Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sběratelé HER :)

Recommended Posts

• Odpovědi 7,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

staci neco koupit na zavvi a budou vam chodit email o velkych pondelnich slevach. Jeste se vyplati mrknou na net, daji se najit 10% narazove slevy.

No dneska mi prisel Dark Souls JPN Collector´s edition konecne na ps3 a opet bez poplatku cla a dph. Takze jsem spokojeny. Je zvlastni,ze jsem jeste nikdy neplatil zadne poplatky,pokud sla zasilka z Japonska a to mne prislo uz desitky her a ruznych blbosti. A treba u Ciny, tam mam kontrolu nonstop.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jdi uz do **** :D ka to snad budu tahat přes tebe a vždy si pro to přijedu :/ jen tento rok jsem na poplatcích a clu nechal cca 8k :(

popravde to taky nechapu, minuly rok jenom z Ciny a Usa poplatky na vsechno i na zbozi,co nesplnovalo ani zakonou hranici a ted jsem presel na Japonsko a vsechno naprosto ok.

Pocital jsem ze dam cca 1500-1600 navic no. Tedka uz mne prijdou pouze veci pod 20 dolaru. Ty nejdrazsi jsou doma

Odkaz ke komentáři

Příští měsíc jí už taky konečně musím pořídit, jinak na mě zbude edice z aukra za 25 000 :) přiznejte se....kdo z vás to tam dal? :)

Mrzí mě, že jsem zaspal BioShock Songbird Edici, měli je za 1600 v czc a už jsou všechny pryč... :(

edit: až příjdu domů z práce nahraju pár fotek dvou press kitů, které dneska přišly... :)

Upraveno uživatelem djtoko
Odkaz ke komentáři

Tak zpátky z práce a přikládám slíbené fotky press kitů.

První press kit je ke hře F.E.A.R. 3. Je celý udělaný jako papírový booklet (přebal k DVD), ale velmi dobře provedený. Jsou tam natisknuté otlaky a rýhy, aby to vypadalo

zastarale. Uvnitř je art book "Family Photo" s obrázky ze hry a na konci knihy je "press disc", na kterém jsou artworky a informace o hře.

post-72873-14687176299065_thumb.jpg

Druhým zmiňovaným je media kit ke hře Destiny od Bungie. Je to vlastně taková krabice, kde je ukryt uvítací dopis, triko, disc s trailery ke hře, kartička s kódem pro betu

a mini kniha s informacemi o hře. Možná si říkáte, že na balení není zas tak nic "spešl", ale teď příjde to nejlepší... :) Vždycky když otevřete krabici ozve se z ní titulní

melodie ze hry. Krabice obsahuje malý repráček :) Must have! Jinak hraju betu a děsně mě to baví....

post-72873-14687176304901_thumb.jpg

Upraveno uživatelem djtoko
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu