Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sběratelé HER :)

Recommended Posts

• Odpovědi 7,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

• Moderators

Tak ono záleží kolik by ona pošta vyšla, protože jinak 149 USD vs. 159 EUR je sakra velký rozdíl. Zkus hodit link, zkusím kolik by ta doprava dělala.

V UK to má mít výhradně GAME no a pochopitelně 149 GBP je stejně děsná darda jako na JRC.

Jinak zatím co čtu tak nemám pocit, že by těch Ghost edic mělo být jako hub po dešti. Naopak, dosavadní spekulace spíš předurčují velmi limitované počty kusů bez vidiny re-edic.

http://www.reddit.com/r/DestinyTheGame/comments/2a7szz/fyi_gamestop_not_taking_ghost_edition_preorders/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

on ani neni link, jenom prevod amiku na eura Priced at $149.99 USD (€ 159.99 EUR) the Ghost Edition of Destiny contains the following:

tato edice muze byt limitovana jak chce,ale stejne se pak bude prodavat ve sleve. Co ctu fora,tak vetsina lidi ceka na sale. FFXIV CE 20 liber, TES Online CE 39,99 liber

onlinovky proste jdou dolu rychle

Odkaz ke komentáři

• Moderators

Tak převod $149.99 na €159.99 je pro evropany docela nevýhodný ale je to klasika stanovování cen (čísla zůstávají téměř stejná, jen měna se mění). Nepředpokládám, že by z non-CZ státu byla doprava edice velikosti této zdarna, naopak si myslím, že nebude o nic nižší, než např. z US Amazonu.

Navíc je otázka jestli to někde za €159.99 vůbec bude, když se rozhodli to dát GAME UK Exclusive za Ł149.99.

Odkaz ke komentáři

Odkaz ke komentáři

ten codex asi neni novy,ze? Jinak stale premyslim,jestli koupit tu join or die edici. Pomalinku zacinam si kupovat i wii edice, jsem nedavno zjistil,ze tam davaji steelbooky

jinak ten shop z ebay gameseek.co.uk ma pekne veci a dokonce uz jsem dostal 2x voucher na pristi objednavku 2 libry

Maji tam collectors Divinity,ktera byla dost limitovana,premyslim o ni.

Upraveno uživatelem headhot
Odkaz ke komentáři

Je "jako nový" :) je rozbalený, ale bývalý majitel se k tomu choval jako k dítěti, takže je uvnitř všechno nedotčený-nerozbalený....ještě voňavý :) (kromě hry). Jinak ta Join or Die edice mě fakt překvapila parádní.

post-72873-14687176098047_thumb.jpg

Jaký třeba edice na wii? Pochlub se :)

EDIT: ohledně gameseek, objednal jsem si u nich Wolfa steel za ty prachy, ale četl jsem reakce, že posílaj jen v bublinkové obálce a věci často příjdou poničené-rozmačkané

Upraveno uživatelem djtoko
Odkaz ke komentáři

WII Pandora's Tower Special Edition koupil jsem tuto, kdyz jsem zjistil,ze ma fakt nadherny steelbook,musel jsem ji mit. V pondeli si ji jdu vyzvednou.

Jinak ja kodex mam taky jako novy,dokonce i dlc je funkcni,nemam datum a kod je stale nesetreny. Jenom karty jsou rozdelane. Je to taky jako nove,ale ten obal jsem nedostal,mam jen box.

Ok tak si tu Join or Die edici koupim.

Odkaz ke komentáři

Tomas: gameseek mi zaslal steel a byl naprosto v poradku. Ano je to bublinka,ale lepsi material,takze pokud s tim postak nebude brutalne mlatit tak vydrzi.

Jinak ta edice vypada pekne. Se musim podivat jestli to pero nebylo tak ve freedom.

Jinak videli jste na amazonu edici Raven´s Cry, ta bedna je epicka

Odkaz ke komentáři

Musím se pochlubit posledním úlovkem, za kterým jsem dneska cestoval hodiny vlakem :). Jako správný fanoušek světa BioShocku jsem poslední rok prohledával aukce a fóra a snažil se sehnat press kit k BioShock Infinite. A dneska se mně konečně splnil sen...

Booker's Box Press Kit. Velice limitovaný press kit, kterých je ve světě pouze pár stovek.

Nádherná kvalitní dřevěná krabička se štítkem "7th Cavalry, Wounded Knee" - "property of Booker Dewitt" (přesně takovou dostal Booker na začátku hry v loďce).

post-72873-14687176103745_thumb.jpg

Krabička obsahuje:

- brožuru s informacemi o hře

- repliku klíče ze hry

- látkový banner Father Comstock - Our Prophet

- 2 Vigor odznáčky (Possesion a Undertow)

- 3 pohlednice - (Monument Island, Code to Columbia, New York souřadnice)

- 3 samolepky - (Monument Island, First Lady's Aerodome, Hall of Heros)

- Obrázek Elizabeth s nápisem - "Bring to New York Unharmed"

- v obálce je přívěšek ve tvaru mince, obsahující 2 GB USB flash disk se screenshoty a informacemi o hře

- BiShock Infite PS3 promo disk

- Bioshock Infinite Xbox 360 promo disk

post-72873-1468717611915_thumb.jpg

Bývalý majitel mně jako bonus přidal knihu BioShock 2 Limited Edition Strategy Guide + dvě limitované litografie.

Troufám si tvrdit, že u nás v ČR press kitů nebude mnoho.

post-72873-14687176121128_thumb.jpg

Upraveno uživatelem djtoko
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu