Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sběratelé HER :)

Recommended Posts

• Odpovědi 7,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

Tomasi,ta v te soutezi nemela cislo,protoze bylo jen 3 kusy. Vim jeste o 3 ks v Polsku.

Za tu webhallen jsem dal 1450 danskych korun a pak jeste 280 dk za dopravu. Jinak jak jsi cetl na jinem foru,tak opravdu tech 40 ks byli jen v tom namco shopu.

Ja jsem za ten webhallen batoh zaplatil neco pres 4 tisice bez collectorky a to co maji na ebay vychazi na 6tis+ No je to sileny.

A to mam jeste specialni tricko DS2 a mikinu,co byla taky jen v te soutezi, nejak zpatky jsou fotky. Tech se zbavovat nebudu, mozna si je zarumuju.

No kdybych mel 35 tis,tak jsem si mohl koupit tu 2 m sochu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no nikde nevidim namco nebo from software. Proste nejaka firma vytvorila sosku. Toto se casto stava u assassins creed, je toho mnoho a prodavaji se jen ty s logem ubisoft.

Jinak uz konecne mam ten Dark Souls II Collector´s edition guide,ktery ke mne cestoval dva mesice z futurepress.

Musim rici,ze nic tak pekneho jsem nevidel. Pevna vazba,hrozne moc stranek a je to pro takova encyklopedie teto hry a vlastne i tak vypada

Odkaz ke komentáři

no nikde nevidim namco nebo from software. Proste nejaka firma vytvorila sosku. Toto se casto stava u assassins creed, je toho mnoho a prodavaji se jen ty s logem ubisoft.

Jinak uz konecne mam ten Dark Souls II Collector´s edition guide,ktery ke mne cestoval dva mesice z futurepress.

Musim rici,ze nic tak pekneho jsem nevidel. Pevna vazba,hrozne moc stranek a je to pro takova encyklopedie teto hry a vlastne i tak vypada

A já ze jsi me nevěřil :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu