Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sběratelé HER :)

Recommended Posts

Nevěděl jsem, že něco pořádáš... :) Škoda, že nemůžeš něco pustit ty proma bych bral. Jinak tam vidím něco k Beyond Two Souls nějakej ručník??? .)

tak na foru uz jsem to psal parkrat,ze cestuju po evrope a hraju bojovky a od roku 2004 je poradam a konecne se mi podarilo,aby tato akce byla na svetove urovni. Hrac z USA,Australie a Brazilie.

To jsou tricka GT6 a Beyond. Myslim,ze se ani nikde nedavali jako darek pro prebojednavku, akorat jsem je videl v soutezi.

Me by zajimalo jak probihala komunikace mezi tebou a Sony. Psal si do UK nebo rovnou na ceskou pobocku?

Urcite kouknu na stream.

Komunikace probihala standartne emailem. Clovek se casem nauci psat spravne motivacni emaily, kde je vse potrebne, aby byla akce sponzorovana. Clovek je pak zavazan ruznymi foty, zaznamy a reportazemi (vlastne se doklada,ze obdrzene zbozi, skoncilo u spravnych osob) Jednal jsem standartne s ceskou sony a jejich manager director. Vyhoda tam,kde delam jsou kontakty. Jinak sam za sebe musim rici,ze je to fuska a uz na to clovek nema moc casu. Pro mne to bude asi uz posledni akce, prenecham zezlo mladsim.

a ted neco zajimaveho.post-39477-14687176334802_thumb.jpg

Mozna ten press kit Uncharted 2 budu prodavat, dostal jsem nabidku na jiny press kit a stoji nemaly peniz uvidim.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 7,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

na hernim svete to maji skladem u dodavatele,takze pocitam,ze je to kauf z UK pravdepodobne, kde tedka stoji 19,99 liber

Právěže co jsem tak zjišťoval tak prý bývá v edici jen obyč plastová krabička. A o tu moc zájem nemám. Ale stélbůček, to by byla jiná ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu