Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sběratelé HER :)

Recommended Posts

• Odpovědi 7,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

Je to typická japonská hra, kde je krev rozchvístlá ve šmouhách přes půlku obrazovky, drak se ráchá v bažině jako hroch v blatě, Zero roste parazitní květina místo oka a příběh se dá popsat snad jediným slovem. Japonský.

EDIT: Tak a stélbůček je fuč.

Upraveno uživatelem Mandaz
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nedá mi to, abych se nepochlubil press kitem Beyond Two Souls ;)

post-35176-14687175421576_thumb.jpg

Edice je velká asi jako A4 a má jeden z nejkrásnějších artbůčků. Kousek filmu zobrazuje holčinu ležící na silnici a blíží se k ní ACABacké auto.

Upraveno uživatelem Mandaz
Odkaz ke komentáři

britsky gamestop je zdarma,pokud se plati posta je to u vyrobku uvedeno. Casto se jedna o zasilky na 2kg,ktere byvaji zpoplatneny. Usa to same.

Jinak posta z UK do CR je docela draha vetsinou se pohybuje okolo 50 liber, to bych si musel najit od kolika gramu,to je dulezite zjistit. Pripadne ti to muze rici tvuj kontakt v Anglii ci USA,ktery ti to bude posilat.

Kdyz jsem si z gamestopu posilal The Last Of Us statue za 79 liber,tak mne posta stala 60 liber,ale u teto rarity jsem nesetril.

Upraveno uživatelem headhot
Odkaz ke komentáři

Dnešní úlovek: BioShock Breaking The Mold Artbook. Jedná se o raritní artbook z roku 2007. 2K Games ho posílalo jako náhradu za poničeného Big Daddyho z "kolektorek".

post-72873-14687175508925_thumb.jpg

Kdo by chtěl zde je odkaz na PDF verzi: http://downloads.2kgames.com/bioshock/artbookhigh.zip

Upraveno uživatelem djtoko
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu