headhot Odesláno Listopad 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2013 prezentuji, jak jsem to vcera videl. Jenom holy steelbook, hra a nemecke vouchery. Mne serie LBP nezajima,takze vam ho mohu obstarat,kdyz ne,tak se nic nedeje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Listopad 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2013 Tady pár novinek: Teda starších novinek. Hitmana mám asi 3 měsíce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Listopad 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2013 Měl by někdo zájem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Listopad 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2013 Jen podotýkám, že tato CE se vyvažuje zlatem :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 12, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2013 Kollekcionnoe izdanie? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Listopad 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2013 Wut :D Já jsem ale profesionální lingvista a umím všechny jazyky. Sleduj. Je ne pas know how to parle pa rusky si, parce qui je jsem grosse baddas. Tadá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2013 Jen podotýkám, že tato CE se vyvažuje zlatem :) to bych zase netvrdil:) vime kolik stala tam kam chodime:) Jo kdyby byla ps3 verze,tak uz by mozna prekonala jednu moji zlatou minci:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 12, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2013 Navenek vypadá hezky, ale jestli je i hra s bukvičkama, tak by to trochu kazilo dojem :) Nebo je takto provedená edice vydaná pouze pro Rusko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2013 jj vydana pouze v rusku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Listopad 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2013 To právě nevím. Bylo mi řečeno jestli nechci tak sem řekl že se poptám i jinde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2013 tak na ceste Castlevania: Lords of Shadow Collection (Limited Edition Steelbook), jsem rad,ze jsem byl vybran v prvni vlne. Nastesti mi to odecetlo penize,jeste za stary kurz 31,8 u libry, obcas se hodi preorder blokace penez na paypalu:) [h=1][/h] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Listopad 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2013 Máte tu někdo Bioshock Songbirdku? Stojí za to? Myslím, že ji tu už někdo ukazoval ale nejsem si právě jistej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Listopad 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2013 Za ty prachy co teď stojí za to určitě stojí :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2013 Máte tu někdo Bioshock Songbirdku? Stojí za to? Myslím, že ji tu už někdo ukazoval ale nejsem si právě jistej. songbird je mainstream nema cenu to ukazovat,kdyz to ma kazdy. A tedka jestli je furt cena 1499, tak by jsi byl hloupy ji nemit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Listopad 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2013 Máte tu někdo Bioshock Songbirdku? Stojí za to? Myslím, že ji tu už někdo ukazoval ale nejsem si právě jistej. Dával jsem tady fotky, stačí jen pohledat. Ale je to už chvilku zpátky, tehdy ještě stála přes tři litry. Už za ty prachy stála, a za těch pár šupů, co stojí teď je to jasná koupě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Listopad 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2013 Tak fotky jsem našel, no asi to koupím a tím bych tak nějak uzavřel sběratelství na současné generaci.. už pak jenom pár menších restíků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Listopad 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2013 Dragon's Crown. Artbook je perfektní, hra samotná mě bohužel moc nechytla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Listopad 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2013 To je ten artbook, co se dá ke hře sehnat aj v českých obchodech? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Listopad 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2013 Nevim hele, já to kupoval z anglie, je to možný ale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2013 ten artbook byl pouze na zavvi jako preorder bonus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Listopad 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2013 Tak mi došel Songbird.. pěkný, fakt pěkný, jsem teda rád, že jsem vzal. Co by jste ještě doporučili za edice s pěknejma figurkama? Zvažuju ještě Halo Reach, Arkham City, Skyrim, Max Payne 3, SC: Blacklist a Hitmana.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2013 tak pokud se ti podari sehnat halo reach levne,tak jdi do nej urcite. Jinak ja to vidim osobne takto: 1. max payne 2. skyrim 3. SC: Blacklist 4. Batman AC a 5. hitman Na hitmana bych se vykaslal,je to takovy kyc Max Payne protoze byl vyroben pouze pro region 1,tak je velice kvalitne zpracovany asi na stejne urovni jako je TLOU Pandemic statue Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Listopad 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2013 ok, díky mrknu co a jak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Listopad 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2013 (upraveno) Mám doma Hitmana, Maxe a Batmane z toho co píšeš a nej je Max, Hitman je taková vtipná figurka, Batman pěkný za ty peníze, ale pokud mohu, tak doporučuji Batmana Akrham Origins, tam je figurka naprostý luxus! Můžu když tak nahodit nějaké foto. :) SC má bratr a ten vypadá také slušně, ale na Batmana nemá :bash: Jinak SC za super peníze tady, možná do něj také půjdu, že jsem sem zase lezl :cheesygrin: http://www.xzone.cz/nahledps3.php3?idg=917 Upraveno Listopad 21, 2013 uživatelem 007jarda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Listopad 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2013 Tak mi došel Songbird.. pěkný, fakt pěkný, jsem teda rád, že jsem vzal. Co by jste ještě doporučili za edice s pěknejma figurkama? Zvažuju ještě Halo Reach, Arkham City, Skyrim, Max Payne 3, SC: Blacklist a Hitmana.. Za sebe rozhodně doporučuju skyrim, soška draka je podle mne spolu se songbirdem jedna z nejpovedenějších. Kdysi dávno jsem sem hodil i fotky, navíc cena určitě nepůjde tak drasticky dolů jako u dalších sběratelek. Během dneška nebo zítřka sem nahodím pár fotek, poslední dobou mne spíš zajímají různé stélbóky bluray filmů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts