Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sběratelé HER :)

Recommended Posts

• Odpovědi 7,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

Njn jen mě ten webhallen prostě přijde k ničemu a nechci ho :( no chci ale mam ho úplně na konci...ty promo věci me taky kromě prstenu neberou....no a looking glass asi taky neklapne s tou cenou takže jsem asi skončil :D

tak na webhallenu ma stejne cenu jen ta taska prsten a helma

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslel jsem spis, jestli nekdo nevite, kde sehnat pouze steelbook k TLOU R... Jsem jeden z mala, co nehrali TLOU na PS3, jelikoz jsem uz vyhlizel PS4 a vedel jsem, ze obe konzole zivit nebudu :) I kdyz pocitam, ze v budoucnu PS3 zase koupim do sbirky. Z toho duvodu jsem pro Remastered bezel hned pri vydani a nechtel jsem cekal na nejakou zasilku i se steelem...

Odkaz ke komentáři

nano edition (steelbook) sem mel taky ale mam pocit ze sem to prodal v JRC nebo tady nekomu :)

Nechal jsem si artbook (je opravdu peknej) batoh a nekde tu mam tricko z Xzone a sosku (podsvicena)

Nema nekdo doporuceni na znovu nejaky takovy pekny artbook myslim tim kde toho je pomerne hodne.

Odkaz ke komentáři

Přesně, artbůček ze skyrimu se mi líbí nejvíc :D

Jinak sbírá tu někdo i bluray filmy? Budu se zbavovat Mad Maxe v plechovém kanystru, 3 bluray. více tady http://www.film-game.cz/sileny-max-trilogie-s-e-3-bd-blu-ray-plechovy-kanystr,0931577.html

Kdyžtak pm ;)

EDIT: Mad Max zamluven.

EDIT2: Tak na výslovné přání píšu, že už je fuč :D

Upraveno uživatelem Mandaz
Odkaz ke komentáři

Přesně, artbůček ze skyrimu se mi líbí nejvíc :D

Jinak sbírá tu někdo i bluray filmy? Budu se zbavovat Mad Maxe v plechovém kanystru, 3 bluray. více tady http://www.film-game.cz/sileny-max-trilogie-s-e-3-bd-blu-ray-plechovy-kanystr,0931577.html

Kdyžtak pm ;)

EDIT: Mad Max zamluven.

Jak jinak taky :D jen neuvadej ze je zamluveny ale zr už není :D

Odkaz ke komentáři

• Moderators

Tak když už tu padají ty TLOU R edice tak přidám i tu svoji, co mi dnes dorazila :) Já jsem volil něměcký Amazon a velmi mile mě překvapilo, že edice je nejenže ve steelbooku, ale navíc ve slídovém přebalu a celá zatavená v celofánové fólii. Takže putuje do sbírky k ostatním cenným TLOU artefaktům a na hraní budu muset pořídit jinou :)

Jinak balení zásilky z Amazonu jako vždy precizní a škodě odolné, zásilka dorazila po 5 dnech (čítaje víkend) bez sebemenšího poškození a poštovné vyšlo na necelých €5. Takže spokojenost.

post-28363-14687176633298_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak když už tu padají ty TLOU R edice tak přidám i tu svoji, co mi dnes dorazila :) Já jsem volil něměcký Amazon a velmi mile mě překvapilo, že edice je nejenže ve steelbooku, ale navíc ve slídovém přebalu a celá zatavená v celofánové fólii. Takže putuje do sbírky k ostatním cenným TLOU artefaktům a na hraní budu muset pořídit jinou :)

Jinak balení zásilky z Amazonu jako vždy precizní a škodě odolné, zásilka dorazila po 5 dnech (čítaje víkend) bez sebemenšího poškození a poštovné vyšlo na necelých €5. Takže spokojenost.

[ATTACH=CONFIG]25712[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]25713[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]25714[/ATTACH]

na CE ukazovali fotky,tak jsem byl zvedavy,jestli ten prebal budes mit taky. Pekny kousek jinak.

Odkaz ke komentáři

Tak mně spíš štve, že to mám promáčknutý od pana pošťáka :), ale z Portugalska posílají novej jako omluvu tak to snad lépe zabalí... Jinak ta německá verze ve fólii je moc pěkná. Ve Francii byl steelbook taky sealed, ale jen obyč fólie a nálepka čárového kódu.

Jinak na ebay jsou steelbooky už za pěkný peníz :) dokonce se jeden prodal za 4 500 korun v přepočtu :)

http://www.ebay.com/itm/The-Last-Of-Us-Remastered-Steel-Book-Case-/271564135580?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f3a7bdc9c

http://www.ebay.com/itm/The-Last-Of-Us-Remastered-Steel-Book-Case-/321479183337?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4ad9a70be9

Upraveno uživatelem djtoko
Odkaz ke komentáři

takze jsi na tom vlastne vydelal:)

No mne nastesti vetsinu zahranicnich zasilek vozi Geis,takze ty jsou momentalne asi nejvic v pohode. Obcas je vyhoda, mit adresu na firmu.

Jedinou smulu na steelbooky jsem mel z herniho sveta, tam je vicemenne garant,ze dojdou zniceny. Ceska posta a jen bublinkova obalka.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu