Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sběratelé HER :)

Recommended Posts

• Odpovědi 7,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

Takže dneska mi max přišel, vše v pohodě, je to ta verze se soškou. Jen nevím, jak ošéfovali tu váhu, i na balíku je 0,02 kg :D

A ještě mám jeden dotaz. Nedával tu někdo fotky nebo zmínku o tom, že má press edici Puppeteera v takové jakoby knížce? Mám dojem, že buď headhot nebo drak3go. Je v té edici i soundtrack?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Moderators
Takže dneska mi max přišel, vše v pohodě, je to ta verze se soškou. Jen nevím, jak ošéfovali tu váhu, i na balíku je 0,02 kg :D

A ještě mám jeden dotaz. Nedával tu někdo fotky nebo zmínku o tom, že má press edici Puppeteera v takové jakoby knížce? Mám dojem, že buď headhot nebo drak3go. Je v té edici i soundtrack?

Podle mě je na vině chybného údaje o váze tzv. elektronické podávání zásilek, což se u zásilkových e-shopů dnes praktikuje běžně. Odesílatel namísto fyzického doručení zásilky na poštu (kde je automaticky vážena a tím pádem je na štítek zaznamenán přesný údaj o váze zásilky) pouze elektronicky oznámí úmysl zásilku odeslat, má v tu chvíli k dispozici číslo balíku (které obratem posílá příjemci a proto jej má taky příjemce dříve než se vůbec zásilka objeví ve sledovacím systému pošty) a někdy obvykle večer ve smluvenou dobu přijede přepravce na svoz všech za den přichystaných zásilek.

Odesílatel pravdepodobně zásilky neváží ale musí do povinného údaje o váze napsat nějaké číslo. Zřejmě to v případě tohoto e-shopu paušalizují váhou 0,02kg a jelikož poštovní štítek už je při vyzvedávání zásilek předtištěný, pošta už zásilky nepřevažuje a tento údaj nijak neopravuje. Asi není nijak pro celou agendu doručení zásilek důležitý, nicméně umím si představit že se najdou tací, kteří by toho dokázali zneužít.

Jinak o Puppeteerovi jsem já nepsal, ale zaregistroval jsem že jsi se o něm zmínil na předešlé straně ty, že jej budeš mít.

Odkaz ke komentáři

Chlapi měl bych dotaz na ty co prodávají na ebay..už nějákou dobu se chystám tam něco prodat ale trochu váhám ohledně pošty atd.

Jakým způsobem či jak správně odeslat balík (většinou herní konzole a hry) do světa tak aby byl pojištěn ale poštovné zase nestálo majlant. Jakou metodu praktikujete? Díky za pomoc

Odkaz ke komentáři

navod na to nikde nenajdes, kazdy si na to musi prijit sam. Neni to zadna prdel precist tolik stranek a zkusenosti.

Nejlepe si na to najmout firmu,co ti bude vystavovat zbozi.

Jinak potrebujes anglictinu na vyborne urovni a taky mit dostatek kapitalu,protoze nez se ti dostanou penize vubec na ucet,tak v nejlepsim pripade to trva 21 dni a v nejhorsim i nekolik mesicu. Takze postu a poplatky platis ze sveho ze zacatku.

Nemecky ebay ti neumozni prodavat dokud nemas 10 kladnych feedbacku.

Odkaz ke komentáři

Soundtrack tam neni, v press kitech byva vyjimecne. Co si tak pamatuji byl snad jen The Last of Us

Právě mě zaskočilo, že na začátku i konci knihy je takový ten držáček na cdčka, molitanový cuflík. Tak jsem si myslel, jestli mi prodejce třebas nezapomněl přibalit soundtrack ;) Ale za tu cenu je to skoro zadarmo. Tady přihazuju pár fotek, maxe jsem ještě nerozbalil.

post-35176-1468717414927_thumb.jpg

Podle mě je na vině chybného údaje o váze tzv. elektronické podávání zásilek, což se u zásilkových e-shopů dnes praktikuje běžně. Odesílatel namísto fyzického doručení zásilky na poštu (kde je automaticky vážena a tím pádem je na štítek zaznamenán přesný údaj o váze zásilky) pouze elektronicky oznámí úmysl zásilku odeslat, má v tu chvíli k dispozici číslo balíku (které obratem posílá příjemci a proto jej má taky příjemce dříve než se vůbec zásilka objeví ve sledovacím systému pošty) a někdy obvykle večer ve smluvenou dobu přijede přepravce na svoz všech za den přichystaných zásilek.

Odesílatel pravdepodobně zásilky neváží ale musí do povinného údaje o váze napsat nějaké číslo. Zřejmě to v případě tohoto e-shopu paušalizují váhou 0,02kg a jelikož poštovní štítek už je při vyzvedávání zásilek předtištěný, pošta už zásilky nepřevažuje a tento údaj nijak neopravuje. Asi není nijak pro celou agendu doručení zásilek důležitý, nicméně umím si představit že se najdou tací, kteří by toho dokázali zneužít.

Jinak o Puppeteerovi jsem já nepsal, ale zaregistroval jsem že jsi se o něm zmínil na předešlé straně ty, že jej budeš mít.

Kéžbych to uměl taky, minulý týden si u mne borec objednal jeden výrobek, chtěl ho poslat na dobírku a ejhle, balíček vážil přes 15 kilo ;) No platil jsem ještě celkem rozumných 281kč. Jinak s tým puppkem jsem se spletl, měl ho headhot.

EDIT: Rowan, snad jsi toho songbirda nekupoval z mého odkazu, budu mít špatný pocit, že tě připravuju o výplatu :D

Upraveno uživatelem Mandaz
Odkaz ke komentáři

Tak já tam nechci dělat velkoobjemový prodej..anglicky na vysoké provni není problém, kapitál mě netíží a právě jediné co mě tíží je ta pošta..zboží si umím vystavit sám na to nepotřebuji agenturu..respektive na ty 2-3 itemy měsíčně. Feedback mám dostatečný. Jen mě zajmá když frknu na ebay nějákou tu sběratelku o váze 3kg například jak s takovým balíčkem nejlépe naložit u České Pošty. Jinak to že si na to každý musí přijít sám je jasné ale já sem chtěl spíš radu od někoho kdo má osobní zkušenost..ne návod krok po kroku.

Odkaz ke komentáři

ja ten drzacek prave nemam na konci,tak jsem si nechal snizit cenu o pulku:)

jinak to mas jak u nas v EW, proste mame smluvni podminky s postou a platime pausal a je nase vec,jestli se do nej vlezem ci ne. A nektery TV jsou tezsi:)

Jinak ja se zacal taky trochu krotit, par press kitu doma a tedka cekam na webhallen a respektive budu moc prodat ten batoh od cenegy,kdyz budu mit dalsi. A v kvetnu obrovsky nakup watch dogs a pak se uvidi.

Mandaz: co takova kovova konstrukce schodu asi stoji, 2x lomena do vysky 4 metru?

Odkaz ke komentáři

Ten Puppek mne stál 340 kč i s poštou, což se myslím dá ;)

No a o té OK schodiště to máš zrhuba stejné, jako bych se tě zeptal, kolik stojí televize nebo mixer. :D

Je strašně moc možností, záleží na tom, z čeho chceš rám (boky) OK, jestli z "U" profilů, jackelů nebo silnější pásoviny, jak velikou podestu, rozpočítat nějakou rozumnou výšku schodnice krát počet nášlapů, z čeho schody/jak je uchytit do rámu popřípadě jestli chceš nějaké zábradlí. No a samozřejmě kotvení jak důle tak nahoře ve výšce.

Bohužel to nejde nějak paušalizovat, pokud máš nějaké výkresy tak mi je kdyžtak hoď do mejlu a já bych se ti na to mrkl ;)

EDIT: Myslels něco takového? post-35176-1468717415142_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Mandaz
Odkaz ke komentáři

1. najdi si kalkulacku na ceske poste a zjistis si cenu kolik stoji balik v ramci eu a staci ti podaci listek, takze budes vedet jakou cenu uvest za postu. TO si bud nastavis v aukci a nebo to napises v popisu aukce.

2. mimo eu uz je to slozitejsi,zase cenik a + specialni podaci listek na vyvoz do tretich zemi,staci ten do usa. Tam ale musis prepocist cenu celniho deklaranta,co to procli,tam ty castky jsou ruzne. Ja mam vlastni celniho deklaranta a vse posilam pres dhl, v pondeli podate a ve stredu je to v usa jako sample bez cla.

Odkaz ke komentáři

jeste jedna rada do zivota. Vzdycky zasilku je lepsi mit pojistenou, Bubble Wrap neni nikdy dost a u vetsich baliku mimo i v ramci eu,je vzdy dobre oznacit Fragile. A hodne americanu nerado ceka na svuj balik, takze je vzdy lepsi volit rychlejsi metodu dodani a vzdy s track listem, bez nej prijdes jako o zbozi,tak i o penize.

Odkaz ke komentáři

draka mám a nedám :D

Měl jsem štěstí, že se mi podařilo sehnat celou edici Skyrimu za tuším 2.300,- teď je buď za těžký prachy nebo nedostupná. Ten šutr/skála/podstavec nic moc, ale dráček samotný je lepší než Songbird. Ale Max se Maxovi moc nepodobá, v obličeji vypadá spíš jak ukrajinský zedník :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu