Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sběratelé HER :)

Recommended Posts

• Odpovědi 7,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

headhot mám tam 150-200 nákupů...fakt je ten, že o clu jsem slyšel od jednoho člověka, kterého ovšem dobře znám, takže nemám důvod nevěřit..já z těch 150 obchodů měl nad 600 možná 20 nákupů (za single item) a clo jsem nikdy neřešil...takže tak..jinak ty jejich 10% slevy mi chodí skoro furt na email :) takže to tak nějak moc neberu.... pokud jste to řešili a máte tu zkušenost jsem jen rád za nové info, můj názor byl dlouhou dobu, že zavvi nic celnice neblokuje...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Moderators

Správně je třeba se bavit o DPH, ne o clu.

Jinak s refundací se zavvi mám také osobní zkušenost a v podstatě máte s headhotem pravdu oba. Pokud už takový případ nastane a celní pošta vám doměří DPH + poplatky za celní zastupování, lze u zavvi požádat o refundaci a mně zatím vyhověli ze 100% (zatím eviduji jeden případ a ten byl úspěšný).

Pravdu má Dante v tom, že to zřejmě nebude výsada, ale spíš dobrá vůle. Sami od sebe nic nevrátí, je potřeba se ozvat. Na druhou stranu zavvi moc problémy nedělá, protože sice jak píše Dante oni občas posílají ze svého skladu z Guemsey (což už je území ležící mimo evropský celní prostor), na druhou stranu na to zavvi nikde neupozorňuje a tak kupující žije v domění, že nakupuje v UK, platí na účet v bance vedený v UK, tak proč by ho mělo zajímat to, že prodejce odesílá bůhví odkud. Možná proto to zavvi refunduje bez větších komplikací a proto taky používají cestu doručení k nám přes slovinskou poštu, rakouskou poštu apod. (zkrátka tak, aby vstup zásilky na území ČR byl ze země EU).

Odkaz ke komentáři

headhot :) škoda pálené nechci :) víš jak :) minulý týden jsem vydražil zánovní FF8 za 600 :) jinak dík za info ... s tím DPH zaviněným z jejich strany je to pro mě nová zkušenost.... takže zas výhoda proč..jinak ted se zavvi řeším jiný problém poslali hru..je rozbalené a obal na 3ds vypadá jak neorigo...je po všech stránkách stejný jen o trochu užší a cover nesedí už mi odepsali, že hra je nová ale já jim řekl, že nová hra má pečeť nintenda a kupuju do sbírky, takže pokud si něco chci rozbalit udělám to sám a ne, že to za plnou cenu dostanu rozbalené...uvidíme co napíšou.

Odkaz ke komentáři

jo to chapu,ze palene nechces:D Ja nemel moc navybranou a ono uz je to uz strasne davno,takze ta ztrata neboli. Jinak to slysim poprve,ze by zavvi poslalo neco rozbalene. TO ze mi prisel poniceny steelbook a oni mne poslali novy to jsem zazil a stary jsem si mohl nechat, jen jsem se musel upsat na claims papiru,ze nebude slouzit k dalsi vydelecne cinnosti.

Tak to pak napis jako to dopadlo,protoze rozbalene hry jsou vetsinou praktiky game.co.uk

Odkaz ke komentáři

víš co se mi jednou stalo.... objednal jsem pokéony s pokewalkerem Shining soul... a ono to bylo v tom papírovém přebalu doma rozbalím a uvnitř obal bez cartridge a bez pokewalkeru....vrátili prachy :D už to měli vyprodané, z těch cca 150-200 objednávek je to podruhé co přišlo rozbalené... byl to professor layton...už jsem si ho objednal znova.... a napsal tomu člověku ať se opováží poslat rozbalený :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu