007jarda Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 Jj, ja jsem cetl, ze dokonce se ma edice nabizet jen nekdy do 15.ledna a pote by uz nemela jit predobjednat! Ze by si takto spocitali presny pocet kusu, aby nevyrabeli navic zbytecne? :-) Si porad rikam, ze jeste pockam a nekde se objevi, zatim hru nabizi akorat (x)zone a playcentrum a to jsou ti skoro nejdrazsi :-) Už ke konci listopadu jsem si ho předobjednal, je hodně hodně limitovanej jak jsem četl, takže ihned předobjednej a když to náhodou nebudeš chtít, zruš objednávku, protože někdy v únoru už nebudou vůbec k předobjednání prej.Viz. napsáno od xzone: Cena hry je orientační a může se do vydání ještě změnit. Počet kusů není 100% potvrzen. V případě, že bych ji bylo méně, tak rozhoduje čas objednávky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Prosinec 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 Tak zde i me videjko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 Tak U3: Explorerka z nabídky zmizela, ale furt tu jedna je za 2.4k tak se o ní poperu až přijedu do Česka :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 Tak mě do sbírky přibyl ALIENS vs. PREDATOR a ke KILLZONE1 - 2, a 3 :) takže jsem spokojenej :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 Jakožto zakladatel tohodle téma a tohoto: http://console-forum.net/tema/132559-videa-s-vasimi-sbirkami si dovoluji upozornit na historicky první video, tak na něj mrkněte a okomentujte, ať má klučina radost :) Ong takovýho trotlů jsem uz dlouho nevidel :D super vyjadřovaci schopnosti a skvělá anglická výslovnost :D snaha se ma sice cenit ale já bych radši ocenil kdyby se takhle nikdo nesnažil ale co alespoň jsem se zasmál :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Prosinec 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 Ong takovýho trotlů jsem uz dlouho nevidel :D super vyjadřovaci schopnosti a skvělá anglická výslovnost :D snaha se ma sice cenit ale já bych radši ocenil kdyby se takhle nikdo nesnažil ale co alespoň jsem se zasmál :D Jsou tam dalsi.. jedno ode me a dalsi od CainCZ, tak se muzes opet zasmat, ci pridat troskou do mlyna :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 Tak to drzim pesti :-D Tak U3: Explorerka z nabídky zmizela, ale furt tu jedna je za 2.4k tak se o ní poperu až přijedu do Česka :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 Jsou tam dalsi.. jedno ode me a dalsi od CainCZ, tak se muzes opet zasmat, ci pridat troskou do mlyna :) Tvoje bylo super tak nějak bych si to predstavoval ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Prosinec 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 Tvoje bylo super tak nějak bych si to predstavoval ;) ej, tak dekuju :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 Tvoje video super, tak to ma vypadat :-) Fakt dobry! Kazdopadne koukam, ze te ceka kupa dobrych exkluzivnich her k dohrani, preji prijemnou zabavu :-D Tak zde i me videjko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Prosinec 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 Tvoje video super, tak to ma vypadat :-) Fakt dobry! Kazdopadne koukam, ze te ceka kupa dobrych exkluzivnich her k dohrani, preji prijemnou zabavu :-D Diky, jsem zvedavy, jak to budu stihat, kdyz hru dohraji v prumeru za dva tydny a tydne nakoupim tak 2 urcite :D vidim to na hezky "duchod" :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 Tak to kazdopadne :-D Ja na tom byl jeste hur, porad jsem neco kupoval a nehral treba pul roku :-) Ted koupim obcas neco a dohraju tak 2 hry za mesic prumerne, stale zadnej zazrak :-) Diky, jsem zvedavy, jak to budu stihat, kdyz hru dohraji v prumeru za dva tydny a tydne nakoupim tak 2 urcite :D vidim to na hezky "duchod" :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 Jungle, video pěkný jenom jednou ''multiprayer'' mě pobavil a taky si myslim že takhle nějak by to mělo vypadat. Btw : vážně maj Mirror's Edge v JRC za 99Kč? Tak to koupim jo a ještě něco nevíte někdo kde sehnat Un3 za dobrou cenu ? Popř. i Uncharted 1? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Prosinec 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 Jungle, video pěkný jenom jednou ''multiprayer'' mě pobavil a taky si myslim že takhle nějak by to mělo vypadat. Btw : vážně maj Mirror's Edge v JRC za 99Kč? Tak to koupim jo a ještě něco nevíte někdo kde sehnat Un3 za dobrou cenu ? Popř. i Uncharted 1? Díky. Tady to mas ode me, od mutlimodlitby http://www.jrc.cz/hra_ps3_mirror_s_edge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 Díky, btw : multimodlitby ? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Prosinec 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 Díky, btw : multimodlitby ? :D prayer- modlitba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 A jo hned mi to nedošlo prayer level level víry :D V Runescapu - super hře. Určitě doporučuji zkusit i když je na PC www.runescape.com srry za OT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vacil Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 Asi budu za minimalistu se svojí konzolovou sbírkou (kór na PS3), čítající dohromady asi 4 tituly, ale stejně nemam žádnou konzoli :D xbox : DOOM 3 xbox 360 : Call of Duty MW2 Prestige E. , Call of Duty Classic PS3 : GTA IV Special E. Vim, že tohle téma se toho netýká, ale žádný podobný tady na fóru neni - můžu sem hodit fotky tý minimalistický sbírky na konzole, nebo celý svojí sbírky (převážně PC .. ), jestli by byl zájem? :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 Ty máš GTA IV speciálku? Awesome, tu asi neprodáš, vid? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vacil Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 určitě néé .. dalo sakra dost práce jí sehnat :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Leden 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 Hele urcite zajem je :) na tu specialku gta se radi mrknem :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 Sakra tu bych chtel, protoze jsem velky fanousek GTA IV a ta kolektorka se povedla, navic to neni od rockstaru celkem zvyk ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Leden 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 Presne tak, spatne se to shani a neni jich tolik :) to jsou edice podle meho gusta :) kazdy ma limitku dead space, battlefield, GOTY edice atd, ale tyhle veci sou proste pro sberatele :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vacil Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 JungleFever : myslíš celý sbírky nebo jen ty konzole? :D Jinak - sem PC hráč, tak omluvte, že tu kolektorku mam vyfocenou s PC verzí, PS3 krabičku sem někam schoval .. :? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 Taková závist hrozně jí chci, minulej rok když jsem byl na dovolené v USA jsem jí viděl v shopu za 59,99$ - kdybych jí tenkrát vzal ;( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts