headhot Odesláno Červen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2014 no az to dohrajes,tak kdyz to nebudes prodavat,tak si to rad pujcim nekdy za rok:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2014 (upraveno) Je to typická japonská hra, kde je krev rozchvístlá ve šmouhách přes půlku obrazovky, drak se ráchá v bažině jako hroch v blatě, Zero roste parazitní květina místo oka a příběh se dá popsat snad jediným slovem. Japonský. EDIT: Tak a stélbůček je fuč. Upraveno Červen 14, 2014 uživatelem Mandaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2014 (upraveno) Nedá mi to, abych se nepochlubil press kitem Beyond Two Souls ;) Edice je velká asi jako A4 a má jeden z nejkrásnějších artbůčků. Kousek filmu zobrazuje holčinu ležící na silnici a blíží se k ní ACABacké auto. Upraveno Červen 15, 2014 uživatelem Mandaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2014 Pánové,poprosil bych radu, jak to vypadá s postovnym a takovyma dalsima vecma z gamestopu? Díky :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2014 (upraveno) britsky gamestop je zdarma,pokud se plati posta je to u vyrobku uvedeno. Casto se jedna o zasilky na 2kg,ktere byvaji zpoplatneny. Usa to same. Jinak posta z UK do CR je docela draha vetsinou se pohybuje okolo 50 liber, to bych si musel najit od kolika gramu,to je dulezite zjistit. Pripadne ti to muze rici tvuj kontakt v Anglii ci USA,ktery ti to bude posilat. Kdyz jsem si z gamestopu posilal The Last Of Us statue za 79 liber,tak mne posta stala 60 liber,ale u teto rarity jsem nesetril. Upraveno Červen 16, 2014 uživatelem headhot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2014 Tak panzerhund me vysel na 100$ a pošta clo DPH bylo dalších 100$ cca .....no jak budu u PC mrknu na to, shanim witchera na xone collectorku a nikde jinde jsem ji už nenasel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červen 16, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2014 Na odeslání z Gamestopu UK i US potřebuješ někoho lokálního, kdo si to nechá doručit na svoji adresu a tobě pak přepošle. Gamestop neposílá ven ze země ve které má sídlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2014 To nevadí.bydlí tam cely zbytek rodiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2014 tak v britskem gamestopu, uz je stejne pryc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Červen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2014 (upraveno) Budu mít navíc klíčenku/otvírák Wolfenstein TNO. Vyměním za steelbook stejné značky (nový, nepoškrábaný... :) ) Kdyžtak pište PM. Upraveno Červen 16, 2014 uživatelem djtoko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Červen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2014 Nemá někdo nějaký steelbooky, popřípadě hry ve steelech navíc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Červen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2014 Přikládám pár fotek z posledních "úlovků"... :) Far Cry The Wild Expedition (Playman edice) / Watch_Dogs (CE Guide) / Wolfenstein TNO (PAX EAST 2014 batoh) / Wolfenstein TNO (Press Kit) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Červen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2014 Tak panzerhund me vysel na 100$ a pošta clo DPH bylo dalších 100$ cca .....no jak budu u PC mrknu na to, shanim witchera na xone collectorku a nikde jinde jsem ji už nenasel A kdy budou nějaké fotky???? .) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2014 Budou budou ale nejde nahrávat z tel, resp jednou jde a 10x nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2014 Toz tu to je :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Červen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2014 Jako není to špatné, ale za ty nehorázné prachy bych čekal víc, ještě navíc to CLO do toho, asi bych byl pěkně nasranej :D osobně se mi ke všemu novej Wolf vůbec nelíbil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2014 Já jsem spokojenej a navíc ta hra me baví ;) a ty pitchovinky okolo? Dyt to by nebylo ono ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2014 jak jsem uz tu psal,tahle edice je strasne vynucena a prodavala se zvlast nez hra. Ale kazdy je fanousek nejake hry,tak si koupi i sebevetsi kravinu,tak to chodi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Červen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2014 Náhodou je to perfektní edice pro fanoušky. Clo-neclo, když jseš fanoušek není co řešit :) Já sbírám všechno co souvisí s Wolfíkem a doufám, že Panzerhund edice ke mně taky zavítá.. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Červen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2014 A ten robot má ty nohy řešené jak? Přijde mi na těch fotkách divnej. Je to na magnetky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2014 Nemá to nijak řešené, plast tam je a všude klouby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Červen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2014 Jako nejvetsi picovina ze to bylo prodavano zvlast ale hra byla skvela bohuzel krom toho robota se mi ta edica nejak extra nelibi ale cg dalsi kousek do sbirky ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Červen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2014 (upraveno) Dnešní úlovek: BioShock Breaking The Mold Artbook. Jedná se o raritní artbook z roku 2007. 2K Games ho posílalo jako náhradu za poničeného Big Daddyho z "kolektorek". Kdo by chtěl zde je odkaz na PDF verzi: http://downloads.2kgames.com/bioshock/artbookhigh.zip Upraveno Červen 19, 2014 uživatelem djtoko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
expertos Odesláno Červen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2014 Pěkná cena škoda že PS3 http://www.game.co.uk/en/call-of-duty-ghosts-prestige-edition-only-at-game-242506?pageSize=20&categoryIdentifier=597105&catGroupId= Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2014 uz bylo i za 39,99,ale ma to vice jak 1kg, takze do CR neposlou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts