djtoko Odesláno Červenec 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2014 Ty souřadnice myslím znamenají, ale jen ve hře. To dostal Booker ve hře v té krabici, aby se pak dostal zpátky z Columbie do NY s Elizabeth. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2014 ja jsem tedy nikdy bioshock nehral, i kdyz vlastnim vsechny dily na ps3 a pc. Nebyl cas. Ale ta bednicka to je neco nadherneho. zboznuju bednicky:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Červenec 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2014 BioShock si určitě zahrej. To je něco neskutečnýho :) Já to viděl hrát nejprve kamaráda a vážně mě to dostalo. První díl je neskutečnej - revoluce ve videohrách na svou dobu. Dvojka už byla trochu slabší, ale vynahradil to parádní MP, troufám si říct jeden z nejlepších MP, kterej jsem hrál. Trojka je úplně o něčem jiným - úplně jiná atmosféra a ten konec..... nebudu spoilerovat ale jedním slovem WAU, jak to měli všechno do detailu vymyšlený a propracovaný. Jinak jsem někde četl, že 2K chystá Remastered 1+2 na PS4 a XBOX 1, takže jestli to dopadne máme se na co těšit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červenec 13, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2014 Pěkný, pěkný ... taková malá, šikovná truhlička a kolik toho ukrývá. Precious .... :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2014 tak vcera jsem vyhral na ebay neco,co urcite v cr nikdo nema:) Uncharted 2 press kit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červenec 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2014 Kurnik, taky jsem na něho čuměl :D kolik konečná? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2014 hodne moc, popravde kdybych se tento mesic krotil mohl jsem mit hunter edici za 2000 dolaru. Ani nevim jestli mam radost ci ne, az to budu mit fyzicky uvidim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Červenec 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2014 Já ho mám, i když je ještě zabalenej takže nevím, jestli tam skutečně je :)....první fotka v příspěvku http://console-forum.net/tema/133020-sberatele-her/page191 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červenec 14, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2014 Tak já měl políčeno na Press Booklet Uncharted Drake's Fortune, ale cenově se to vyšplhalo výš než jsem byl ochoten dát. Snad příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2014 (upraveno) Já ho mám, i když je ještě zabalenej takže nevím, jestli tam skutečně je :)....první fotka v příspěvku http://console-forum.net/tema/133020-sberatele-her/page191 ty dokazes zkazit radost:D no taky ho nerozdelam,ale s nim mam plany spise na trade btw. stale nemam ten press kit note na shadow , pomalu zacinam verit,ze ho nikdy nedostanu Upraveno Srpen 19, 2014 uživatelem headhot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2014 (upraveno) tak on nakonec po 17 dnech prisel po stranach se trosku zacina ta kozenka loupat,ale je to tak stare,ze je vsechno pekne zachovale. Cekal jsem tedy horsi stav. Upraveno Červenec 14, 2014 uživatelem headhot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Červenec 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2014 Ten notes je parádní a těžko se shání. Já už delší dobu pomrkávám po obouch press kitech ICO/Shadow ale je to marný... :) hlavně ten Shadow. Jinak až ti příjde ten press kit U2 tak se neděs pokud bude špinavej jak *** :) Oni ten látkový přebal schválně vyváleli v nějakým popelu, aby to vypadlo staře. Já když jsem ho dostal tak jsem nádaval a křivdil jsem bývalýmu majitelovi, že se k tomu choval jak prasátko :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2014 ICO se svici se prodaval okolo 12 tis a shadow tech bylo strasne malo, spis nechapu tu zenskou,kde ho sakra sebrala. Popravde to byvaji casto matky,co detem prodaji veci. Moje matka mi takhle prodala sbirku vsech spidermanu,conanu a batmanu. CLovek prijede po par letech domu si odstehovat veci a nemam nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Červenec 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2014 Dnešní várka: ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2014 ty sis od Mercha nakonec koupil to triko:) uvazoval jsem o nej,ale vim,jak na tom jsou moje ostatni rare obleceni, zabalene ve skrini Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Červenec 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2014 Jo tomu jsem nemohl odolat vždyt je to TLOU :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červenec 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2014 Ja se také dívám na ten poslední kousek, ale snad odolam.... Vím že to tady nepatří ale potřebuju jen říct ..... Blázen čí nikoliv :D raritni, limitovany a ne zrovna levný kousek, to me ještě scházelo, comics & br-movie collectors me chytnuli:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2014 no ja taky sbiram bluray collectorky, a uz jich mam dost. Misto komiksu zase knizky. Respektive moje manie zacala u knih Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červenec 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2014 Tekze jsme ******* oba a ženy z nás mají zcela jistě stejnou radost :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Červenec 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2014 Vidím že se tu propírají i komiksy :D tak snad se mohu pochlubit že Sin City mám všechny díly původní první vydání u nás. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červenec 14, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2014 V tom TLOU Remastered je jako zabalené to triko z obrázku? Je to matoucí jak je to v krabičce podobné hře :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2014 ano je promo krabice s trickem za par euro edit: 25 euro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Červenec 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2014 Předpokládám že to triko je taková ta těžká 100% bavlna, co se nedá ani nosit pač je to jak mikina :D nebo je to z lepšího matroše? Pamatuju triko od Killzone nebo Resistance a ty byli z dobrýho matroše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2014 to ja netusim, ja jsem jen repostnul triko od prodejce a Tomas jak ho znam to nikdy neotevre,takze se pravdu nedozvime:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Červenec 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2014 (upraveno) To si piš, že neotevřu :) to zůstane zabalený dokud se nerozpadne :). I kdyby to vyráběli z rákosu tak jsem ho musel mít. Teď pokukuju po dalších propagačních věcech TLOU. Borec na fóru má celou sekci co prodává a má tam neskutečnej deštník... :) EDIT: ještě existuje jedno triko, kdyby jste na něj někde narazili dejte prosím vědět... :) Upraveno Červenec 15, 2014 uživatelem djtoko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts