Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sběratelé HER :)

Recommended Posts

• Odpovědi 7,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

• Moderators
Kolik máš doma těch Ellie/Joel edic? Já myslel, že jsi je už měl... :)

EDIT: jinak jsem "v očekávání"..... :)

[ATTACH=CONFIG]25583[/ATTACH]

To jsou tam nějaké kalendáře nebo co to je?

Jinak jsou to jen steelbooky nebo už i hra? Odkud je foto?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sháním Joel edici abych si vyměnil tu svoji co mám. Sice ji mám nerozbalenou, ale je natržený ten vnější papírový box :-/

ten samy problem u Ellie edice. Borec to pri baleni poskodil a dal mi postovne zdarma,tak jsem to vzal. Akorat jsem nevedel,ze se pak roztrhne s temi edicemi pytel a nove budou levnejsi nez ta moje.

Tomas: jo taky cekam na TLOU uz je na ceste bez hry,ale s artbookem. Tak uvidime a kdyz bude podepsana tim lepe. A to mne borec malem zrusil objednavku,ze zapomnel,ze jsem mu platil,ze si tech drobnych nevsimnul. (drobne 25 liber aha)

edit Tomas 2: koukam,ze kupujes TLOU od stejneho borce,co jsi vsechno vzal?

Upraveno uživatelem headhot
Odkaz ke komentáři

V rozhovoru řekli, že žádně speciální edice neplánují. Jestli něco výjde tak možná nějaká limitka se steelbookem pro asijský trh...

EDIT: jinak v Asii výjde limitovaná konzole s motivem TLOU.

post-72873-14687176394134_thumb.jpg

Upraveno uživatelem djtoko
Odkaz ke komentáři

to drak3go: jsou to PS4 skiny bonus pro předobjednávky z gamingreplay Portugal shopu :) už mají steelbooky včetně hry skladem... :)

to headhot: bral jsem Joel edici + PS4 booklet, ty jsi vzal i Ellie edici? Chtěl jsem jí vzít ale už neměl :(

ja bral jen steelbook

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu