Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sběratelé HER :)

Recommended Posts

tak tu shadow of collossus collector´s edition sis koupil s litografiemi ne? Jina neni,pak uz je jen press kit a posledni zaznam o prodeji byl pri pres 400 dolaru.

Mne se podarilo sehnat z press kit notebook aka zapisnik. Ted uz jen bych chtel jen prebal vypada to jako velka obalka.

Press kit mne doma zustal akorat The Last of Us, Fe3r a Heavenly sword. Gran turismo 6 slo z domu pryc, to uz steelbook edice ma vetsi hodnotu.A samozrejme desitky promo disku na ps2,ps3,xbox,vita

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 7,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

jj, tu s litografiemi, tady na forku od StefihoCZ. Ten zápisník jsem viděl na aukru tuším za 500 nebo 600 czk. Také jsem po něm pomrkával, ale nakonec jsem se na něj vybodl. Z press kitů mám jen dva Beyond TS a Puppeteer. O tom GT6 jsem shodou okolností také uvažoval, ale šak v tom kitu nic pořádného není :D

Odkaz ke komentáři

Taky přidám svojí trochu do mlýna...sbírám pro platformy od Nintenda krom NES a původního GB, poté xbox a xbox360 a nově také ps2, psv a ps3 který jsem zakoupil nedávno...na PC beru multiplatformy nebo exkluzivity..záleží kus od kusu..

Rozbaluji jen to o čem vím že mám zájem hrát a vystavit...často totiž kupuji i něco co je buď raritní nebo zajmavé i když vím, že to rozbalovat nebudu..asi klasika u některých sběratelů..

Z HW sbírám Nintendo 3DS modely a Nintendo 64 konzole..

Odkaz ke komentáři

Mám tu něco málo na prodej, ceny v případě zájmu nabídněte.

post-60552-14687175868196_thumb.jpg

post-60552-14687175869604_thumb.jpg

post-60552-14687175870614_thumb.jpg

Metal Gear Saga prodávám zároveň i s hrou Guns of the Patriots

Mám ještě na prodej jednu zajímavost, a to hru Little Big Planet edici která byla stažena z trhu protože obsahovala části koránu.

Odkaz ke komentáři

Jojo souhlas edice je o ničem. Ještě je Ultimate Kyrat Edition na Uplay a ta je se steelbookem (metal case) a ten je asi z celé edice nejehzči :) Ale já jako fanda FC musím stejně pořídit .... :)

Nevím jak ostatním, ale mě ta figurka přijde úplně hrozná. I toho Vaase v minulé verzi docela podělali. Mohli ho udělat reálného, a ne hula hula :D
Odkaz ke komentáři

Taky si myslím že ji časem bude mít třeba Game za něco okolo litru třeba.

tak game mne nezajima, ten ti to stejne neposle,ale takove zavvi tam to je jistota. Od nich kazdou chvili mam ruzne slevy na cokoliv 5-25% Akorat to chce mit stesti,jakou si clovek vylosuje

btw na ebay borec prodava jeste wolfenstein steelbook za 171 + free posta.

Odkaz ke komentáři

ja si ho koupil + tedy jeste fifu14 za 68 kc,taky s free postou. Dneska prisla vyplata tak utracim za p.coviny.

No game mne casto zrusil objednavku,kdyz byla tezsi,ale je pravda,ze uz jsem dlouho nic tezkeho neobjednaval, vetsinou to maji na zavvi a tam neplatim postu.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu