Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sběratelé HER :)

Recommended Posts

• Odpovědi 7,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

Moje dnešní přírůstky, jde vesměs o stélbůčky a coll. Dragon Age i s cz průvodcem

post-35176-14687176546348_thumb.jpg

Bohužel stélbůček Sacred3 z jrc mi přišel trošku zohlý vespodu (jde vidět hlavně na fotce vnitřku), ale díky cca minutové práci s nejlepším vynálezem lidstva - kladivem - se mi ho podařilo vyrovnat do pro mne přijatelného stavu ;) V Turokovi jsem měl dva stejné artbůčky, pokud by měl někdo o jeden zájem tak pm ;)

EDIT: Takže artbůček k turokovi už je fuč.

Upraveno uživatelem Mandaz
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hezký přírustky SACRED chci taky.. :) trošku zohlý, to bych jim hned psal. Já jsem puntičkář a řeším každou rýhu :) A dneska jsem se vážně dost nas****, když mně přišel steelbook TLOU R a je promáčklý od nějakýho KO**TA poštáka, který s tím někde házel.. :(

Odkaz ke komentáři

Tome, mne ten stélbůček taky zřejmě pobůchal nějaký poštovní ocas. Přišlo mi víc balíčků a ta polstr. obálka se sacred byla někde uprostřed. No a až doma jsem si všiml, že je jaksi špinavá, jakoby odněkud spadla a někdo na ni šlápl. Ale co už, stélbůček se mi povedl vyklepat a zvenku to skoro není vidět.

Ještě mi přišel Pure v limitované edici s artbůčkem, ale ten jsem zapomněl nafotit.

Odkaz ke komentáři

Re

Hezký přírustky SACRED chci taky.. :) trošku zohlý, to bych jim hned psal. Já jsem puntičkář a řeším každou rýhu :) A dneska jsem se vážně dost nas****, když mně přišel steelbook TLOU R a je promáčklý od nějakýho KO**TA poštáka, který s tím někde házel.. :(

Foto nebude, v jakem stavu? Ja si priplacim vzdy jako by byl balik a je okolo steelbooku 6-7 cm bublinky, kor s ciziny. To postaci zbystri a hrajou s tim fotbal

Odkaz ke komentáři

Je tam je tam.... :) už jsem se bál že bys ho neměl...

Tak přikládám poslední TLOU úlovky.

Na první fotce poškozenej steel (není to zas tak taková tragédie, každej druhej by to ani nezaregistroval...)

Na dalších fotkách: steelbook, PS4 skin, PS4 promo, TLOU R portugal, TLOU R podepsaný Troy Bakerem, Ashley Johnson a Arneem Meyerem. Na

poslední fotce Joel Edice podepsaná Troy Bakerem.

post-72873-14687176580198_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Já to nemyslel, že bys lhal, ale jen tak ze srandy, protože PK byl tady na každé fotce u všech tak jsem ho hned hledal u tebe... :)

edit: máš Post Pandemic edici nebo jen figurku?

kdyz ji tu drak3go prodaval za 7500 tak se mi zdala draha,ale v te dobe jsem nebyl fanatic:) Takze nemam. Slo mi stejne jen o figurku,tak mam alespon ji a az nebude co kupovat,tak si koupim tu survival edici

to Dante: no vidis,ja momentalne nemam ani na nabytek a police:D

Odkaz ke komentáři

• Moderators
Tak přikládám poslední TLOU úlovky.

Na první fotce poškozenej steel (není to zas tak taková tragédie, každej druhej by to ani nezaregistroval...)

Na dalších fotkách: steelbook, PS4 skin, PS4 promo, TLOU R portugal, TLOU R podepsaný Troy Bakerem, Ashley Johnson a Arneem Meyerem. Na

poslední fotce Joel Edice podepsaná Troy Bakerem.

Tak už vím, kdo mi vyfoukl tu podepsanou Joel Edici :cheesygrin: Ta druhá co mu tam zbyla měla ten podpis takový divný, že se mi až nezdálo, že je to ten samý autor.

Jinak ve všech těch TLOU R jsou i disky s hrou nebo jsou to jen obaly?

P.S. Ano, na Amazon.de je steelbook TLOU R balen i s hrou. Dorazí mi po neděli.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu