Pestalix Odesláno Červen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2014 Jojo právě jsem mrkal kdy to vychází ,to na tu levnější nejspíš budu mít tak jí vezmu . Času dost , jak říkáš :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Červen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2014 Ahoj já beru obě dvě! Takže mě prosím napiš. A taky info kdy by jsi chtěl poslat peníze. Díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2014 (upraveno) what to do, zname tvare chteji obe edice. To si musim promyslet,ze zaklinacem to bude hodne narocny unor. jeste ze mam narozky a asi budu mit pozdni vanoce:D rowan: deti potrebuji skolni tasky http://www.ebay.com/itm/Dark-Souls-Satchel-messenger-shoulder-bag-school-bag-/111385169408?pt=UK_SportingGoods_BackpacksRucksacks_Bags_EH&hash=item19ef12ce00 http://www.ebay.com/itm/Dark-Souls-Satchel-messenger-shoulder-bag-school-bag-/111386780745?pt=UK_SportingGoods_BackpacksRucksacks_Bags_EH&hash=item19ef2b6449 Upraveno Červen 25, 2014 uživatelem headhot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2014 Tvl me ani nemluv :D toto, zaklínač únor. A nebudu se bavit o podzimu, :( to bude hruza, a doufám jen ze nebudou nějaké pěkně collectorky třeba k lorda od the fallen atd....no jak rikas ještě ze jsou ty narozky :D Edit....no dopr.... :D ještě maji čas, nevadí mohou se schovat :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Červen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2014 Ty jo co to je za bágle? .) To někdo vyrobil ne? má tam toho na výběr víc: http://www.ebay.com/sch/victoria0204lei/m.html?item=111385169408&hash=item19ef12ce00&pt=UK_SportingGoods_BackpacksRucksacks_Bags_EH&rt=nc&_trksid=p2047675.l2562 what to do, zname tvare chteji obe edice. To si musim promyslet,ze zaklinacem to bude hodne narocny unor. jeste ze mam narozky a asi budu mit pozdni vanoce:Drowan: deti potrebuji skolni tasky http://www.ebay.com/itm/Dark-Souls-Satchel-messenger-shoulder-bag-school-bag-/111385169408?pt=UK_SportingGoods_BackpacksRucksacks_Bags_EH&hash=item19ef12ce00 http://www.ebay.com/itm/Dark-Souls-Satchel-messenger-shoulder-bag-school-bag-/111386780745?pt=UK_SportingGoods_BackpacksRucksacks_Bags_EH&hash=item19ef2b6449 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2014 headhot, tos rowanovi ani neměl ukazovat, bágly zabaví sám a děckám koupí se spajdrmanem :D Ale proč sem hlavně píšu, kdyby měl někdo zájem, zbavil bych se toho stélbůčku k FF XIII-2. Více v pm ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2014 Jestli ho dáš za 2$ tak te ho zbavim...ps...víc jak 5$ nedam :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2014 ideální by pro mne byla výměna za něco zajímavého ;) Doláče mne moc netankujů ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Červen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2014 Kdyby někdo měl zájem na aukru za 3 hodiny končí aukce na PS3 HITMAN: Absolution the Deluxe Professional. Borec píše, že je ještě zabalená. http://aukro.cz/ps3-hitman-absolution-the-deluxe-professional-i4358327594.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červen 25, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2014 Tak změna - sotva jsem vytvořil podrobné téma na skupinový nákup těch edic The Order 1886 a chtěl dosadit konkrétní čísla v závislosti na počtu účastníků zjistil jsem, že všechny shopy které budou tyto edice prodávat limitují nákup na jednoho zákazníka na 3ks od každé edíce :cry: Obejít se to nedá a další objednávka na stejného zákazníka neprojde a navíc by stejně znamenala další, ty stejné náklady na přepravu. Hodinu se s tím mořím, že jsem to nezkusil hodit do košíku hned dopr****. Takže jsem alespoň spočítal jestli a jak je to výhodné a každý zvažte sám, jestli to má smysl nebo ne. Já si budu brát pro sebe od každé jednu, takže by zbyly volné po 2ks od každé edice. Příklad úspory za předpokladu, že se najdou 2 zájemci, kteří si objednají rovněž od každé edice 1ks: Pokud si to objednáte sami, zaplatíte $303.65 v případě pomalejšího způsobu doručení (9-16 dnů), resp. $312.12 při rychlejším způsobu doručení (2-4 dny). Při společném nákupu vychází dokonce rychlejší způsob doručení výhodněji a pořízení obou edic by vyšlo na $294.38 Takže když vezmu dnešní kurz USD přibližně 20,60 Kč, pak: 1. Pokud si to pořídíte sami s výběrem pomalejšího způsobu doručení $303.65 * 20.60 = 6.255,19 Kč 2. Pokud si to pořííte sami s výběrem rychlejšího způsobu doručení $312.12 * 20.60 = 6.429,67 Kč 3. Pokud to pořídíte společným nákupem s rychlejším způsobem doručení ($294.38 * 20.60) + 110 Kč (za poštovné k vám) = 6.174,23 Kč Suma sumárum úspora 80,96 Kč + navíc to máte doma rychleji, resp. 255,44 Kč pokud byste objednali metodou rychlého doručení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2014 Ou no škoda, v tom případě bych má l zájem asi jen o premium.....resp musím se rozhodnout je toho fakt moc kurnik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pestalix Odesláno Červen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2014 Napiš mi pm prosím,já bych vzal tu kolektorskou jestli nebyl někdo rychlejší :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červen 28, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2014 Kdo by měl teda závazný zájem o některou z těch sběratelských edicí The Order 1886, napište buď sem nebo přes PM, já bych to budu tak nějak objednávat. Zatím předběžně počítám s Pestalixem a jedním co mi napsal do PM, takže ještě by případně dvě edice byly volné k objednání (Tomáš psal, že jsi je obě nakonec objednal sám). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2014 Kdo by měl teda závazný zájem o některou z těch sběratelských edicí The Order 1886, napište buď sem nebo přes PM, já bych to budu tak nějak objednávat. Zatím předběžně počítám s Pestalixem a jedním co mi napsal do PM, takže ještě by případně dvě edice byly volné k objednání (Tomáš psal, že jsi je obě nakonec objednal sám). Ciao, ty asi to premium, ta druha soška není tak moc pěkná :) peníze budeš chtít kdy poslat? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červen 28, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2014 Dobrá, kdyžtak zbytek domluvíme přes PM. Domluvili bychom se jen na nějaké záloze, zbytek až by došlo k nákupu a banka by si strhla platbu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2014 kdyby nekdo nestihl :) http://www.originalky.cz/index.php?stoken=FA639903&force_sid=bbd51edabc08d6d76d7cecda376e4a17〈=2¤cy=0&cl=search&searchparam=witcher Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2014 ceny jak na xzone a xzone dava steelbook. Takze xzone vyhrava,jejich steelbooky pak zaplati celou edici. Pokud bude xzone steelbook g2 a pak prodam hru na ps4,tak budu mit ps4 zdarma. Mam vsechny save na pc,takze budu hrat jen tam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2014 tak nikde neni collectorka dostupna že, ja mam tež u xzone....spis shanim pro kamarada xone verzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2014 je dostupna vsude krome CR shopu, amazon je toho plny. Je jedno jaky zadas,vsude ho maji a originalky,to je tragedie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Červen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2014 wow docela palka za PS4 verzi :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červenec 1, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2014 Takže The Order 1886 jsou rezervované následovně: Premium Edition: já, Rowan, Tomasino79 Collector's Edition: já, headhot, Pestalix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Červenec 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2014 Poté, co tady drak3go ukázal Uncharted raritku tak každýmu asi vyrazil dech a je tady nějak mrtvo.. :) Ať to tady trochu ožije tak se ptám: Co vlastně všechno sbíráte? Když koupíte "kolektorky" rozbalujete je nebo je sbíráte pouze zabalané? A proč vlastně sbíráte? Někdo sbírá, protože si myslí, že cena léty poroste a pak svoje sbírky rozprodá někdo všechno rozbaluje a vystavuje.. Pořizujete jen edice na PS3 nebo z finančních důvodů kupujete i PC edice, které jsou levnější? Pochlubte se... .) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Červenec 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2014 Sbírám cokoliv z konzolovek, na pc jen exkluzivitky. Dřív jsem bral kdejakou velkou sběratelku ale málo čemu cena stoupne, figurky aspol. bývají dost často nekvalitní a akorát to zabírá hromadu místa. Tak jsem se těch největších zbavil a teď sbírám spíš měnší limitky, obyč verze, retro hry na NES, SNES, GBA ( ale jenom kompletní ) a obecně raritky co mají hodnotu. Momentálně mám cca 250 her. Nečekám, že cena poroste, nebo, že bych něco prodával, je to prostě koníček jak cokoliv jinýho :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2014 1. vsechno na vsechny platformy 2. rozbaluje nerozbaluju,zalezi jestli to rare ci ne. 3. proc sbiram,bavi mne se divat na krabicky 4. pc edici si porizuju,protoze na konzole casto nevychazi a nekdy je ten nakup kvuli cz lokalizaci a lepsi grafice,ktera na konzolich neni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červenec 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2014 Takže osobně beru jen ps3 verze. Na svém noťasu hraju jen jednu hru - krále všech her a nejlepší žrout času - Football Manager :D Jediná sběratelka na hw, který nemám, je Shadow of the Collosus na ps2. Sbírám jen to, co se mi líbí. A to stejné platí i u her, která se mi líbí a baví mne, nechám si ji. Co se mi nelíbí a nebaví mne, jde pryč. Jen u Watchdogs jsem svou zásadu porušil, už měsíc se snažím k ní dokopat a alespoň dohrát, ale nedaří se ;) možná i kvůli fotbalu. Před měsícem, co jsem své hry počítal, jsem měl 152 only krabicových ps3 titulů. Za tu dobu jich ale pár přibylo. Všechno rozbaluju, co se mi případně z nějaké sběratelky nelíbí to prodám. Většinou se mi moc nelíbí různé figurky (max payne, nathan z U3 nebo prorok z C2). Naopak si hlavně nechávám různé artbůčky a to i z her, které nemám na disku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts