Moderators drak3go Odesláno Červen 11, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2014 Konečně :) no poradte, rozbalit či nikoliv :/ místo ve vytrine uděláno ale stále se nemůžu rozhodnout :( Plus par dalších věci, co v poslední době dorazilo Chlape co ma za smysl ty collectorky shromažďovat když je o dům vedle obratem prodáváš? :cheesygrin: Teda alespoň se mi zdálo, že Bioshock, TLoU Ellie apod. které jsi nedávno pořídil jsem zahlídl tě v sekci prodej prodávat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2014 Mam je 2x a jinak nechavam :) víceméně, toto nechavam urcite ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Červen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2014 Nemá někdo Joel edici v komplet stavu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2014 otazka je spatne polozena, pokud ji chces kupovat. Jinak pokud vim,tak vetsina z nas,co sem pisi ji ma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Červen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2014 (upraveno) Mám tu steel k LOTR WitN.. nemáte někdo samotnou hru levně, popřípadě jinej steel navíc? Ať se mi to tu zbytečně neválí.. :D Jinak ten Killzone 3 HE bych klidně aj vyměnil, ani to nemusí být sběratelka.. Upraveno Červen 12, 2014 uživatelem StefiCZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Červen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2014 Mam doma Steel k MOH warfighter ( nebo jak se to jmenovalo) ,dam to zdarma jestli mate nekdo zajem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Červen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2014 O ten KZ bych měl zájem...pošlu ti odpoledne nebo navečer PM s nabídkou na výměnu nebo ho odkoupím..Klidně my napiš jaká platforma tě zajímá nebo co hledáš.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2014 Mám navíc jeden stélbůček k Deus Ex, pokud by měl někdo zájem, výměna ideálně za nějaký který nemám. Nebráním se ale jakýmkoli rozumným nabídkám ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Červen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2014 Kolik za ten steelbook LOTRa? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Červen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2014 Na Xzone už je v předobjednávkách sběratelka Assassin's Creed: Unity s figurkou. Neváhal jsem ani chvíli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2014 jj jsou tam dve verze, ja to bral v jrc, lze na ni uplatnit zakaznicka cena. Uvidime jak se to jeste zmeni, protoze tato edice stoji na ubisoftu 99 euro,takze pocitam,ze pujde jeste o par stovek nahoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2014 Tak já na to prdim jelikož od září do nora toho vyjde tolik ze hrůza a navíc tedy v úterý jsem objednal gillotine edition....skoda ze ji nebudou mít ani nikde u nás :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Červen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2014 Taky objednána Gillotinka..vypadá solidně.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2014 taky jak jsem prisel domu,tak objednano. Minuly rok jsem jim ohledne black chest a asi jsem nebyl jediny a konecne tam dali CR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2014 tak panove,takhle se vyrabi collector´s edice, staci nalepka a z normalni hry je collector´s :D http://www.ebay.com/itm/Used-Tekken-Hybrid-Sony-Playstation-3-2011-Complete-Collectors-Edition-/261501126696?pt=Video_Games_Games&hash=item3ce2ae8828 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2014 Při brouzdání jsem narazil na steelbook k Watch Dogs za 89,- Kč, pokud ho někdo ještě nemá http://www.herni-svet.cz/sberatelsky-predmet-watch-dogs-steelbook Btw stále tu mám jeden stélbůček z Deus Ex, kdyby měl někdo zájem - pm. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2014 Kua byl jsem v gymu a nestihl to :( sakra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2014 evidentne rowan nestihl zasahnout, no to snad ne. Who is in (joke, snad si to mohu dovolit mezi nama CE blaznama) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2014 Hele, nech toho jo, jsem z toho opravdu smutný :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2014 otazka,co to bylo za steelbook,protoze podle obrazku je to dedsec edice,ale je tam napsano,ze obrazek nemusi odpovidat specifikaci. On nam to urcite mandaz posle,co to bylo zac. Z dedsec ho mam,tak snad pak nebudu litovat,to by mne nasralo,kdy byl jiny. UZ vim,ze jich je 6 verzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Červen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2014 Asi rozprodávali věci z Dedsec edice. Mají v nabídce i další věci... :) http://www.herni-svet.cz/sberatelsky-predmet-watch-dogs-soundtrack-artbook-mapa http://www.herni-svet.cz/sberatelsky-predmet-watch-dogs-odznaky http://www.herni-svet.cz/sberatelsky-predmet-watch-dogs-karticky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2014 sakra ten batoh za 699 mne mrzi, ostatni veci mam a davat 399 z cepici to ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2014 otazka,co to bylo za steelbook,protoze podle obrazku je to dedsec edice,ale je tam napsano,ze obrazek nemusi odpovidat specifikaci. On nam to urcite mandaz posle,co to bylo zac. Z dedsec ho mam,tak snad pak nebudu litovat,to by mne nasralo,kdy byl jiny. UZ vim,ze jich je 6 verzi Mandaz fotky určitě nepošle, protože si je neobjednal :D Do hernihosveta jsem šel na Enemy Front - mají ho za cca 800kč. WD je alespoň podle mne jedno z největších zklamání na ps3 a nemám jakýkoliv zájem k němu shánět sběratelské věci. Když jsem tu dával odkaz, měli tam 2ks stélbůčků. Kdyby to byla jakákoliv jiná hra, okamžitě bych je bral. Osobně si ale myslím, že to byla vykuchaná dedsec edice - svědčí o tom další věci, co prodávájí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2014 aha, no mne se ta hra libila,prvni na ps4,co byla super. Od te doby co ignoruju trophy,tak je to ok. Ten poker ma high lvl nez RDR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2014 Bohužel na ps3 verzi je hoodně vidět, že hlavní platformy byly ty nextgen. Oproti ps4 verzi (hrál jsem u sůseda) je znatelně míň jak aut tak hlavně chodců. U ps3 verze jsem měl kolikrát problém někoho obrat o prachy, protože zkrátka uprostřed dne na jedné z halvních ulic bylo jen pár (cca 5 lidí). Snažím se nějak dokopat to dohrát, ale Zero je prostě Zero (Drakengard3) ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts