Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sběratelé HER :)

Recommended Posts

• Moderators
Konečně :) no poradte, rozbalit či nikoliv :/ místo ve vytrine uděláno ale stále se nemůžu rozhodnout :(

Plus par dalších věci, co v poslední době dorazilo

Chlape co ma za smysl ty collectorky shromažďovat když je o dům vedle obratem prodáváš? :cheesygrin:

Teda alespoň se mi zdálo, že Bioshock, TLoU Ellie apod. které jsi nedávno pořídil jsem zahlídl tě v sekci prodej prodávat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 7,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

Mám tu steel k LOTR WitN.. nemáte někdo samotnou hru levně, popřípadě jinej steel navíc? Ať se mi to tu zbytečně neválí.. :D

Jinak ten Killzone 3 HE bych klidně aj vyměnil, ani to nemusí být sběratelka..

Upraveno uživatelem StefiCZ
Odkaz ke komentáři

otazka,co to bylo za steelbook,protoze podle obrazku je to dedsec edice,ale je tam napsano,ze obrazek nemusi odpovidat specifikaci. On nam to urcite mandaz posle,co to bylo zac. Z dedsec ho mam,tak snad pak nebudu litovat,to by mne nasralo,kdy byl jiny. UZ vim,ze jich je 6 verzi

Odkaz ke komentáři

otazka,co to bylo za steelbook,protoze podle obrazku je to dedsec edice,ale je tam napsano,ze obrazek nemusi odpovidat specifikaci. On nam to urcite mandaz posle,co to bylo zac. Z dedsec ho mam,tak snad pak nebudu litovat,to by mne nasralo,kdy byl jiny. UZ vim,ze jich je 6 verzi

Mandaz fotky určitě nepošle, protože si je neobjednal :D Do hernihosveta jsem šel na Enemy Front - mají ho za cca 800kč. WD je alespoň podle mne jedno z největších zklamání na ps3 a nemám jakýkoliv zájem k němu shánět sběratelské věci. Když jsem tu dával odkaz, měli tam 2ks stélbůčků. Kdyby to byla jakákoliv jiná hra, okamžitě bych je bral. Osobně si ale myslím, že to byla vykuchaná dedsec edice - svědčí o tom další věci, co prodávájí.

Odkaz ke komentáři

Bohužel na ps3 verzi je hoodně vidět, že hlavní platformy byly ty nextgen. Oproti ps4 verzi (hrál jsem u sůseda) je znatelně míň jak aut tak hlavně chodců. U ps3 verze jsem měl kolikrát problém někoho obrat o prachy, protože zkrátka uprostřed dne na jedné z halvních ulic bylo jen pár (cca 5 lidí). Snažím se nějak dokopat to dohrát, ale Zero je prostě Zero (Drakengard3) ;)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu