Pestalix Odesláno Červenec 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2014 Nejvetsi sranda je kdyz daj akci na fb a lidi tam zacnou hazet jine eshopy dokonce i z ceska za 200 - 300 levněji :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Červenec 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2014 Koukám na tu Kyrat edici, a jako i když hry Far Cry jsou vždy docela událost, tak snad ještě neměli limitku která by za to stála a tahle je ze všech snad nejhorší a ještě za takovou pálku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Srpen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2014 (upraveno) Moje dnešní přírůstky, jde vesměs o stélbůčky a coll. Dragon Age i s cz průvodcem Bohužel stélbůček Sacred3 z jrc mi přišel trošku zohlý vespodu (jde vidět hlavně na fotce vnitřku), ale díky cca minutové práci s nejlepším vynálezem lidstva - kladivem - se mi ho podařilo vyrovnat do pro mne přijatelného stavu ;) V Turokovi jsem měl dva stejné artbůčky, pokud by měl někdo o jeden zájem tak pm ;) EDIT: Takže artbůček k turokovi už je fuč. Upraveno Srpen 1, 2014 uživatelem Mandaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Srpen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2014 Hezký přírustky SACRED chci taky.. :) trošku zohlý, to bych jim hned psal. Já jsem puntičkář a řeším každou rýhu :) A dneska jsem se vážně dost nas****, když mně přišel steelbook TLOU R a je promáčklý od nějakýho KO**TA poštáka, který s tím někde házel.. :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Srpen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2014 Tome, mne ten stélbůček taky zřejmě pobůchal nějaký poštovní ocas. Přišlo mi víc balíčků a ta polstr. obálka se sacred byla někde uprostřed. No a až doma jsem si všiml, že je jaksi špinavá, jakoby odněkud spadla a někdo na ni šlápl. Ale co už, stélbůček se mi povedl vyklepat a zvenku to skoro není vidět. Ještě mi přišel Pure v limitované edici s artbůčkem, ale ten jsem zapomněl nafotit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travis9tr Odesláno Srpen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2014 Mel bych dotaz... odkud jste objednavali Steelbook TLOU R? Dekuji predem za odpoved :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2014 Re Hezký přírustky SACRED chci taky.. :) trošku zohlý, to bych jim hned psal. Já jsem puntičkář a řeším každou rýhu :) A dneska jsem se vážně dost nas****, když mně přišel steelbook TLOU R a je promáčklý od nějakýho KO**TA poštáka, který s tím někde házel.. :( Foto nebude, v jakem stavu? Ja si priplacim vzdy jako by byl balik a je okolo steelbooku 6-7 cm bublinky, kor s ciziny. To postaci zbystri a hrajou s tim fotbal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 1, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2014 (upraveno) Mel bych dotaz... odkud jste objednavali Steelbook TLOU R? Dekuji predem za odpoved :) Já jsem kupoval hru ve steelbooku na německém Amazonu. Upraveno Srpen 1, 2014 uživatelem drak3go Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Srpen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2014 já koupil sacred3 dnes mi už dorazil... 1150 first edition už tahám dlc a jdu na to :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2014 tak jsem vyfotil ten bordel:D Pulka veci neni doma,ale v praci, aby doma nevzniklo podezreni,ze jsem blazen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Srpen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2014 Hezký :) ale nikde tam nevidím TLOU press kit, což je s podivem, když je na každé fotce každého sběratele u nás... :) Jinak steelbook TLOU z amazon.de je prej sealed s hrou uvnitř.... Za chvíli nahodím fotky.... :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2014 kua, jsem kvuli tobe musel rozdelat krabici a jak jsem psal pulku veci mam v praci:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Srpen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2014 Je tam je tam.... :) už jsem se bál že bys ho neměl... Tak přikládám poslední TLOU úlovky. Na první fotce poškozenej steel (není to zas tak taková tragédie, každej druhej by to ani nezaregistroval...) Na dalších fotkách: steelbook, PS4 skin, PS4 promo, TLOU R portugal, TLOU R podepsaný Troy Bakerem, Ashley Johnson a Arneem Meyerem. Na poslední fotce Joel Edice podepsaná Troy Bakerem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2014 o tom, co mam nelzu neboj:) proc taky, jsem na to pysny,kdyz to mam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Srpen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2014 Já to nemyslel, že bys lhal, ale jen tak ze srandy, protože PK byl tady na každé fotce u všech tak jsem ho hned hledal u tebe... :) edit: máš Post Pandemic edici nebo jen figurku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Srpen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2014 Tak se taky přidám :) tu krabici co mám vyfocenou mám asi 3x v každé cca 200 her, police byly malé, tak jsem to musel začít někde dávat :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2014 Já to nemyslel, že bys lhal, ale jen tak ze srandy, protože PK byl tady na každé fotce u všech tak jsem ho hned hledal u tebe... :)edit: máš Post Pandemic edici nebo jen figurku? kdyz ji tu drak3go prodaval za 7500 tak se mi zdala draha,ale v te dobe jsem nebyl fanatic:) Takze nemam. Slo mi stejne jen o figurku,tak mam alespon ji a az nebude co kupovat,tak si koupim tu survival edici to Dante: no vidis,ja momentalne nemam ani na nabytek a police:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 1, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2014 Tak přikládám poslední TLOU úlovky.Na první fotce poškozenej steel (není to zas tak taková tragédie, každej druhej by to ani nezaregistroval...) Na dalších fotkách: steelbook, PS4 skin, PS4 promo, TLOU R portugal, TLOU R podepsaný Troy Bakerem, Ashley Johnson a Arneem Meyerem. Na poslední fotce Joel Edice podepsaná Troy Bakerem. Tak už vím, kdo mi vyfoukl tu podepsanou Joel Edici :cheesygrin: Ta druhá co mu tam zbyla měla ten podpis takový divný, že se mi až nezdálo, že je to ten samý autor. Jinak ve všech těch TLOU R jsou i disky s hrou nebo jsou to jen obaly? P.S. Ano, na Amazon.de je steelbook TLOU R balen i s hrou. Dorazí mi po neděli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Srpen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2014 já osobně spíš sbírám čistě hry, na limitky vůbec nejsem...občas koupím ty co se mi líbí :) ale to je minimum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Srpen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2014 Muslim se odhlasim z této skupiny jelikoz. Toho nemám ani 10% toho co vy a jen slintam a tiše závidím :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Srpen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2014 Ta podepsaná je jen booklet a krabička. Mně zas někdo vyfouk Ellie podepsanou :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Srpen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2014 Pro Sacred si jdu zítra taky do jrc tak snad nebude taky pobouchaný.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Srpen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2014 rowan :) nemusíš, sběratelství a hry jsou především o vášni...pokud tě to baví....a nejsi jen koupím/prodám :) Jinak jak bude chvílka vrhnu se na nafocení komplet částí :D ted to ale asi nehrozí :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Srpen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2014 Ale dyť jo :D ja jen zrekapituloval co jsem vše měl a prodal v době kdy me to moc nezajímalo :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2014 tak ses zameril na serii dark souls, a od te mas vetsinu veci,co je taky fajn. UZ se fakt tesim,az herny nebude loznice a bude to mit nejaky rad ta sbirka.Takhel to zatim vypada hrozne a az bude cas zkusim vyfotit vsechny steely. Jsem zvedavy kolik jich vubec mam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts