headhot Odesláno Květen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2014 no ja ti mel furt zafixovany,ze to nema pevnou vazbu a je to brozovane, vubec mne to nedoslo. Zafixovana blbost v hlave a pritom futurepress maji nejlepsi knihy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Květen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2014 Pánové, pujde někdo do panzerhund edition? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Květen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2014 Nevím jestli jsem to sem už náhodou nedával, sice tu moc Nintenďáků není, ale třeba by o ni někdo měl zájem. http://aukro.cz/figurka-ganondorf-zelda-the-windwaker-hd-i4235666687.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Květen 17, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2014 Pánové, pujde někdo do panzerhund edition? Já ji mám předobjednanou, tak pak nahodím foto :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Květen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2014 Cena tech 170$? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Květen 17, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2014 Myslím, že pokud si ji necháš poslat do CZE, tak ano. Jinak cena samotného produktu je $100 (ne od překupníků), neobsahuje hru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Květen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2014 sice jsem nikdy zeldu nehral ale ta figurka vypada fakt luxusne! Uz se tesim na fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Květen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2014 Ta figurka možná na fotce vypadá luxusně ale je to celkem nemastný neslaný kýč... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Květen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2014 doprava je hrozně drahá (skoro jako celá edice) :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Květen 17, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2014 Tak se mi podařilo sehnat poslední kus do kolekce The Last of Us - Survival Edition. Překvapila mě velikost a váha balení, za kterou asi bude moct plná verze komiksu v pevné vazbě. Završil jsem tak sbírku této hry (do doby PS4 verze), která je tímto kompletní ( nechybí klasická verze s CZ titulkami, obě Joel a Ellie Edition, Survival Editiom, Post Pandemic Edition no a press edice). V tuto chvíli jsem u všech edic prvním majitelem, žádná z nich ještě není otevřená, bylo by zajímavé vyčíslit hodnotu této sbírky v čase :) Dál do sbírky přibylo pár sice starších, ale dlouho sháněných kousků (pokud teda preferujete edice, které jsou zcela nové, nerozbalené a neponičené a tudíž kompletní). COD: Black Ops Prestige Edition COD: MW2 Prestige Edition COD: MW3 Hardened Edition COD: Black Ops II Hardened Edition Sniper Ghost Warrior 2 Collector's Edition Little Big Planet Collector's Edition (US sběratelská verze) God of War III: Ultimate Edition GT 5 Collector's Edition (US sběratelská verze) Time Crisis 4 s pistolí (nostalgická záležitost) :D GT5 ještě sháním Signature Edition (EU), která brzy sbírku doplní. Závěrem raritka Metal Gear Saga Vol. 1 (kdysi dávno jsem sehnal Vol. 2, tak aby to bylo kompletní). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Květen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2014 Drak3go : nechceš udělat velkou fotku všeho co máš ? Jak dlouho už takové věci sbíráš ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2014 tak sis koupil nakonec tu nemeckou verzi Sniper Ghost Warrior 2 Collector's Edition? Tak se mi podařilo sehnat poslední kus do kolekce The Last of Us - Survival Edition. Překvapila mě velikost a váha balení, za kterou asi bude moct plná verze komiksu v pevné vazbě. Završil jsem tak sbírku této hry (do doby PS4 verze), která je tímto kompletní ( nechybí klasická verze s CZ titulkami, obě Joel a Ellie Edition, Survival Editiom, Post Pandemic Edition no a press edice). V tuto chvíli jsem u všech edic prvním majitelem, žádná z nich ještě není otevřená, bylo by zajímavé vyčíslit hodnotu této sbírky v čase :)Dál do sbírky přibylo pár sice starších, ale dlouho sháněných kousků (pokud teda preferujete edice, které jsou zcela nové, nerozbalené a neponičené a tudíž kompletní). COD: Black Ops Prestige Edition COD: MW2 Prestige Edition COD: MW3 Hardened Edition COD: Black Ops II Hardened Edition Sniper Ghost Warrior 2 Collector's Edition Little Big Planet Collector's Edition (US sběratelská verze) God of War III: Ultimate Edition GT 5 Collector's Edition (US sběratelská verze) Time Crisis 4 s pistolí (nostalgická záležitost) :D GT5 ještě sháním Signature Edition (EU), která brzy sbírku doplní. Závěrem raritka Metal Gear Saga Vol. 1 (kdysi dávno jsem sehnal Vol. 2, tak aby to bylo kompletní). [ATTACH=CONFIG]24827[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]24828[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]24829[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]24830[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]24831[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]24832[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]24833[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]24834[/ATTACH] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pestalix Odesláno Květen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2014 Souhlasím s Mušákem. Drak3go,hod sem foto co vše máš :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Květen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2014 Pekny ja bych chtel toho plysaka z toho LBP 2 :3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Květen 17, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2014 Drak3go : nechceš udělat velkou fotku všeho co máš ?Jak dlouho už takové věci sbíráš ? Rád bych, ale spoustu věcí mám tak zarovnaných, že dostat se k nim je nadlidský výkon :) Některé věci vracím zpět do přepravních krabic a uskladňuji, začínám mít docela seriózní problém s místem. Do objektivu jedné fotky by se to určitě nevešlo. Jinak pokud mě paměť neklame, tak asi sbírka začala s uvedením obou konzolí na trh (X360/PS3). tak sis koupil nakonec tu nemeckou verzi Sniper Ghost Warrior 2 Collector's Edition? jj vzal, potřeboval jsem nějakou drobnost vzít na Amazonu, tak jsem se nakonec rozhodl to vzít s tím, když už mi šel balík odtamtud. Ale možná jsem platil o nějaké Euro navíc než ty, protože jsem měl pocit, že to pak zdražili. I tak ale dík za tip :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2014 musak uz to bude chvilka a konecne se prestehuju a protoze nemam na nabytek,tak to vsechno poskladam na sebe a zabere to celou stenu a to nepocitam ruzne knihy a steelbooky Vcera jsem si to tak namatkou pocital a mam pres 100+ steelbook na xbox,pc,ps3 a k tomu jeste par desitek na bluray. myslim,ze to bude pekne fotka Jinak po te survival edici last of us stale pokukuju,skoda,ze na amazonu ji meli za 50 dolaru a ta spolecnost nemela international v podminkach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Květen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2014 drak3go můžeš prosím prozradit kde jsi sehnal TLOU Post Pandemic? Díky :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Květen 18, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2014 Ze Států, kde jedině byla prodejná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Květen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2014 Díky, já tajně doufal, že máš nějaký jiný zdroj.... :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Květen 18, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2014 Post Pandemic Edice byla exkluzivně pouze pro GameStop a navíc pouze v USA (takže UK GameStop je vůbec neměli). Sice se následně objevily sošky s této edice prodejné samostatně, ale ty už byly dodělávané pro velký ohlas na tuto edici, jenomže na mnoha zahraničních fórech se hodně diskutovalo o kvalitě té sošky, která v detailech nebyla taková, jako v PPE Edici. Proto je PPE Edice nezaměnitelná a o to vzácnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Květen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2014 Docela by mě zajímalo kolik se těch Post Pandemic edic v ČR nachází. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Květen 18, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2014 Já vím o třech :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Květen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2014 No já jen o dvou :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
expertos Odesláno Květen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2014 Lidi narazil jsem na jednu zajímavou stránku nevím jestli to už tady někdo dával, ale celkem fajn sledovat vlastně kolik edic vyšlo atd... pro sběratele určitě fajn stránka. http://collectorsedition.org/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Květen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2014 expertos ---- na stránky chodím pravidelně :) je to nejpřehlednější databáze co kde, kdy vyšlo! přikládám pár úlovků, které přišly v pátek a dnes: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts