headhot Odesláno Červenec 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2014 tak tu shadow of collossus collector´s edition sis koupil s litografiemi ne? Jina neni,pak uz je jen press kit a posledni zaznam o prodeji byl pri pres 400 dolaru. Mne se podarilo sehnat z press kit notebook aka zapisnik. Ted uz jen bych chtel jen prebal vypada to jako velka obalka. Press kit mne doma zustal akorat The Last of Us, Fe3r a Heavenly sword. Gran turismo 6 slo z domu pryc, to uz steelbook edice ma vetsi hodnotu.A samozrejme desitky promo disku na ps2,ps3,xbox,vita Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červenec 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2014 jj, tu s litografiemi, tady na forku od StefihoCZ. Ten zápisník jsem viděl na aukru tuším za 500 nebo 600 czk. Také jsem po něm pomrkával, ale nakonec jsem se na něj vybodl. Z press kitů mám jen dva Beyond TS a Puppeteer. O tom GT6 jsem shodou okolností také uvažoval, ale šak v tom kitu nic pořádného není :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2014 no vidis puppeteer mam taky. Jj zapisnik jsem ihned koupil, velice kvalitni investice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červenec 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2014 Abych byl ohledně toho zápisníku přesnější - pokukoval jsem po něm a najednou byl fuč. Jenom tuším, kdo mohl za jeho zfučení ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2014 njn tak zapisnik s hodnotou 100-200 dolaru nechat jen tak lezet na aukro,to by byla skoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Červenec 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2014 Taky jsem na něho koukal (měl jsem už prst na tlačítku) a když jsem se vrátil z práce byl už fuč... :) njn tak zapisnik s hodnotou 100-200 dolaru nechat jen tak lezet na aukro,to by byla skoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Červenec 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2014 Taky přidám svojí trochu do mlýna...sbírám pro platformy od Nintenda krom NES a původního GB, poté xbox a xbox360 a nově také ps2, psv a ps3 který jsem zakoupil nedávno...na PC beru multiplatformy nebo exkluzivity..záleží kus od kusu.. Rozbaluji jen to o čem vím že mám zájem hrát a vystavit...často totiž kupuji i něco co je buď raritní nebo zajmavé i když vím, že to rozbalovat nebudu..asi klasika u některých sběratelů.. Z HW sbírám Nintendo 3DS modely a Nintendo 64 konzole.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Červenec 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2014 Mám tu něco málo na prodej, ceny v případě zájmu nabídněte. Metal Gear Saga prodávám zároveň i s hrou Guns of the Patriots Mám ještě na prodej jednu zajímavost, a to hru Little Big Planet edici která byla stažena z trhu protože obsahovala části koránu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Červenec 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2014 Nevíte někdo jak je to s FAR CRY 4 (Kyrat Edition)? U nás se nikde prodávat nebude? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2014 (upraveno) edit: http://www.game.co.uk/en/far-cry-4-kyrat-edition-302078?attributeName1=Catalog_GameSalesCatalog_EN_GB&searchTerm=edition&pageSize=20&catGroupId=&pageNumber=7&attributeValue1=4294967261&sortBy=MOST_POPULAR_DESC Upraveno Červenec 4, 2014 uživatelem headhot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Červenec 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2014 Nevím jak ostatním, ale mě ta figurka přijde úplně hrozná. I toho Vaase v minulé verzi docela podělali. Mohli ho udělat reálného, a ne hula hula :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Červenec 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2014 Jojo souhlas edice je o ničem. Ještě je Ultimate Kyrat Edition na Uplay a ta je se steelbookem (metal case) a ten je asi z celé edice nejehzči :) Ale já jako fanda FC musím stejně pořídit .... :) Nevím jak ostatním, ale mě ta figurka přijde úplně hrozná. I toho Vaase v minulé verzi docela podělali. Mohli ho udělat reálného, a ne hula hula :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Červenec 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2014 Taky jsem fanda série, ale za tohle utrácet bohužel nebudu, budou vycházet lepší limitky, i když ten steelbook bych bral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červenec 4, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2014 Bohužel máte pravdu, ta soška vypadá opravdu bídně a především velmi lacině. Taky nemám v plánu ji pořizovat a ten steelbook půjde určitě potom koupit někde samostatně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2014 (upraveno) hlavne tato edice casem klesne na nejakych 20 liber,takze si staci pockat Upraveno Červenec 7, 2014 uživatelem headhot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Červenec 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2014 Taky si myslím že ji časem bude mít třeba Game za něco okolo litru třeba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Červenec 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2014 Sice toho poslední dobou přibyly hromady ale konečně jsem sehnal levně Castlevaniu v digibooku, kterou jsem dlouho chtěl, za pár kaček, takže spokojenost :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červenec 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2014 Steel je jasný a jak bylo napsáno několikrát, podzim zima je na osobní bankrot :D vychází toho spoustu a daleko kvalitnějšího Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2014 Taky si myslím že ji časem bude mít třeba Game za něco okolo litru třeba. tak game mne nezajima, ten ti to stejne neposle,ale takove zavvi tam to je jistota. Od nich kazdou chvili mam ruzne slevy na cokoliv 5-25% Akorat to chce mit stesti,jakou si clovek vylosuje btw na ebay borec prodava jeste wolfenstein steelbook za 171 + free posta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Červenec 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2014 Game mi běžně posílá limitky, ještě se mi nestalo že by mi ji neposlali. naposled jsem tam bral myslím Splinter Cell 5th Freedom edici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červenec 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2014 Tak borec ma asi doma kamion těch steelu :) za tu cenu nech ho lezet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2014 ja si ho koupil + tedy jeste fifu14 za 68 kc,taky s free postou. Dneska prisla vyplata tak utracim za p.coviny. No game mne casto zrusil objednavku,kdyz byla tezsi,ale je pravda,ze uz jsem dlouho nic tezkeho neobjednaval, vetsinou to maji na zavvi a tam neplatim postu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červenec 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2014 Kua dyt já taky :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Červenec 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2014 Výplata příjde až příští týden...jinak bych se k tobě hned přidal a taky utrácel... :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Červenec 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2014 Z GAME mi naopak kolikrát přijdou i dva balíky za cenu jednoho poštovného. Zatím jsem s nimi výraznější problém neměl a když už byl tak vše vyřešili k mé spokojenosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts