Hráč123 Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 Cena pěkná ale edice je taková nemastná neslaná...jedině pro fandy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 Pro opravdové fandy :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 ja jsem si ji kupoval kdysi davno a jeste mam tu edici s lampou. Zavvi tedka posledni dobou furt vydava reedice a prodava to za par korun. Buhvi,jak to uvnitr vypada. Kdyz si vzpomenu,jak se jeste dodelavala edice max payne 3 a ta figurka byla nechutne hnusne. Zlaty prvni edice. Tedy jedinou vyjimku u ktere musim rici,ze je epicky krasna je tlou figurka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 Tlou figurka se da koupit samostatne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 dala se koupit, byla jeden den vystavena na vsech gamestop a pak zmizela a je pryc. Cenove je tedka od 7 tis a vic a postovne je taky palka,kdyz to ma myslim 3 kg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 No to je sileny ty ceny.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 ani ne, si casem zvyknes. Sberatelstvi neni pro kazdeho no. Casem se naucis, ze kdyz nekouris, nepijes,tak usetris dost penez na tyhle sracky:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 No ja kourim a pivko si taky obcas dam [emoji1] ... Zmenim svuj zivot a budu abstinent sbirajici herni figurky [emoji1][emoji1][emoji1]....proc ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 Tak jsem to udělal ja, jen fitko a k tomu i upravená strava stojí i víc sakra :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 Tak TLOU steelbook je podle posledního infa stále v Portugalsku musíme ještě nějakej den počkat. Jinak mně ale dnes přišlo aspoň promo tak hned jak příjdu domů tak jdu pařit... :) A ta edice z P nebude mít na 100% české title Rowane... :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 muj steelbook z UK je tedka v Cr,snad prijde zitra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paris1984 Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 panove koupil bych castlevania: lords of shadow 2 - dracula tomb collectors edition, kdyby jste se nekdo zbavovali, diky :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 Co za ni nabizis? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paris1984 Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 na vymenu asi nic, takze hotovost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červenec 29, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 panove koupil bych castlevania: lords of shadow 2 - dracula tomb collectors edition, kdyby jste se nekdo zbavovali, diky :) http://console-forum.net/tema/133020-sberatele-her/page223?p=1402160&viewfull=1#post1402160 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paris1984 Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 (upraveno) no mas tam 29.98, kdyz na to kliknu, tak mi tam vyjede 38 a neco, problem je ze ja jsem ted dlouhodobe v Recku (do konce zari), a kdybych objednal, nema mi to kdo vyzvednout. Navic jsem v zivote neobjednaval nic ze zahranici, nemam paru jak to funguje :( jinak diky za odkaz Upraveno Červenec 29, 2014 uživatelem Paris1984 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červenec 29, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 Vpravo nahoře máš možnost přepínání měny. Pokud vidíš 38, pak máš aktivní EURO měnu. V librách je to 29,98. Zaregistruješ účet, dáš dodací adresu, objednáš, zaplatíš, příjde ti to na udanou adresu. Stejné jako všude :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paris1984 Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 jo ja myslel jestli tam nejsou nejake cla, poplatky, neco ze neposilaji do zahranici a podobne prekazky. ty vole fakt, jen 29 liber? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červenec 29, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 Omezená akce, takže pokud chceš tak kupuj a neváhej. Navíc, ze zavvi pošta do ČR zdarma a posílají to tak, že na celnici nic nedoplácíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paris1984 Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 ok tak ja tedy zkusim mou prvni zahranicni objednavku :), jeste jednou diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 paris nakupuju tam furt, když něco nebudeš vědět se ozvi, zkusím pomoct jinak bacha ted jeden nedávno platil clo...ono záleží z kama to posílají...taky jsem většinou nic neplatil ale občas zavvi posílá novinky hlavně přímo z Guernesey a tam se clo vztahuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 (upraveno) pokud mu uvali dph, tak je moznost to po zavvi nechat si proplatit, poplatky s tim spojene. Penize nebo voucher v te hodnote na dalsi nakup Upraveno Červenec 29, 2014 uživatelem headhot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 ne není...ty objednáváš ze zahraničí...nikdo ti to nevrátí... jo můžeš narazit na někoho, kd ti vyjde vstříc ale tohle nelze brát jako fakt... pouze jako šance...zavvi není odpovědné za to, že tvoje země po tobě chce clo...nicméně... tady to nemá cenu řešit za tuhle cenu to u nás nikde nesežene, takže i kdyby měl platit 200 clo, může mu to být fuk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 koukam,ze s nima zas takovy zkusenosti opravdu nemas. Je to vicenaklad zpusoben zavvi. Penize jsem dostal, myslim,ze to resil i drak3go a taky dostal prachy opraven muj prvni prispevek, myslel jsem DPH ( u zavvi nad 150 dolaru, jsem zatim nekupoval) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 Ja dostal voucher na 10% na celkový další nákup. Sleva byla nakonec 16£ takže pohoda :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts