headhot Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 tedka mam od nich taky 10% voucher na cokoliv a prisel mi kod na dalsich 15% na steelbook, premyslim ktery:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 headhot mám tam 150-200 nákupů...fakt je ten, že o clu jsem slyšel od jednoho člověka, kterého ovšem dobře znám, takže nemám důvod nevěřit..já z těch 150 obchodů měl nad 600 možná 20 nákupů (za single item) a clo jsem nikdy neřešil...takže tak..jinak ty jejich 10% slevy mi chodí skoro furt na email :) takže to tak nějak moc neberu.... pokud jste to řešili a máte tu zkušenost jsem jen rád za nové info, můj názor byl dlouhou dobu, že zavvi nic celnice neblokuje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 neprodává někdo Final Fantasy IX na PS1? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 jak jsem ti dante psal, upsal jsem se s dph a zamenil za clo. Jinak vsechny dily jsem mel final fantasy origo a borec co mi to vracel mi vratil vsechno jen vypalene,ze uz nevi komu to dal. At zije trava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červenec 29, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 Správně je třeba se bavit o DPH, ne o clu. Jinak s refundací se zavvi mám také osobní zkušenost a v podstatě máte s headhotem pravdu oba. Pokud už takový případ nastane a celní pošta vám doměří DPH + poplatky za celní zastupování, lze u zavvi požádat o refundaci a mně zatím vyhověli ze 100% (zatím eviduji jeden případ a ten byl úspěšný). Pravdu má Dante v tom, že to zřejmě nebude výsada, ale spíš dobrá vůle. Sami od sebe nic nevrátí, je potřeba se ozvat. Na druhou stranu zavvi moc problémy nedělá, protože sice jak píše Dante oni občas posílají ze svého skladu z Guemsey (což už je území ležící mimo evropský celní prostor), na druhou stranu na to zavvi nikde neupozorňuje a tak kupující žije v domění, že nakupuje v UK, platí na účet v bance vedený v UK, tak proč by ho mělo zajímat to, že prodejce odesílá bůhví odkud. Možná proto to zavvi refunduje bez větších komplikací a proto taky používají cestu doručení k nám přes slovinskou poštu, rakouskou poštu apod. (zkrátka tak, aby vstup zásilky na území ČR byl ze země EU). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 headhot :) škoda pálené nechci :) víš jak :) minulý týden jsem vydražil zánovní FF8 za 600 :) jinak dík za info ... s tím DPH zaviněným z jejich strany je to pro mě nová zkušenost.... takže zas výhoda proč..jinak ted se zavvi řeším jiný problém poslali hru..je rozbalené a obal na 3ds vypadá jak neorigo...je po všech stránkách stejný jen o trochu užší a cover nesedí už mi odepsali, že hra je nová ale já jim řekl, že nová hra má pečeť nintenda a kupuju do sbírky, takže pokud si něco chci rozbalit udělám to sám a ne, že to za plnou cenu dostanu rozbalené...uvidíme co napíšou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 jo to chapu,ze palene nechces:D Ja nemel moc navybranou a ono uz je to uz strasne davno,takze ta ztrata neboli. Jinak to slysim poprve,ze by zavvi poslalo neco rozbalene. TO ze mi prisel poniceny steelbook a oni mne poslali novy to jsem zazil a stary jsem si mohl nechat, jen jsem se musel upsat na claims papiru,ze nebude slouzit k dalsi vydelecne cinnosti. Tak to pak napis jako to dopadlo,protoze rozbalene hry jsou vetsinou praktiky game.co.uk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 víš co se mi jednou stalo.... objednal jsem pokéony s pokewalkerem Shining soul... a ono to bylo v tom papírovém přebalu doma rozbalím a uvnitř obal bez cartridge a bez pokewalkeru....vrátili prachy :D už to měli vyprodané, z těch cca 150-200 objednávek je to podruhé co přišlo rozbalené... byl to professor layton...už jsem si ho objednal znova.... a napsal tomu člověku ať se opováží poslat rozbalený :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paris1984 Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 Kura nejak mi to nechce vzit kartu a mam tu na Balkanu dost omezeny pristup k netu. Nemuzete mi to nekdo vzit pls? Jsem samozrejme ochoten k cene hry priplatit za drahocenny cas dotycne ochotne osoby:) diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 Paris jsi z Krnova? :) dělám v Opavě.... :) :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paris1984 Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 Jj ziju v Krnove :), ted jsem akorat 4 mesice do konce zari pracovne v Recku. V Opave jinak obcas ucim :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 Dante kde se ti to stalo ? (kde si to kupoval) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 Panther na zavvi, tak tři roky nazpět...jako já jsem se zavvi spoojen na max...v čr jsou shopy, kde bych už neobjednal nic.... protože jsem tam koupil 3x a 3x dojeb....zavvi je obrovská firma a občas se něco může objevit...ale oni to i řeší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paris1984 Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 No a tak kluci zpatky k tematu :) vzal by mi to nekdo? nebude to zadarmo :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pestalix Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 Co máš za banku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 No a tak kluci zpatky k tematu :) vzal by mi to nekdo? nebude to zadarmo :) pouzij paypal jako 100 mil. spokojenych lidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2014 tak a je to doma Jeden z nejhezcich steelbooku pro mne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červenec 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2014 headhot, nádhera, toršku závidím ;) Jinak pokud by měl někdo zájem, mohu doporučit za celkem rozumný peníz pozemky určené pro výstavbu RD ve Zlíně. Klidná lokalita cca 10 minut od centra, IS jsou zařízené. Více info v pm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červenec 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2014 Heahot.... Už se těším.... Mandas...napis co a jak:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Červenec 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2014 headhot dá se někde ten plecháček sehnat sólo? Nebo měl by si možnost? Dík za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červenec 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2014 Dají se sehnat ale celkem pálka za něj ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2014 tak to je mazec, jrc nabizi sacred 3 se steelbookem za 1199 a xzone to samy 1399. Tak vim,kde si koupim sacred:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pestalix Odesláno Červenec 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2014 xzone je vždycky drahej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Červenec 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2014 Dají se sehnat ale celkem pálka za něj ;) Už vím, malem mě spadla brada :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2014 jo xzone je drahej,hraje si jak krasne dava veci zdarma a pritom se to vsechno co vetsinou oni maji,da koupit za polovinu v zahranici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts