Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sběratelé HER :)

Recommended Posts

• Odpovědi 7,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

BioShock si určitě zahrej. To je něco neskutečnýho :) Já to viděl hrát nejprve kamaráda a vážně mě to dostalo. První díl je neskutečnej - revoluce ve videohrách na svou dobu. Dvojka už byla trochu slabší, ale vynahradil to parádní MP, troufám si říct jeden z nejlepších MP, kterej jsem hrál. Trojka je úplně o něčem jiným - úplně jiná atmosféra a ten konec..... nebudu spoilerovat ale jedním slovem WAU, jak to měli všechno do detailu vymyšlený a propracovaný. Jinak jsem někde četl, že 2K chystá Remastered 1+2 na PS4 a XBOX 1, takže jestli to dopadne máme se na co těšit.

post-72873-14687176122129_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já ho mám, i když je ještě zabalenej takže nevím, jestli tam skutečně je :)....první fotka v příspěvku http://console-forum.net/tema/133020-sberatele-her/page191

ty dokazes zkazit radost:D no taky ho nerozdelam,ale s nim mam plany spise na trade

btw. stale nemam ten press kit note na shadow , pomalu zacinam verit,ze ho nikdy nedostanupost-39477-14687176876606_thumb.jpg

Upraveno uživatelem headhot
Odkaz ke komentáři

Ten notes je parádní a těžko se shání. Já už delší dobu pomrkávám po obouch press kitech ICO/Shadow ale je to marný... :) hlavně ten Shadow. Jinak až ti příjde ten press kit U2 tak se neděs pokud bude špinavej jak *** :) Oni ten látkový přebal schválně vyváleli v nějakým popelu, aby to vypadlo staře. Já když jsem ho dostal tak jsem nádaval a křivdil jsem bývalýmu majitelovi, že se k tomu choval jak prasátko :)

Odkaz ke komentáři

ICO se svici se prodaval okolo 12 tis a shadow tech bylo strasne malo, spis nechapu tu zenskou,kde ho sakra sebrala. Popravde to byvaji casto matky,co detem prodaji veci. Moje matka mi takhle prodala sbirku vsech spidermanu,conanu a batmanu. CLovek prijede po par letech domu si odstehovat veci a nemam nic.

Odkaz ke komentáři

Ja se také dívám na ten poslední kousek, ale snad odolam....

Vím že to tady nepatří ale potřebuju jen říct ..... Blázen čí nikoliv :D post-42701-14687176151881_thumb.jpg raritni, limitovany a ne zrovna levný kousek, to me ještě scházelo, comics & br-movie collectors me chytnuli:(

Odkaz ke komentáři

To si piš, že neotevřu :) to zůstane zabalený dokud se nerozpadne :). I kdyby to vyráběli z rákosu tak jsem ho musel mít. Teď pokukuju po dalších propagačních věcech TLOU. Borec na fóru má celou sekci co prodává a má tam neskutečnej deštník... :)

post-72873-1468717616642_thumb.jpg

EDIT: ještě existuje jedno triko, kdyby jste na něj někde narazili dejte prosím vědět... :)

post-72873-14687176167872_thumb.jpg

Upraveno uživatelem djtoko
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu