headhot Odesláno Červenec 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2014 Nevěděl jsem, že něco pořádáš... :) Škoda, že nemůžeš něco pustit ty proma bych bral. Jinak tam vidím něco k Beyond Two Souls nějakej ručník??? .) tak na foru uz jsem to psal parkrat,ze cestuju po evrope a hraju bojovky a od roku 2004 je poradam a konecne se mi podarilo,aby tato akce byla na svetove urovni. Hrac z USA,Australie a Brazilie. To jsou tricka GT6 a Beyond. Myslim,ze se ani nikde nedavali jako darek pro prebojednavku, akorat jsem je videl v soutezi. Me by zajimalo jak probihala komunikace mezi tebou a Sony. Psal si do UK nebo rovnou na ceskou pobocku? Urcite kouknu na stream. Komunikace probihala standartne emailem. Clovek se casem nauci psat spravne motivacni emaily, kde je vse potrebne, aby byla akce sponzorovana. Clovek je pak zavazan ruznymi foty, zaznamy a reportazemi (vlastne se doklada,ze obdrzene zbozi, skoncilo u spravnych osob) Jednal jsem standartne s ceskou sony a jejich manager director. Vyhoda tam,kde delam jsou kontakty. Jinak sam za sebe musim rici,ze je to fuska a uz na to clovek nema moc casu. Pro mne to bude asi uz posledni akce, prenecham zezlo mladsim. a ted neco zajimaveho. Mozna ten press kit Uncharted 2 budu prodavat, dostal jsem nabidku na jiny press kit a stoji nemaly peniz uvidim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červenec 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2014 Tak mi dnes došel ten pán prstenů a steelbook tady mám. Myslíš tu sběratelku ze herni-svet? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červenec 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2014 Ten DS US steel je prostě parádní :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2014 Myslíš tu sběratelku ze herni-svet? na hernim svete to maji skladem u dodavatele,takze pocitam,ze je to kauf z UK pravdepodobne, kde tedka stoji 19,99 liber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červenec 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2014 na hernim svete to maji skladem u dodavatele,takze pocitam,ze je to kauf z UK pravdepodobne, kde tedka stoji 19,99 liber Právěže co jsem tak zjišťoval tak prý bývá v edici jen obyč plastová krabička. A o tu moc zájem nemám. Ale stélbůček, to by byla jiná ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2014 tak oni ho jako jediny maji na obrazku se steelbookem a pc verze ho myslim mela a ps3 verze pouze britska a usa verze se steelbookem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pestalix Odesláno Červenec 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2014 https://www.google.cz/search?q=steelbook+war+in+the+north&client=firefox-a&hs=Kev&rls=org.mozilla:cs:official&channel=sb&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=p4_PU_DVG9Db7AaR64HgDA&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1366&bih=608 První obrázek a ten steel tam je v té edici http://download.gameblog.fr/images/jeux/6274/LeSeigneurdesAnneaux-LaGuerreduNord_PC_Div_001.jpg To stejné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2014 obrazky z google jsou fajn,ale kde jsi to koupil:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pestalix Odesláno Červenec 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2014 Herní svět,včera to postoval hráč123 za 600. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2014 vyborne mandaz muze objednavat. Ja myslim nekde tento steelbook mam a promo edici hry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pestalix Odesláno Červenec 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2014 Za těch 600 se mi to líbí :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červenec 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2014 Už ho nemají, nevěnoval jsem tomu včera pozornost..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červenec 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2014 (upraveno) Mandaz to včera promr.dal a neobjedná nic :? EDIT: Večer jak přijedu domů postnu pár fotek stélbůčků. Upraveno Červenec 23, 2014 uživatelem Mandaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2014 kua jeste to tam pred par minuta bylo jako skladem u dodavatele dodame do 7 dni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pestalix Odesláno Červenec 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2014 Tak to je škoda kluci,já objednával včera 2 poslední kus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červenec 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2014 headhot, to byla pc verze, ne ps3 ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pestalix Odesláno Červenec 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2014 Já mám ps3 verzi no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pestalix Odesláno Červenec 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2014 http://aukro.cz/lord-of-the-rings-war-in-the-north-ps3-steelbook-i4438576445.html http://aukro.cz/lord-in-the-rings-war-in-the-north-collectors-ed-i4446097060.html http://aukro.cz/lotr-war-in-the-north-collectors-edition-pc-i4439284147.html jedině ještě tohle :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2014 headhot, to byla pc verze, ne ps3 ;) aha tak ja videl pc verzi tedy jenom. Popravde ono je to v celku jedno jestli pc verze nebo ps3 steelbook je stejne u obou G1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Červenec 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2014 to: headhot Ten press kit Uncharted nepouštěj, je skvělej... :) Jakej jinej PK máš v merku? .) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červenec 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2014 Tak dnešní první dodávka z uk..... Hlavní věci dorazí az v průběhu srpna :( to cekaniiiii :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červenec 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2014 Taky je pár slíbených fotek, sice mainstream, ale potěší ;) Koncem týdne čekám ještě stélbůčky her Turok a Bad Company 1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Červenec 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2014 (upraveno) Kolik máš doma těch Ellie/Joel edic? Já myslel, že jsi je už měl... :) EDIT: jinak jsem "v očekávání"..... :) Upraveno Červenec 23, 2014 uživatelem djtoko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červenec 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2014 Tož dobrá cena no :D mám 2kousky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červenec 23, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2014 Jsou ty edice sealed nebo použité? To je z UK ebay? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts