headhot Odesláno Prosinec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2013 novy prirustek ve sbirce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Prosinec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2013 (upraveno) Tato akce mě pěkně naštvala :( Podraz podraz podraz Upraveno Prosinec 16, 2013 uživatelem Platfus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Prosinec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2013 Kurnik kolik a kde? Moc pěkne. Jinak také rozsiruji sbírku dark souls. No press kit nesezenu asi tak ještě jeden box artorias a jeden artbook a snad bude už vše.... Odesláno z mého Nexus 5 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2013 (upraveno) Tato akce mě pěkně naštvala :(Podraz podraz podraz v cem byl podraz? rowan: playman.cz Upraveno Prosinec 16, 2013 uživatelem headhot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2013 tak opice na poste to zvladnuli, najednou to jde i bez cla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Prosinec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2013 Moc pěknej steel. Závidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2013 nezavid a objednej http://www.zavvi.com/games/platforms/ps3/castlevania-lords-of-shadow-collection-zavvi-exclusive-limited-edition-steelbook/10846151.html opet v nabidce + tam je mirror of fate HD a vsechny dlc do puvodni hry a pristup k demu Castlevania 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Prosinec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2013 Snad z UK by nemělo být clo ani u zavvi a takovou cenu k proclení to snad nemá ne? Jakej je limit? 150 éček? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2013 v ramci eu se clo ani dph neplati. Jenom na ceske poste to nevedi a proste to zkousi,jestli tu zasilku prevezmes. Jsou to opice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Prosinec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2013 Kamarád bere hodně ze ZAVVI a teď mu přišel Splinter Cell sběratelská edice a na balení byla cena za zboží a doprava a DPH nula a musel doplatit. 200 Kč a k tomu 96 Kč za uložení... A bylo to již poněkolikáté při větším balíku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Prosinec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2013 No láká mě to..je to pěknej steel..škoda, že nemám ps3 abych to zahrál.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 20, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2013 Už jsem to tu někde psal hodně dávno, jak je to se zavvi (na podnět toho, že jsem v několika případech zásilek od nich byl vyzván k doplacení CLA). Zavvi sice sídlí v UK, ale největší sklad má na Normanských ostrovech. To je (bohužel pro nás) místo, které leží mimo celní prostor evropského společenství. Dle zákonů ČR podléhá každé zboží přicházející ze zemí mimo EU clu. Jinými slovy, rozhodným faktem pro určení či odpuštění cla je to, odkud zboží vstoupí do společenského prostoru a ne to, kde sídlí firma od které jste nakoupili, anebo kde sídlí banka na jejíž účet jsem zaplatili. zavvi pro tyto případy začala používat jiných cest, jak dopravit zboží do EU, aniž by uživatelé byli zatíženi dodatečnýmni poplatky za clo a dph. Takže např, z poslední doby mi od nich přišly zásilky, jejímž doručovatelem byli např. Austria Post, Slovenian Post apod. Není to vždy pravidlem, ale už se mi dlouho nestalo, abych u zásilek ze zavvi platil clo a dph. Jinak pokud jim napíšete, že jste byli mimo pořizovací cenu zatíženi dalšími poplatky (o kterých jste nebyli předem informováni), proplatí vám je zpět když jim naskenujete a pošlete doklady o zaplacení (mluvím z vlastní zkušenosti). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2013 (upraveno) ja jsem tenhle taky dostal a vsechno ok. Kdyz mi prijde se clem,tak ho reklamuji a necham si ho poslat znova a podruhe je vzdy bez cla. Samozrejme on to muze reklamovat u posty a vyhraje pokazde,jen je pro mne jednodussi to poslat zpet a dostat novy. Je to rychlejsi Edit: problem s dph a clo jsem mel akorat,kdyz to byl preorder. Mozna jak pise drak3go,tak to posilaji mimo eu. No popravde,co si budem rikat, diky narustajicimu euru, uz se brzy nevyplati nic posilat, moje banka uz ma kurz 28,45 za eur u BF4 se mi to stalo z game.uk,ze mi vypocitali clo Upraveno Prosinec 20, 2013 uživatelem headhot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Prosinec 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2013 drak3go: Díky za informaci, říkal jsem si, že to musí posílat i odjinud, jinak to není možné, zkusím zaslat ten doklad o zaplacení navíc, za to nic nedám, kór když to funguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Prosinec 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2013 Nevíte někdo kde sehnat Uncharted 2 steelbook? Btw: nově toto. Přijde ještě Ac4 promo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Prosinec 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2013 Tak momentálně procházím sběratelskou krizí...asi 10 obchodů my už v řadě neklaplo.. taky teď tápu jak pokračovat se sbírání dál protože momentálně sbírám hodně pro handheldy (3ds,ds a GB) a k tomu sem tam něco k Wii a NES/SNES/N64 trio.... Musím ale něco odříznout...Vůbec ale netuším co a naopak přemýšlím nad sbíráním 3DS konzolí, které mě fakt baví. Máte taky krizovky takové? Často zvažujete kam se dál posouvat ve sbírání? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Prosinec 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2013 Často, a tyhle moje myšlenky nemam rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Prosinec 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2013 No taky se mě to moc nelíbí...půl dne sem dával koncept jak pokračovat dál...docela už to i mám...nakonec to vyšperkovala přítelkyně když my oznámila, že pro mě má k vánocům 3DS XL Zelda edici :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Prosinec 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2013 Kdyby náhodou byl zájem, prodávám pár věcí. http://aukro.cz/listing/user.php?us_id=9353971 ale jsou to spíše "rohlíky" na doplnění sbírky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Prosinec 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2013 Mám dotaz, rdr goty byly dlc na bd nebo jako kód? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bigdick Odesláno Prosinec 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2013 čau.. red dead redemption undead nightmare je na bd u goty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Prosinec 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2013 3DS sem dnes přivezl domů...zbytek je předvánoční nadílka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RingMan Odesláno Leden 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2014 Konečně jsem sehnal i dvojku za rozumnou cenu. Pokud má někdo zájem o první díl, i když ten je lepší na PC, tak teď ho má někdo na aukru, zatím je za 150,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Leden 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2014 (upraveno) Tady moje nejnovější věci :) Upraveno Leden 6, 2014 uživatelem Platfus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Leden 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2014 copak to je to přaničko? od koho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts