djtoko Odesláno Květen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2014 Ahoj všem, úplně koukám kolik je tady u nás "sběratelů" a to jsem si myslel, že jsem v ČR sám... :) Každopádně přikládám fotky úlovků z poslední doby.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2014 (upraveno) Neboj, sám určitě nejsi ;) btw ten plyšový songbird je výborný. EDIT: Přidávám slíbené fotky Upraveno Květen 8, 2014 uživatelem Mandaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2014 Tomasi,ta v te soutezi nemela cislo,protoze bylo jen 3 kusy. Vim jeste o 3 ks v Polsku. Za tu webhallen jsem dal 1450 danskych korun a pak jeste 280 dk za dopravu. Jinak jak jsi cetl na jinem foru,tak opravdu tech 40 ks byli jen v tom namco shopu. Ja jsem za ten webhallen batoh zaplatil neco pres 4 tisice bez collectorky a to co maji na ebay vychazi na 6tis+ No je to sileny. A to mam jeste specialni tricko DS2 a mikinu,co byla taky jen v te soutezi, nejak zpatky jsou fotky. Tech se zbavovat nebudu, mozna si je zarumuju. No kdybych mel 35 tis,tak jsem si mohl koupit tu 2 m sochu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Květen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2014 Mandaz kolik si predstavujes? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2014 599,- i s poštou při platbě převodem. Sošku pak budu posílat jako Balík do ruky v originální polystyrenové výplni. Výplň bude zabalena v klasickém balícím papíře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Květen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2014 Kdyby někdo chtěl a měl volnejch 50 000 tak borec na foru nabízí Uncharted 2: Fortune Hunter edici...:) http://imgur.com/a/673sY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Květen 9, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2014 To je slušná cena na to, že na eBayi se nabízí za 10tis. USD a pár se jich za tu cenu už prodalo :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Květen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2014 Jo cena je příznivější, ale stejně.... ale moc bych jí chtěl :) To je slušná cena na to, že na eBayi se nabízí za 10tis. USD a pár se jich za tu cenu už prodalo :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pestalix Odesláno Květen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2014 Přemýšlím o koupi Splinter Cell Blacklist,s figurkou.Stojí to za to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Květen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2014 Figurka celkem ujde, na evropské poměry slušné zpracování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pestalix Odesláno Květen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2014 Uvidíme jak to bude.Možná bude příští týden doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Květen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2014 Pokud by byl zájem tak mám na prodej či výměnu jednu Metal Art Card Dark Souls II Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Květen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2014 Dneska přišla, kráska :) [h=2]Castlevania Lords of Shadow 2 (Dracula's Tomb Premium Edition)[/h] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2014 (upraveno) nekdy behem par dni mne prijde ellie edition, bude mit nekdo zajem o komix z teto limitky?. V joel i ellie je stejny. Upraveno Květen 16, 2014 uživatelem headhot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2014 tak kdo ma ambice http://www.ebay.com/itm/RARE-Dark-Souls-2-Glass-Looking-Knight-Statue-/161306810249?ssPageName=VIP:watchlink:top:en&fromMakeTrack=true Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Květen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2014 Já ano mám na to vyčleněno 10k ale minuly týden skončila aukce na 16k a to fakt nedam...ale mela by byt 30cm vysoká a celokovová Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2014 mne moc figurky neberou,ja jsem spis ne bednicky:) A to ze jich mam doma pozehnane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Květen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2014 Já také ale když to je k dispozici tak proč ne :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Květen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2014 Nevíte někdo kolik těch sošek dohromady je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2014 Pokud vim nejsou oficialni, proste pro fandy, zkusim se zeptat znamych Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Květen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2014 Ty já mel za to ze zrovna tato je oficiální...byla v soutěžích po celém světě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Květen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2014 Je to "ofiko": http://www.linkdeadstudios.com/post/80744385783 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2014 no nikde nevidim namco nebo from software. Proste nejaka firma vytvorila sosku. Toto se casto stava u assassins creed, je toho mnoho a prodavaji se jen ty s logem ubisoft. Jinak uz konecne mam ten Dark Souls II Collector´s edition guide,ktery ke mne cestoval dva mesice z futurepress. Musim rici,ze nic tak pekneho jsem nevidel. Pevna vazba,hrozne moc stranek a je to pro takova encyklopedie teto hry a vlastne i tak vypada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pestalix Odesláno Květen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2014 Tak jsem si na aukru vydražil novou 5th edici splinter cella blacklist,za 650 s dopravou :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Květen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2014 no nikde nevidim namco nebo from software. Proste nejaka firma vytvorila sosku. Toto se casto stava u assassins creed, je toho mnoho a prodavaji se jen ty s logem ubisoft.Jinak uz konecne mam ten Dark Souls II Collector´s edition guide,ktery ke mne cestoval dva mesice z futurepress. Musim rici,ze nic tak pekneho jsem nevidel. Pevna vazba,hrozne moc stranek a je to pro takova encyklopedie teto hry a vlastne i tak vypada A já ze jsi me nevěřil :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts