Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sběratelé HER :)

Recommended Posts

• Odpovědi 7,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

Tak ja zahral a zase takova hruza to nebyla, no spis tskova magorina :D:D ale steel je opravdu pekny a navic cena take slusna tak proc ne :) (kody nepouzite, cena 700,- a navic v mojem meste tudiz bez posty)

Odesláno z mého GT-I8190N pomocí Tapatalk 2

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No třeba pro mě je to zážitek roku :), nicméně chápu proč se to spoustu lidem nelíbí a proč to v recenzích tak schytala. Koupil sem ale normál edici, čekám že ten steelbook se bude válet ve skladech a cena pude rychle dolu.

Odkaz ke komentáři

post-70722-14687169663133_thumb.jpg

Dneska přišli dva první kousky do sbírky...Sice starší kusy ale o to byly levnější. Driver mě trochu zklamal. Auto sem čekal větší. Naopak hitman je naprostá bomba..když sem otevřel krabici (od pošty) tak sem se zalekl jaká je to příšera velká.

Rozbalovat ani jeden nebudu. Driver mě jako hra nezajmá ale to auto je i když malé pěkné a hitmana už mám na steamu. Takže půjdou na poličku.

Odkaz ke komentáři

muzu mit za 8 stovek steelbook edition Little Big Planet 2 s diskem, jedna se o verzi,co vysla jen v nemecku (kdyby nekdo mel zajem,tak hod te echo) post-39477-14687169828392_thumb.jpg

mas to opravene,radsi jsem hodil obrazek nez odkaz,nejak ty link zlobi.

Upraveno uživatelem headhot
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu