djtoko Odesláno Červenec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2014 Pošli adresu do PM a já ti ho pošlu a až budeš mít někdy nějaký steel tak zas můžeš poslat ty... :) Toho Wolfa steel bych možná vzal, kolik by byla cena? Na výměnu bohužel momentálně nic nemám, jen plastové ale to by jsi asi nechtěl např. od Watchdogs :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gameshop Odesláno Červenec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2014 Dobrý den, PS3 ORIGINÁL KRABIČKA 70 Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červenec 17, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2014 Bezva sběratelský kousek. S jakou hrou uvnitř za tu cenu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gameshop Odesláno Červenec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2014 prázdná bez her Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červenec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2014 (upraveno) těch máme mraky :D Btw tome, čekám na tu pmku ;) EDIT: Už jsem se dočkal :D Upraveno Červenec 17, 2014 uživatelem Mandaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gameshop Odesláno Červenec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2014 (upraveno) Nintendo advance sp 1300 kč Upraveno Červenec 17, 2014 uživatelem Gameshop - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pestalix Odesláno Červenec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2014 :?wtf co to má být ? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gameshop Odesláno Červenec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2014 REtro konzole rarita Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gameshop Odesláno Červenec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2014 (upraveno) Nhl breakaway 98 300 kč ps1 Upraveno Červenec 17, 2014 uživatelem Gameshop - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Červenec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2014 prázdná bez her 70 kč za krabičku ten byl dobrej. Bez prosimte zpatky do ustavu. A nespamuj 10ti lety chlapce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gameshop Odesláno Červenec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2014 Dobrý den, pokud budete urážet naši společnost zvolíme vhodné pravnikcé korky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pestalix Odesláno Červenec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2014 pravnikcé korky :lol::lol::lol::lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Červenec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2014 Dobrý den pane Gameshop, krabička se pohybuje kolem 5kč. Vy dlouho podnikat nebudete! :D :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2014 Dobrý den,pokud budete urážet naši společnost zvolíme vhodné pravnikcé korky Dobrý den, tato sekce fóra slouží výhradně pro prezentaci našich sbírek. Pro nabídky se zde vyhradně využívá sekce bazar : prodej,výměna a koupím na všechny dostupné platformy.Viz pravidla fóra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Červenec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2014 Kdyby někdo chtěl klíče do Destiny Beta (PS4, US) tak písněte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Červenec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2014 Odeslano PM predem diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červenec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2014 i ja mam volne 2 kody na ps4 eu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Červenec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2014 Dobrý děkuji všem ale už nepotřebuji zde je zpusob jak to dostat na psn. "Kdyžtak pokud chcete a nemate kod muzete si to predobjednat na qatar-skym PSN (tam nepotrebujete ani kartu na predobjednavku) viz tady - hru zdarma nedostanete ale betu jo ;) " Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červenec 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2014 (upraveno) No jelikož jsem trpěl jak kůň ze mam vše buď na cestě nebo v jednani, tak mám radost ze me pomalu začíná chodit co jsem sehnal :D Dante's inferno death edition (krásných 200,- včetně posty) Za me krásná edice po které jsem chvilku pokoukaval, 3D přední část působí hodně kvalitně a moc pěkně :) Upraveno Červenec 18, 2014 uživatelem Rowan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2014 tuto edici mam a diky Mandazovi mam i preorder kosu, nadherne provedeni. JInak uz mam nejakou dobu zalusk na Divine Edici z figurkou,co vysla jen ve Spanelsku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Červenec 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2014 Teprve začínám. Budu hromadit jen plechy :D http://imgur.com/JyfiR72 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červenec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2014 Kdopak o tomhle uvažuje? :D Přiznejte se... http://www.herni-svet.cz/bioshock-skyhook-replica Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Červenec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2014 Já na to taky koukal, ale nikdy se mně to moc nelíbilo, je to takový celý podivný :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Červenec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2014 Tomáš nebo Rowane jestli jeste mate kod do te bety Destiny prosim poslete mi ho do PM :) Dekuju moc predem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červenec 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2014 Já na to taky koukal, ale nikdy se mně to moc nelíbilo, je to takový celý podivný :) JJ, viděl jsem rozbalovací video na jůtůb a ten hák se točí rychlostí dvě točky za hodinu :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts