, demons, limitka plech artbook a guide.... Pochopitelne steelbook je z uk za 16 £ a pošta free Odesláno z mého GT-I8190N pomocí Tapatalk 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Říjen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2013 Měl jsem vyhlídnutou Uncharted 2 ve steelbooku a našel jsem asi 4. Najednou dneska když si to chcu koupit vše pryč -_- assholes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
otakus Odesláno Říjen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2013 nechapu to, nic bych jsem nekoupil ale i obdivuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RingMan Odesláno Říjen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2013 na sbazaru jsem sehnal Uncharted 2, Uncharted 3 GOTY a Killzone 3 sběratelku v steelbooku. na dobírku za 550, to byl kup :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Říjen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2013 Aaaaaaa me wants Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Říjen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Říjen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2013 Wtf chci taky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Říjen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2013 uvidim, jestli to hodim collectors nebo jestli to prodam tady. Batman mne zas tolik nebere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Říjen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2013 tak BF4 je doma,tedy v praci:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Říjen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2013 Ten hrnek je plastovej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Říjen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2013 keramicky samozrejme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Říjen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2013 Furt čekám, nic ještě nepřišlo :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Říjen 30, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2013 Tak přidávám další moje úlovky, tentokrát CE a US Collectorku Batman Arkham Origins. Musím říct, že ta US je bitelná a svoji velikostí balení snad převyšuje TLoU PPE Edici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Říjen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2013 Kolik tě stála pošta? Musim si taky něco sehnat, řekněte až budete objednávat :D Share shipping Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Říjen 30, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2013 On to byl tak trochu "Share shipping" :) Za 2x Batman Arkham Origins Collector's Ed. + 1x AC4: Black Flag Limited Edition (zítra dorazí, foto přidám následně) jsem dal dohromady necelých $120, přičemž cca $35 za Shipping & Handling a cca $85 za Import Fees Deposit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Říjen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2013 Notu AC IV sem právě chtěl :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Říjen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2013 No vypadá jak plastový :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Říjen 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2013 (upraveno) par prirustku promo discs p.s. ten batman je kua ale velkej, kam se na nej hrabe last of us:D Upraveno Říjen 31, 2013 uživatelem headhot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Říjen 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2013 drak3go gratuluji k US CE Batmana, ja mam jenom EU verzi, ale kdyz vidim jak mas obe, tak si pripadam nejak menecene :) BTW rozbalis tu US, nebo to posilas dal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Říjen 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2013 Tak mam take novy kousek BATMAN ARKHAM CITY COLLECTORS EDITION....no mam pocit ze ke to nepodstatne po příspěvcích kousek nade mnou :D no moc pěkně zpracovane Odesláno z mého GT-I8190N pomocí Tapatalk 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Říjen 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2013 Celkem mi vadí ten BD v artbooku :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Říjen 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2013 Jj potvrzuji :( a v tom supliku je bd film jen v obyc posetce. Ale jinak slušné. .. Odesláno z mého GT-I8190N pomocí Tapatalk 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Říjen 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2013 drak3go gratuluji k US CE Batmana, ja mam jenom EU verzi, ale kdyz vidim jak mas obe, tak si pripadam nejak menecene :)BTW rozbalis tu US, nebo to posilas dal? popravde ta evropska verze oproti te americke je fakt o nekolik lvl nize, figurka jokera je ta epicka,ze jsem nikdy hezci nevidel a je tam dukazni material zub. Druhy nejlepsi artbook,co jsem videl po Heroes VI a na urovni C2. Pokusil jsem se natocit unboxing a na tomhle jsem si vylamal zuby,nez jsem to otevrel,takze je to spise zoufaly boj s krabici. Jinak co se musi uznat,ze eu verze ma epicky steelbook,ktery v usa chybi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts