Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sběratelé HER :)

Recommended Posts

Pošli adresu do PM a já ti ho pošlu a až budeš mít někdy nějaký steel tak zas můžeš poslat ty... :)

Toho Wolfa steel bych možná vzal, kolik by byla cena? Na výměnu bohužel momentálně nic nemám, jen plastové ale to by jsi asi nechtěl např. od Watchdogs :D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 7,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

Dobrý den,

pokud budete urážet naši společnost zvolíme vhodné pravnikcé korky

Dobrý den, tato sekce fóra slouží výhradně pro prezentaci našich sbírek. Pro nabídky se zde vyhradně využívá sekce bazar : prodej,výměna a koupím na všechny dostupné platformy.Viz pravidla fóra

Odkaz ke komentáři

Dobrý děkuji všem ale už nepotřebuji zde je zpusob jak to dostat na psn. "Kdyžtak pokud chcete a nemate kod muzete si to predobjednat na qatar-skym PSN (tam nepotrebujete ani kartu na predobjednavku) viz tady

- hru zdarma nedostanete ale betu jo ;) "
Odkaz ke komentáři

No jelikož jsem trpěl jak kůň ze mam vše buď na cestě nebo v jednani, tak mám radost ze me pomalu začíná chodit co jsem sehnal :D

Dante's inferno death edition (krásných 200,- včetně posty)

post-42701-14687176254407_thumb.jpg

Za me krásná edice po které jsem chvilku pokoukaval, 3D přední část působí hodně kvalitně a moc pěkně :)

Upraveno uživatelem Rowan
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu