Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sběratelé HER :)

Recommended Posts

• Odpovědi 7,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

• Moderators

Tak se mi podařilo sehnat poslední kus do kolekce The Last of Us - Survival Edition. Překvapila mě velikost a váha balení, za kterou asi bude moct plná verze komiksu v pevné vazbě. Završil jsem tak sbírku této hry (do doby PS4 verze), která je tímto kompletní ( nechybí klasická verze s CZ titulkami, obě Joel a Ellie Edition, Survival Editiom, Post Pandemic Edition no a press edice). V tuto chvíli jsem u všech edic prvním majitelem, žádná z nich ještě není otevřená, bylo by zajímavé vyčíslit hodnotu této sbírky v čase :)

Dál do sbírky přibylo pár sice starších, ale dlouho sháněných kousků (pokud teda preferujete edice, které jsou zcela nové, nerozbalené a neponičené a tudíž kompletní).

• COD: Black Ops Prestige Edition
  • COD: MW2 Prestige Edition
  • COD: MW3 Hardened Edition
  • COD: Black Ops II Hardened Edition
  • Sniper Ghost Warrior 2 Collector's Edition
  • Little Big Planet Collector's Edition (US sběratelská verze)
  • God of War III: Ultimate Edition
  • GT 5 Collector's Edition (US sběratelská verze)
  • Time Crisis 4 s pistolí (nostalgická záležitost) :D

GT5 ještě sháním Signature Edition (EU), která brzy sbírku doplní.

Závěrem raritka Metal Gear Saga Vol. 1 (kdysi dávno jsem sehnal Vol. 2, tak aby to bylo kompletní).

post-28363-14687174589875_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak sis koupil nakonec tu nemeckou verzi Sniper Ghost Warrior 2 Collector's Edition?

Tak se mi podařilo sehnat poslední kus do kolekce The Last of Us - Survival Edition. Překvapila mě velikost a váha balení, za kterou asi bude moct plná verze komiksu v pevné vazbě. Završil jsem tak sbírku této hry (do doby PS4 verze), která je tímto kompletní ( nechybí klasická verze s CZ titulkami, obě Joel a Ellie Edition, Survival Editiom, Post Pandemic Edition no a press edice). V tuto chvíli jsem u všech edic prvním majitelem, žádná z nich ještě není otevřená, bylo by zajímavé vyčíslit hodnotu této sbírky v čase :)

Dál do sbírky přibylo pár sice starších, ale dlouho sháněných kousků (pokud teda preferujete edice, které jsou zcela nové, nerozbalené a neponičené a tudíž kompletní).

• COD: Black Ops Prestige Edition
  • COD: MW2 Prestige Edition
  • COD: MW3 Hardened Edition
  • COD: Black Ops II Hardened Edition
  • Sniper Ghost Warrior 2 Collector's Edition
  • Little Big Planet Collector's Edition (US sběratelská verze)
  • God of War III: Ultimate Edition
  • GT 5 Collector's Edition (US sběratelská verze)
  • Time Crisis 4 s pistolí (nostalgická záležitost) :D

GT5 ještě sháním Signature Edition (EU), která brzy sbírku doplní.

Závěrem raritka Metal Gear Saga Vol. 1 (kdysi dávno jsem sehnal Vol. 2, tak aby to bylo kompletní).

[ATTACH=CONFIG]24827[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]24828[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]24829[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]24830[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]24831[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]24832[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]24833[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]24834[/ATTACH]

Odkaz ke komentáři

• Moderators
Drak3go : nechceš udělat velkou fotku všeho co máš ?

Jak dlouho už takové věci sbíráš ?

Rád bych, ale spoustu věcí mám tak zarovnaných, že dostat se k nim je nadlidský výkon :) Některé věci vracím zpět do přepravních krabic a uskladňuji, začínám mít docela seriózní problém s místem. Do objektivu jedné fotky by se to určitě nevešlo.

Jinak pokud mě paměť neklame, tak asi sbírka začala s uvedením obou konzolí na trh (X360/PS3).

tak sis koupil nakonec tu nemeckou verzi Sniper Ghost Warrior 2 Collector's Edition?

jj vzal, potřeboval jsem nějakou drobnost vzít na Amazonu, tak jsem se nakonec rozhodl to vzít s tím, když už mi šel balík odtamtud. Ale možná jsem platil o nějaké Euro navíc než ty, protože jsem měl pocit, že to pak zdražili. I tak ale dík za tip :)

Odkaz ke komentáři

musak uz to bude chvilka a konecne se prestehuju a protoze nemam na nabytek,tak to vsechno poskladam na sebe a zabere to celou stenu a to nepocitam ruzne knihy a steelbooky

Vcera jsem si to tak namatkou pocital a mam pres 100+ steelbook na xbox,pc,ps3 a k tomu jeste par desitek na bluray. myslim,ze to bude pekne fotka

Jinak po te survival edici last of us stale pokukuju,skoda,ze na amazonu ji meli za 50 dolaru a ta spolecnost nemela international v podminkach

Odkaz ke komentáři

• Moderators

Post Pandemic Edice byla exkluzivně pouze pro GameStop a navíc pouze v USA (takže UK GameStop je vůbec neměli). Sice se následně objevily sošky s této edice prodejné samostatně, ale ty už byly dodělávané pro velký ohlas na tuto edici, jenomže na mnoha zahraničních fórech se hodně diskutovalo o kvalitě té sošky, která v detailech nebyla taková, jako v PPE Edici.

Proto je PPE Edice nezaměnitelná a o to vzácnější.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu