Rowan Odesláno Červen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2014 Nevím o ve to mluvis :D no uvidíme ještě je dost času.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Červen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2014 máte někdo zkušenosti s tímto shopem? http://www.supergamer.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2014 The Witcher 3 Wild Hunt -- Collector's Edition UN…: To je fofr :D jinak já objednavam primo u poláků. Vyjde tam PC 2100 a konzole 2800 což je super :) a tady se to upraví dost podobně pocitam, takže je ještě čas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červen 5, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2014 A bude u poláků taky čeština? Nejspíš ano co .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travis9tr Odesláno Červen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2014 to Rowan: Na jake strance u polaku objednavas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2014 https://cdp.pl/wiedzmin-3 Zajímavé je počítadlo predobjednanych ks. Kolem 23h tam bylo 3170 a dnes ráno pres 5000. No, jenom sehnat někoho kdo to objedná, což by nemusel byt tak veliký problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2014 (upraveno) A bude u poláků taky čeština? Nejspíš ano co .... chtel jsem si objednat polskou verzi,ale on je tam chytak. Je to komplete v polstine bez anglictiny, kniha v polstine. Vsechno v polstine dabing,titulky. Takze jsem si objednal u xzone jejich drahou sberatelku,kde bonusy budu mit komplet v cestine. PS4 ma konfirmovane titulky. Kupuju si u nich i pc normal verzi kvuli steelbooku. Chci mit oba na konzole a pc. Uvidim,co na to rekne muj pc (snad to zvladne mam tam save prvni a druhy dil, funguje to stejne jako u mass effect) a pripadne pak tu ps4 version prodam. Jinak pc verze uz je vyprodana a na konzole se to blizi ke konci. to Mandaz: ona ta obyc verze vypada jako sberatelka a steelbook k tomu. Kusy steelbooku jsou taky limitovane,uvidime,kdy bude napsano rozebrano:) Jrc nabizi privesek, co je ve sberatelce. Drak3go gamestop to taky nabizi za 150 dolaru,ale s postou to vyjde na stejnou jako xzone. Upraveno Červen 6, 2014 uživatelem headhot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2014 máte někdo zkušenosti s tímto shopem?http://www.supergamer.cz/ Jo, já a jenom ty nejhorší. Tady jsou zkopčené mé problémy ze začátku září minulého roku. Dneska jsem sem chtěl postnout fotky Killer is Dead Fan edice, ale bohužel mám smolíka. Objednával jsem ji u supergamer.cz, ale dneska mi místo Fan edice přišla edice obyčejná :( Na všech mejlech, fakturách i dokladech mám uvedenu Fan edici a nějaký oslík šikula ze skladu mi strčí obyč verzi. A samozřejmě zaplatil jsem dobírku s cenou u Fan edice. Takže reklamace a snad se jim příště podaří dodat správnou hru. Jinak ty slíbené fotky Killer is Dead Fan edice nebudou. Dneska jsem si do supergamer.cz volal a to co mi řekli mne málem odrovnalo, měl jsem co dělat, abych jim sprostě nevynadal. Prý jim cenega sk dodala jen Limited edice a oni je posílali místo Fan edice. A na můj dotaz, proč mne neinformovali a poslali mi levnější LE http://www.supergamer.cz/killer-dead-limited-edition-p-219857.html za cenu FE http://www.supergamer.cz/killer-dead-edition-p-217104.html , čímž mne prakticky okradli o 130kč, se mi kromě koktání nedostalo kloudné odpovědi. Samozřejmě jsem okamžitě odstoupil od smlouvy z důvodu hrubého porušení smlouvy ze strany dodavatele. Pokud mi peníze od nich nepřijdou do konce příštího týdne, podám podnět na ČOI kvůli klamání spotřebitele. EDIT: Ještě jsem si vzpomněl, ptal jsem se i za jak dlouho by případně byli schopni sehnat FE. Prý mi neumí říct, jak dlouho by to trvalo, ale prý by to bylo nejmíň v řádu týdnů.... Prachy jsem měl sice do druhého dne na účtu, ale už bych od nich nekoupil ani díru do gatí. Pokud mne někdo záměrně podvede tak u mne skončil. EDIT: headhot, tak to abych si pomalu kupoval ps4, protože zaklínač 3 je zatím první hra, co mne na nextgenu hoodně zajímá ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2014 supergamer store funguje jako vetsina z nas,akorat nemam shop. Nakoupi v usa nebo v anglii a proda. Vetsinou nemaji az ta velke provize, maji ruzne slevy VAT,velky odber. Kdyz neco poslou penize ihned vrati penize,zas tak hrozne to neni. A mandaz stejne dostal to co chtel,akorat to slo oklikou:) Jinak jsem myslel,ze ps4 mas od zacatku. Ja jsem na ps4 zacal hrat az ted,co vysel watch dogs. Momentalne se mi podarilo sehnat vsechny promo disky co na ni vysli.Watch dogs byl nejdrazsi ten stal 30 euro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Červen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2014 No právě že Supergamer mě včera sám od sebe kontaktoval že ode mě vykoupí hry za moje ceny. Jenže pro to chtějí poslat kurýra a až pak teprve mi poslat peníze. Moc se mi to právě nelíbí a s takovou praktikou jsem se ještě nesetkal, takže se mi do toho moc nechce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2014 normalni praxe, penize dostanes az po kontrole disku. Oni nakupuji zajice v pytli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2014 We're sorry, but it's not possible to pre-order Collector's Edition from Czech Republic. Pozdrawiam, Robert Kuraś Dział obsługi klienta CDP.pl No jeden problém vyřešen :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2014 to psali jako prvni vec, slo to sice obejit,ale ceska adresa vzdy zustala. Chtel jsem vyuzit znameho,ale je to omezene 1 ks = 1 osoba/adresa. Uz je to tedka vsude dostupne,ale ty ceny jsou silene,takze xzone to jisti. A vyjde to par dni po mych 33,takze pekny darek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2014 To není problém mám dost známých co me to objedná a následně pošle...no u me to bude také dárek u me je to necelý měsíc po mých 32 :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červen 6, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2014 chtel jsem si objednat polskou verzi,ale on je tam chytak. Je to komplete v polstine bez anglictiny, kniha v polstine. Vsechno v polstine dabing,titulky. Takze jsem si objednal u xzone jejich drahou sberatelku,kde bonusy budu mit komplet v cestine. PS4 ma konfirmovane titulky. Hmm, já bych teda čekal (alespoň podle toho co píší) multijazyčnou verzi a to včetně popisu na krabici, tak jak to bývá u těchto východo-evropských verzí her. To si poláci a češi budou nechávat dělat každý svoje edice? Full voiceover and subtitles: English, Polish, German, French, Russian, Brazilian Portuguese, Japanese. Subtitles only: Arabic, Italian, Spanish, Traditional Chinese, Czech, Hungarian, Latin America Spanish, Korean. Jinak na PC, pokud bych to na něm chtěl hrát, bych si objednal DRM-free verzi za 35 EUR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2014 pc verze jsou vlastni trh, cesky,polsky dabing titulky,bonusy prelozene do cestiny polstiny. Tak to bylo u sberatelek na prvni dva dily. Polska verze na pc by mela byt pouze polsky,taky ma nejkvalitnejsi dabing vubec. Ta multijazycna verze samozrejme bude u ps4 a xbox,tam jsou jine podminky. Ohledne pc verze,pokud k te hre budou davat i steelbook,co ma zatim jen xzone,tak si vyberu jinde,ale moc s tim nepocitam. Spoluprace s cd projektem ma vetsinou excluzivni steelbooky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červen 6, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2014 Podle popisu to ale právěže vypadá, že PC verze bude multi-language jak jsem psal. Nemyslím si že by se jim vyplatilo dělat dvě verze, jednu multi a druhou pouze polskou. http://www.gog.com/thewitcher3/en Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2014 uvidime jak to bude v pristim roce,ale ten polsky dabing tam bude na 100% na pc, uvidime,jak se tomu postavi u nas cenega,ale protoze prvni dil mel sileny dabing tak pochybuju. Respektive mne tedka zajima,jestli to bude opravdu limitka 1/15000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červen 6, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2014 Přiznejte se kdo jste vykoupili PS4 sběratelky na Xzone? :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2014 uvidime jak to bude v pristim roce,ale ten polsky dabing tam bude na 100% na pc, uvidime,jak se tomu postavi u nas cenega,ale protoze prvni dil mel sileny dabing tak pochybuju. Respektive mne tedka zajima,jestli to bude opravdu limitka 1/15000 Proč 15000 vsak říkali ze počet bude řízený podle poctu predobjednavek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2014 Přiznejte se kdo jste vykoupili PS4 sběratelky na Xzone? :cheesygrin: jsi to nestihl? rowan: spekulovalo se o tom,cetl jsem to na ruznych forech, jaka bude realita uvidime. Witcher Collectorky jsou vzdy hrozne rychle vyprodane na predobjednavku vzdycky bylo par dnu a pak konec. Tedka cenu prvnich dvou vyroste doufam,do velkych vysin. Snad si za ne poridim schody:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2014 bohužel měl jsem první i druhou ale předtím než jsem si uvedomoval jakou to ma nebo bude mít cenu a již je nemam a pochopitelně me to neskutečně sere....jinak ja take u xzone nestihl mam jen pc verzi :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červen 6, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2014 Nestihl, zkoušel jsem pořešit nějak dodávku z PL, nějaké možnosti mám ale když vidím jak rychle mizí tak si ji bloknu na JRC dokud ještě jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2014 jsem zvedavy kolik pak budou stat steelbooky z xzone, radsi vsechno predobjednano. (limitovany pocet pro predobjednavky) Mel bych mit celkem 3 ruzne kusy,coz bude nadhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travis9tr Odesláno Červen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2014 Tak na xzone to bylo hodne rychly... predobjednano z jrc :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts