djtoko Odesláno Květen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2014 (upraveno) Já jí mám a určitě se vyplatí! :) je krásná a limitovaná 2 900 ks. Ona pak ještě vyšla Director's Edition v Ásii a tam je ten art book taky, jen není označenej a limitovanej Upraveno Květen 26, 2014 uživatelem djtoko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Květen 26, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2014 Na aukru se objevil Press kit Beyond Two Souls, má ji tady někdo? Oplatí se? Jeden z nejkrásněji ilustrovaných artbooků, který se mi kdy dostal do rukou. http://console-forum.net/tema/133020-sberatele-her/page166?p=1362789&viewfull=1#post1362789 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 Můj jediný dnešní úlovek, stélbůček k Wolfovi. Sice vevnitř vypadá jako pánvica na volské oka (díky x360 a jeho 4 dvd), ale zavřené se to nepozná a vypadá stylově. Bohužel stélbůček WD od xzone se mi válí na překladišti, poštovní ocasi ho zapomněli naložit :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 Poštovní ocasi :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Květen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2014 Trochu mimo, ale nevíte někdo kde sehnat obyčejný klasický obal na PS4 hru? Česká pošta se zase vyznamenala! Vážně těch pamrdů mám plný zuby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2014 na playcentrum vetsinou nabizi obaly. Ja to vetsinou resim,ze si koupim na ps4 psn+ kod. Ten prodam a necham si krabicku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Květen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2014 Já to resim v jrc :) jsou u nás ochotni a většinou za to nic nechtějí, beru pravidelně :) i orig booklety když jsou poničené :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Květen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2014 o.k. díky za info, zkusím. Mě se doma teď toho válí hodně na PS3 vždycky když mi dorazí nějaký steelbook tak to měním, a obal schovám :D jenže na PS4 nemám ještě ani jeden. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Květen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2014 Tak JRC nic :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2014 Konečně mi přišel balík s WD od xzone a takto vypadá ten stélbůček, podle mne velice povedený Btw ještě k těm poštovním ocasům. Za označením si stojím, sů to ocasi :D A s měkkým i na konci, protože (alespoň u nás na Vizovicku) sů ocasi živí tvorové a proto se skloňuje dle vzonu páni = poštovní páni = poštovní ocasi. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Květen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2014 Mě ten steelbook moc nenadchl..jako bonus zdarma je to ok..ale pokud by byl k prodeji nekoupím si ho..mě to naštěstí dodali hned napoprvé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2014 mne staci steelbook z dedsec edice, vice jich k teto hre nepotrebuji,vim jeste o 2. Takze jsou momentalne 4 druhy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Květen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2014 Ten si myslim ze je povedenejsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Květen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2014 Ten si myslim ze je povedenejsi Mně se nejvíc líbí ten z té UPlay edice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Květen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2014 Jo tak ten je jeste lepsi :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Květen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2014 Panther .... Myslis na me s tím steelem jo? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Květen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2014 Jojo nicmene mam problemy s objednavkou nejak me amazon nema rad :D takze nevim jestli to nejak vyjde urcite ti dam vedet az budu vedet vic ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2014 jinak kluci ten steelbook na Castlevania 2 se da furt sehnat za 5,02 liber. Pripadne pm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Květen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2014 Dnešní úlovky: InFamous: SS Delsin Rowe sackboy, TLOU Joel sackboy / Ellie sackgirl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Květen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2014 skoda ze jsou tak maly ale chtel bych je vsechny vsema deseti :( :D hlavne delsiiinka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Květen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2014 Objednával jsem něco ze Zavvi, už jsem tam hooodně dlouho nenakupoval, jaký s nimi máte zkušenosti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Květen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2014 To se ptáš trochu s křížkem po funuse ne :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Květen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2014 Prodávám, vyměňuji dost svých sběratelek a jiných her, kdyby měl někdo zájem tak: http://console-forum.net/tema/168130-hry-x360-ps1-ps2-ps3-retro-sberatelske-edice-her-filmu-a-obleceni?p=1396199#post1396199 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2014 Dneska mi přišla AC Antologie, celkem pěkné balení a za tu cenu je to dobrá koupě K objednávce jsem dostal i tričko Splinter Cell Blacklist velikost M, kdyby o něj měl někdo zájem tak se určitě domluvímě. Triko je samozřejmě nové a nenošené. Velikost "M" není pro živnostníka stravujícího se převážně po hospodách a restauracích :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2014 A u edice AC byly i tyto cca A4 litografie, bohužel fotky se mi nevlezly do jednoho postu Pak mám doma ještě Wofenstein: The New Order Occupied Edition, ale tu skoro každý viděl ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts