Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sběratelé HER :)

Recommended Posts

• Odpovědi 7,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

V pondělí mi dorazilo:

http://www.hybridgames.co.uk/series/tomclancy/screenshots/splinter-cell-blacklist/scbl-uk-special-edition-1.png

Není to úplně špatná limitka, figurka celkem povedená a steelbook pěkný, nicméně se mi ty steelbooky sešli dva, tak kdyby měl někdo o jeden zájem, můžeme popřípadě vyměnit za nějaký co nemám, nebo prodej. Sháním hlavně Castlevanii, ale i jiné.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak mně dnes přibyla do sbírky iNFAMOUS: Second Son (PS4) sběratelská edice, kterou by zanedlouho měla doplnit i očekávaná press edice. Další sběratelské kousky a raritky budu přidávat jak budou chodit a budu mít čas je fotit :)

[ATTACH=CONFIG]24299[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]24300[/ATTACH]

ja jsem sberatelku vynechal,protoze obsahuje stejne veci jako press edice, tu dostanu,az kamos dopise recenzi a dohraje hru

Odkaz ke komentáři

• Moderators

Tak já ji bral i přesto že jsem věděl, že budu mít i press edici a to hlavně proto, že jsem moc nevěřil, že mi tahle sběratelka příjde. Předobjednával jsem ji někdy v lednu za cenu nižší než cena standardní verze anebo verze PSN. O to milejší překvapení, že přišla a navíc 2 dny před datem prodeje.

Odkaz ke komentáři

tak dala se sehnat za 1700,ale nejak mne nezaujala,kdyz jsem vedel,ze budu mit tu press kit,ktere je docela dost,ze se dostala i ve velkem do cech. Ja jsem nehral zatim zadny dil,takze k tomu nemam nejak cit. Jinak doufam,ze ty watch dogs v jrc nechaji na te puvodni cene, co jsem se dival,tak krome diabla nic nemenili. Jinak,ze prisla drive je fajn, uz to nektere shopy delaji normalne.

Ja tedka ocekavam akorat dark souls 2 webhallen edition a Final Fantasy X and X-2 Limited edition a to je doufam snad vsechno,nevim,ze bych jeste neco platil

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu