Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sběratelé HER :)

Recommended Posts

• Odpovědi 7,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

ja jsem si ji kupoval kdysi davno a jeste mam tu edici s lampou. Zavvi tedka posledni dobou furt vydava reedice a prodava to za par korun. Buhvi,jak to uvnitr vypada. Kdyz si vzpomenu,jak se jeste dodelavala edice max payne 3 a ta figurka byla nechutne hnusne. Zlaty prvni edice.

Tedy jedinou vyjimku u ktere musim rici,ze je epicky krasna je tlou figurka

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no mas tam 29.98, kdyz na to kliknu, tak mi tam vyjede 38 a neco, problem je ze ja jsem ted dlouhodobe v Recku (do konce zari), a kdybych objednal, nema mi to kdo vyzvednout. Navic jsem v zivote neobjednaval nic ze zahranici, nemam paru jak to funguje :(

jinak diky za odkaz

Upraveno uživatelem Paris1984
Odkaz ke komentáři

paris nakupuju tam furt, když něco nebudeš vědět se ozvi, zkusím pomoct

jinak bacha ted jeden nedávno platil clo...ono záleží z kama to posílají...taky jsem většinou nic neplatil ale občas zavvi posílá novinky hlavně přímo z Guernesey a tam se clo vztahuje

Odkaz ke komentáři

ne není...ty objednáváš ze zahraničí...nikdo ti to nevrátí... jo můžeš narazit na někoho, kd ti vyjde vstříc ale tohle nelze brát jako fakt... pouze jako šance...zavvi není odpovědné za to, že tvoje země po tobě chce clo...nicméně... tady to nemá cenu řešit za tuhle cenu to u nás nikde nesežene, takže i kdyby měl platit 200 clo, může mu to být fuk

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu