Panther Odesláno Červenec 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2014 Moje dosavadni sbírka (samozrejme mam jeste artbooky a steelbooky) // jeste si to tam budu muset nejak poskladat :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červenec 21, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2014 Pro příznivce Castlevanie dnes na zavvi Castlevania Lord of Shadows 2: Draculas Tomb Premium Edition za krásných GBP 29.98 (předpoklad s dopravou zdarma). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Červenec 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2014 a ja nemam PS3 :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Červenec 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2014 (upraveno) Super Díky. Jedna na ps3 a jedna na xbox objednány.. Upraveno Červenec 21, 2014 uživatelem Hráč123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2014 staci neco koupit na zavvi a budou vam chodit email o velkych pondelnich slevach. Jeste se vyplati mrknou na net, daji se najit 10% narazove slevy. No dneska mi prisel Dark Souls JPN Collector´s edition konecne na ps3 a opet bez poplatku cla a dph. Takze jsem spokojeny. Je zvlastni,ze jsem jeste nikdy neplatil zadne poplatky,pokud sla zasilka z Japonska a to mne prislo uz desitky her a ruznych blbosti. A treba u Ciny, tam mam kontrolu nonstop. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červenec 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2014 Jdi uz do **** :D ka to snad budu tahat přes tebe a vždy si pro to přijedu :/ jen tento rok jsem na poplatcích a clu nechal cca 8k :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Červenec 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2014 Mě ty maily chodí ale kolikrát to přečtu na mobilu a doma na to už zapomenu..a castlevanii sem chtěl ale 2000 se mě dávat nechtěli za kus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2014 Jdi uz do **** :D ka to snad budu tahat přes tebe a vždy si pro to přijedu :/ jen tento rok jsem na poplatcích a clu nechal cca 8k :( popravde to taky nechapu, minuly rok jenom z Ciny a Usa poplatky na vsechno i na zbozi,co nesplnovalo ani zakonou hranici a ted jsem presel na Japonsko a vsechno naprosto ok. Pocital jsem ze dam cca 1500-1600 navic no. Tedka uz mne prijdou pouze veci pod 20 dolaru. Ty nejdrazsi jsou doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Červenec 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2014 Tak to je hodně dobrá cena. Já za to dával 2K :), ale jinak mě to dost zklamalo, nejlepší z toho je asi artbook. to headhot odkud jsi prosím objednával tu japan edici na PS3? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2014 objednaval jsem to z ebay jako vsechno ostatni. Kamos se tedka stehuje do jpn,takze mu pak dam seznam her, co shanim a melo by to byt levnejsi nez ebay. Na ebay jsou casto silene marze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červenec 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2014 Ooo to je me ale krásná informace :D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Červenec 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2014 (upraveno) Příští měsíc jí už taky konečně musím pořídit, jinak na mě zbude edice z aukra za 25 000 :) přiznejte se....kdo z vás to tam dal? :) Mrzí mě, že jsem zaspal BioShock Songbird Edici, měli je za 1600 v czc a už jsou všechny pryč... :( edit: až příjdu domů z práce nahraju pár fotek dvou press kitů, které dneska přišly... :) Upraveno Červenec 21, 2014 uživatelem djtoko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červenec 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2014 Tome. Prodám ti ho :) nebo třeba i vymenim :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Červenec 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2014 To je tvůj inzerát za 25K? :) a máš PS3, sealed? :) Tome. Prodám ti ho :) nebo třeba i vymenim :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červenec 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2014 Ne ne :D myslel jsem songbirda :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2014 Tomasi zkusim ti sehnat brand new edici dark souls 2, ale je to orisek, ja kupoval used, ale byla v origo obalu, coz nechapu, asi resell vracena objednavka k memu stesti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Červenec 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2014 To by bylo super za chvilku budu doma z práce a písnu oboum PM :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2014 tak nakonec to used bylo pouzito jen sealed znamka byla prelepena,ale kondice dobra. Popravde japonci maji trochu jinak vypadajici used hry nez u nas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červenec 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2014 Tak ja oba ks nové z eshopu, jen xbox verze a clo :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Červenec 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2014 (upraveno) Tak zpátky z práce a přikládám slíbené fotky press kitů. První press kit je ke hře F.E.A.R. 3. Je celý udělaný jako papírový booklet (přebal k DVD), ale velmi dobře provedený. Jsou tam natisknuté otlaky a rýhy, aby to vypadalo zastarale. Uvnitř je art book "Family Photo" s obrázky ze hry a na konci knihy je "press disc", na kterém jsou artworky a informace o hře. Druhým zmiňovaným je media kit ke hře Destiny od Bungie. Je to vlastně taková krabice, kde je ukryt uvítací dopis, triko, disc s trailery ke hře, kartička s kódem pro betu a mini kniha s informacemi o hře. Možná si říkáte, že na balení není zas tak nic "spešl", ale teď příjde to nejlepší... :) Vždycky když otevřete krabici ozve se z ní titulní melodie ze hry. Krabice obsahuje malý repráček :) Must have! Jinak hraju betu a děsně mě to baví.... Upraveno Červenec 21, 2014 uživatelem djtoko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2014 F3er press kit mam taky,ale bez disku,takze mne bylo spravne receno,ze tam neni hra? A jenom jak pises artworky a nejake info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Červenec 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2014 Jojo přesně tak hra tam nebyla jen disk s artworkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2014 tak to jsem udelal dobre platit za disk dalsich 30 euro,co si muzu stahnout se mi fakt nechtelo. To same jsem mel u heavenly sword press kitu. Hra nema zadnou cenu a artworky jsem si z druheho disku taky stahnul. Ale jinak je pekny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Červenec 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2014 Tomáš: Já tam prošvihl borderlands loot locker edici za 1800. Ten bioshock sem stihl poslední kus (měli psané 2 skladem ale vyhrabali jen jeden nakonec). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2014 tyhle dve se stale daji sehnat levne na ebay. Nejsou rare,takze tu furt budou za normalni cenu. Spis jsem nejak zapomnel,ze jeste vydali pozdeji nejakou jinou verzi te locker edici, dostupne jenom na jejich storu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts