Rowan Odesláno Červenec 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2014 Jsou použité což né nevadí....resp jen rozbalene. Tyto 2 ks jsou uk ebay a jednu mám cz verzí To vis ze i ja se těším, nevím kdy to posílají? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Červenec 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2014 Myslím, že do ciziny to pošlou o pár dní dřív. Psal jsem jim několik emailů, ale nereagujou... :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červenec 23, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2014 Sháním Joel edici abych si vyměnil tu svoji co mám. Sice ji mám nerozbalenou, ale je natržený ten vnější papírový box :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červenec 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2014 No tak tohle by jsi ani nepoznal ze to bylo rozbalene ale moje milovana sestra si na to sedla :( ;( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červenec 23, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2014 Kolik máš doma těch Ellie/Joel edic? Já myslel, že jsi je už měl... :)EDIT: jinak jsem "v očekávání"..... :) [ATTACH=CONFIG]25583[/ATTACH] To jsou tam nějaké kalendáře nebo co to je? Jinak jsou to jen steelbooky nebo už i hra? Odkud je foto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2014 (upraveno) Sháním Joel edici abych si vyměnil tu svoji co mám. Sice ji mám nerozbalenou, ale je natržený ten vnější papírový box :-/ ten samy problem u Ellie edice. Borec to pri baleni poskodil a dal mi postovne zdarma,tak jsem to vzal. Akorat jsem nevedel,ze se pak roztrhne s temi edicemi pytel a nove budou levnejsi nez ta moje. Tomas: jo taky cekam na TLOU uz je na ceste bez hry,ale s artbookem. Tak uvidime a kdyz bude podepsana tim lepe. A to mne borec malem zrusil objednavku,ze zapomnel,ze jsem mu platil,ze si tech drobnych nevsimnul. (drobne 25 liber aha) edit Tomas 2: koukam,ze kupujes TLOU od stejneho borce,co jsi vsechno vzal? Upraveno Červenec 23, 2014 uživatelem headhot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červenec 23, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2014 No tak tohle by jsi ani nepoznal ze to bylo rozbalene ale moje milovana sestra si na to sedla :( ;( Poslat do kostela a nechat 100x odříkat "Otčenáš" :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červenec 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2014 Co na to říct :( jsem z toho hodně smutný :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Červenec 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2014 to drak3go: jsou to PS4 skiny bonus pro předobjednávky z gamingreplay Portugal shopu :) už mají steelbooky včetně hry skladem... :) to headhot: bral jsem Joel edici + PS4 booklet, ty jsi vzal i Ellie edici? Chtěl jsem jí vzít ale už neměl :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Červenec 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2014 Steelbook je peknej ale skinu moc fanousek nejsem nejaky info o ostatnich edicich? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Červenec 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2014 (upraveno) V rozhovoru řekli, že žádně speciální edice neplánují. Jestli něco výjde tak možná nějaká limitka se steelbookem pro asijský trh... EDIT: jinak v Asii výjde limitovaná konzole s motivem TLOU. Upraveno Červenec 23, 2014 uživatelem djtoko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Červenec 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2014 Kdyby si náhodou někdo objednával ten steelbook Remastered, taky bych si možná přisadil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2014 to drak3go: jsou to PS4 skiny bonus pro předobjednávky z gamingreplay Portugal shopu :) už mají steelbooky včetně hry skladem... :)to headhot: bral jsem Joel edici + PS4 booklet, ty jsi vzal i Ellie edici? Chtěl jsem jí vzít ale už neměl :( ja bral jen steelbook Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červenec 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2014 Myslím, že do ciziny to pošlou o pár dní dřív. Psal jsem jim několik emailů, ale nereagujou... :) Uz něco víme? :D kua se těším :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Červenec 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2014 (upraveno) Zatím nic nevíme - dělaj mrtvýho brouka... :) Upraveno Červenec 24, 2014 uživatelem djtoko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červenec 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2014 (upraveno) Pánové.....co sraz tedy a co gamescom? :) Upraveno Červenec 24, 2014 uživatelem Rowan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Červenec 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2014 Ten steelbook a remasterovaný TLOU bych bral taky kdyby někdo kupoval..rád se připojím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Červenec 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2014 Na ten gamescom bych jel, ale sám nejedu :) Pánové.....co sraz tedy a co gamescom? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červenec 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2014 (upraveno) Ja jedu, resp teď to na herním světě zmizelo tak snad jsem to neprosvihl kua Edit: neprosvihl uz to šlape tak kupujeme :D Upraveno Červenec 24, 2014 uživatelem Rowan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Červenec 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2014 Novej kousek za krásných 99kc včetně hry. http://imgur.com/PueMbm4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červenec 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2014 Tak si pěkně hoví. U sestry v anglii, no hlavně ze uz dorazil a během srpna dorazí na své místečko ve vytrince. Jen tedy snad se me tam tech 30cm vejde :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Červenec 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2014 Taky bych rád pořídil hlavně kvůli sošce...ale sem za a) línej to hledat a za b) u nás je to pořád drahý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Červenec 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2014 Měl by někdo zájem o tuto edici? Cena: 350 Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červenec 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2014 Ja bych měl :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2014 [ATTACH=CONFIG]25591[/ATTACH]Měl by někdo zájem o tuto edici? Cena: 350 Kč proc to prodavas tak levne? Pokud je ta edice v zachovalem stavu,tak ji prodas 3x draz kdekoliv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts