Moderators drak3go Odesláno Březen 27, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2014 (upraveno) Záleží co máš na dokladu o nákupu, cenu za kterou jsi nakoupil (cena zboží + doprava). Pokud by to vyšlo v přepočtu do hodnoty 22 EUR, pak se jedná o zboží nepodléhající clu ani DPH. V úvahu je přitom potřeba brát celní kurz, který je vždy aktuální vystaven na stránkách celní správy (je odlišný od těch co používají např. banky, i když ne o moc, výhodou je, že se narozdíl od bank nemění několikrát denně a obvykle je platný tuším 1 měsíc). Hypoteticky, pokud vezmu kurz EUR nějakých 28 Kč a USD nějakých 20 Kč, pak 22 EUR je 616 Kč. Zkusil jsem teď na Amazon.com dát do košíku tu knihu o DS2 a vychází mi nákup s dopravou na 28.97 USD, tedy cca 580 Kč. V takovém případě bych neplatil ani clo, ani DPH. Rozhodujícím faktorem je také to, od koho na Amzonu jsi nakoupil (ne vždy a ne u všeho je prodejce přímo Amazon). Pak je potřeba se podívat na účtenku na řádek "Estimated Tax to be collected". Pokud tam je totiž $0 znamená to, že případnou zálohu na DPH, eventuelně clo, neplatíš rovnou při nákupu a o jejich případném doměření bude rozhodovat až celní úřad u nás. ///EDIT: Koukám na tvůj příspěvek a vidím, že jsi koupil ty knihy 2. Tím pádem jsi se dostal nad bezdaňový limit a po právu ti tedy česká pošta doúčtuje DHP (15%) + poplatek za zastupování, který mají v ceníku (za předpokladu, že jsi neplatil tyto poplatky již při nákupu). Paradoxně tak zapaltíš víc i přesto, že za 2ks těch knih jsi zaplatil jednotné poštovné $11.97, protože pokud bys udělal dvě objednávky po 1ks, zaplatíš sice za každou dopravu $7.98, nicméně ušetříš za DPH a správní poplatek a ve výsledku bys nakoupil levněji. Tyhle nákupy je potřeba zvažovat a znát veškerá pravidla o dovozu zboží ze zemí mimo EU. Upraveno Březen 27, 2014 uživatelem drak3go Doplnění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Březen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2014 Takto je to objednané.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Březen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2014 Nutno uznat styl to ma :D ale 100$ na amazonu me přijde dost :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2014 no alespon vim,jak to vypada. No oblikat si to nebudu:) Ve stejnem duchu je i ta mikina od cenegy,ale tu jsem nerozdelal taky:) Zatim nejlepsi mikina je z gamestopu Resident Evil 6, kde jsou kusy mozku v kapuci a vsude takove potrhani http://www.gamestop.ie/PlayStation%203/Games/28554 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Březen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2014 Nutno uznat styl to ma :D ale 100$ na amazonu me přijde dost :) Ideální oblečení do Ostravy a blízkého okolí, odpadá nutnost nosit plynovou masku. Mít jiné barvy, hodila by se mikina i na Bazaly :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Březen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2014 Ta mikina nevypadá vůbec zle :D netuší někdo kolik by to koštovalo s poštovným. Odtud totiž nenakupuju. Myslím ten RE6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2014 (upraveno) ja to kupoval pres znameho v Anglii s Postpademic figurkou postovne mne vyslo na 2000 tisice:) popravde po stehovani ani nevim,kde ty veci jsou,ale vim,ze jsem stehoval Abych nezapomnel, gamestop neposila zbozi mimo svoji zemi. Usa jen do usa a uk jen do anglie a tak dale Upraveno Březen 28, 2014 uživatelem headhot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Březen 30, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2014 Tady jsou různé sběratelské/limitované/press edice nashromážděné za poslední dobu. Jestliže The Last of Us Post Pandemic Edice je obrovská, potom Titanfall Collector's Edition je gigantická, až monstrózní. Je světově limitovaná počtem 1/35000 a přestože jsem čekal něco velkého, tak jsem nečekal toto :) Dále sbírku doplnily The Last of Us Joel a Ellie Edition, limitované edice Battlefield 4, Halo 4 a Metal Gear Rising: Revengeance, Ryse: Son of Rome v Day One Edici, dále Collector's edice Mass Effect 3 (N7), God of War: Ascension, Total War: Rome II, Diablo III: Reaper of Souls, Dark Souls II (také v Black Armour edici), The Elder Scrolls: Anthology, Tom Clancy's Splinter Cell: Black List The 5th Freedom Edition no a Call of Duty: Ghosts Prestige Edition. U té mě docela nemile překvapilo, že samotná hra je balené v oddělené bublinkové obálce a není tak součástí Prestige balení. Je to sice jen kosmetická záležitost, ale i tak. Na závěr sbírku Press edicí doplnila krásná Gran Turismo 6 Press Kit limitovaná počtem 1/2600, takže lze považovat i za velmi vzácnou. Kdo by čekal součástí balení nějaké autíčko, tak by se nedočkal. Asi nejhezčí z obsahu je velká a především těžká stříbrná mince s logem GT6. Celé video s unboxingem můžete najít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2014 prestige edition maji vzdy hru v obalcu a proto je dodavana v oficialni v krabici od activision. U usa verzich jsou hry vlozeny rovnou ve steelbooku a plastovy obal tedy chybi. Takze jsem radsi za evropskou verzi,ze mohu prodat hru a steelbook mi zustane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Březen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2014 Přesně tak :) vůbec ničemu to nevadí :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Duben 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2014 tak konečně je doma .) je parádní a vřele doporučuji :) navíc výborně sedí k první knize Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2014 pekne. Nekdy si to taky musim vystavit jak ty:) ja koupil v bazaru opet rare steelbook deus ex a steelbook dead rising Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Duben 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2014 Ty já nechtěl ale jak už je toho tolik tak musím :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2014 tak jsem konecne sehnal kuzi z edice Assassin´Creed Renesance od Playmana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Duben 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2014 tak jsem konecne sehnal kuzi z edice Assassin´Creed Renesance od Playmana[ATTACH=CONFIG]24451[/ATTACH] za kolik? já zas teď sehnal komplet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2014 (upraveno) prodavam to za 20 eur nebo se da za neco vymenit. Upraveno Duben 22, 2014 uživatelem headhot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2014 par veci do sbirky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Duben 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2014 Good. Je to Doctor nebo Harlequin? Já má Doctora. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2014 par novych press kitu Heavenly Sword a Fear 3 platfus: jo doktora se strikackou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Duben 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2014 Mám radost :) a velkou :) moc velkou....sehnal jsem orig zabaleneho AC3 freedoom edici :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2014 mas radost,protoze jsi ji nevlastnil nebo si koupil druhou,aby jsi mel tuto edici zabalenou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Duben 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2014 Ty nějak prošla mimo me, tak jsem rad ze jsem ji ted sehnal, jen nevím zda ji rozbalit nebo ne :/hlavně se me nachtelo za to dávat pálku to co ted za to chtějí, koupil jsem ji za nakupku za jakou se prodávala víceméně.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2014 ja jsem si ji koupil v predprodeji a pak v jrc za 600,- Casto v jrc nebo game.co.uk nakupuji za maly peniz velke hry. Buccaneer na ps3 tam diky sleva vysel na 20 liber. Je casto shoda nahod,podivat se ve spravny cas na spravnou stranku viz me know-how, via pm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Duben 17, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2014 Tak jsem se dostal k tomu zase nafotit pár nových přírůstků do sbírky, mezi které patří inFamous Second Son Press Kit. Jde o vůbec první press kit vydaný k PS4 hře a jako takový je velmi raritní. Rozbalovat ho zatím nebudu, protože jednotlivé sáčky uvnitř jsou zapečetěny papírovou přelepkou (ve stylu důkazních materiálů) a při jejich porušení už je to nevratný jev. Proto přikládám jeden obrázek obsahu (není můj) a případně se na youtube můžete podívat na unboxing video. Kvůli omezení počtu obrázků v jendom příspěvku najdete zbytek v dalším příspěvku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Duben 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2014 Kua kde to beres :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts