Hráč123 Odesláno Listopad 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2013 Tak sem nakonec sáhl jen po té Bucaneer Edici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Listopad 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2013 Dnesni kousek...jen steelbook ale pekny :) Odesláno z mého GT-I8190N pomocí Tapatalk 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Listopad 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2013 Původně jsem chtěl limitku Beyond taky ale po zahrátí mi hlavou blesklo jenom: bože, tak strašnou "hru" jsem už roky "nehrál" .. Takže i když se mi steelbook líbí, tak bych za něj nedal víc jak tři stovky, za hru snad ani to ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Listopad 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2013 Tak ja zahral a zase takova hruza to nebyla, no spis tskova magorina :D:D ale steel je opravdu pekny a navic cena take slusna tak proc ne :) (kody nepouzite, cena 700,- a navic v mojem meste tudiz bez posty) Odesláno z mého GT-I8190N pomocí Tapatalk 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Listopad 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2013 Já jsem přemýšlel nad directors edicí, ale jestli je to blbost tak asi nic :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Listopad 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2013 No steel pěknej, to se musí nechat ale hra mě zklamala tak strašně jak už roky nic jinýho.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Listopad 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2013 No třeba pro mě je to zážitek roku :), nicméně chápu proč se to spoustu lidem nelíbí a proč to v recenzích tak schytala. Koupil sem ale normál edici, čekám že ten steelbook se bude válet ve skladech a cena pude rychle dolu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 4, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2013 Já slyšel, že tahle hra má několik alternativních konců a že je potřeba si ji projít více než jednou a pak to člověka chytne. Sám nemohu posoudit, ještě jsem ji nezkoušel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Listopad 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2013 Dneska přišli dva první kousky do sbírky...Sice starší kusy ale o to byly levnější. Driver mě trochu zklamal. Auto sem čekal větší. Naopak hitman je naprostá bomba..když sem otevřel krabici (od pošty) tak sem se zalekl jaká je to příšera velká. Rozbalovat ani jeden nebudu. Driver mě jako hra nezajmá ale to auto je i když malé pěkné a hitmana už mám na steamu. Takže půjdou na poličku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2013 moje figurka hitmana je velka 10 cm, kolik je ta tvoje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Listopad 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2013 Tato je minimálně 2x tolik...doma se mrknu a napíšu..je opravdu obří.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2013 (upraveno) nemusis, mne se spise jednalo,jestli opravdu mam tu limited pro novinare. Popravde jsem si nebyl jisty, jak je obrovska pro hrace tu co mas. Nejak jsem ji moc nevidel skladem na zivo Upraveno Červenec 14, 2014 uživatelem headhot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Listopad 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2013 Taky mám a je fakt luxusní. Wait, ona je nějaká novinářská verze? Vim jen o dvou typech. yjedna z te Deluxe proffesional a jedna má asi 3 cm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2013 ta mala ma 5 cm a ta nebyla bezne v prodeji u nas, bylo jen par ks u cenegy. Nejak jsem historii nezkoumal,pokud mas lepsi info,tak ho urcite napis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Listopad 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2013 Nedalo mě to a přeměřeno..cca 22cm to bude u hráčské Deluxe verze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Listopad 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2013 Pecka..... Odesláno z mého GT-I8190N pomocí Tapatalk 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Listopad 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2013 Psal tu někdo, že by koupil 5th freedom editió (ps3) kdyby byla levně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Listopad 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2013 Mate nekdo na prodej nejake levne sberatelky?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Listopad 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2013 co je LEVNÁ sběratelka? :wohow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Listopad 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2013 No jestli se nekdo neceho nezbavuje :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Listopad 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2013 Takhle se sbírá :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2013 myslim,ze lidi,co sem pravidelne prispivaji nemaji potrebu zde na tomto foru cokoliv zajimaveho prodavat,tak kupni sila tady neni. Samozrejme obcas na tu chvilku to neskodi,protoze to pak stejne skonci na ebay. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2013 (upraveno) muzu mit za 8 stovek steelbook edition Little Big Planet 2 s diskem, jedna se o verzi,co vysla jen v nemecku (kdyby nekdo mel zajem,tak hod te echo) mas to opravene,radsi jsem hodil obrazek nez odkaz,nejak ty link zlobi. Upraveno Listopad 12, 2013 uživatelem headhot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Listopad 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2013 Co to je za silenej odkaz? 1. Mi nefunguje Bo ukazuje smajlíky 2. Hod ho přes zkracovatko či tak něco :) Odesláno z mého HTC Vision pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Listopad 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2013 Nemá to i slipcover? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts