Rowan Odesláno Srpen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2014 Máš to parádní ..... No chybí me celkem zásadní věci press kit, zippo z ds2, nějaké limitované věci, milion sošek od solberga atd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2014 takze jeste taska, prsten, webhallen mikina, preorder triko,mikina. No takhle to clovek brat nemuze,by se zblaznil,taky ma rodinu,ze. Vzdycky to musi byt konicek,co neomezuje okoli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Srpen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2014 Ale na druhou stranu kdo má větší sbírku DS u nás v ČR než ty? .) Je hezký náhodou, že ses zaměřil na jeden žánr a nemusíš sbírat každou limitku, která výjde :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Srpen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2014 Njn jen mě ten webhallen prostě přijde k ničemu a nechci ho :( no chci ale mam ho úplně na konci...ty promo věci me taky kromě prstenu neberou....no a looking glass asi taky neklapne s tou cenou takže jsem asi skončil :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Srpen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2014 (upraveno) já se těšil jak oznámili že bude collectorka s figurkou hitmana a pak tam dali ten patvar tak jsem koupil jen obyč, to mě naštvali hodně tenkrát :) Upraveno Srpen 1, 2014 uživatelem xDante1986 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2014 Njn jen mě ten webhallen prostě přijde k ničemu a nechci ho :( no chci ale mam ho úplně na konci...ty promo věci me taky kromě prstenu neberou....no a looking glass asi taky neklapne s tou cenou takže jsem asi skončil :D tak na webhallenu ma stejne cenu jen ta taska prsten a helma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travis9tr Odesláno Srpen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2014 Myslel jsem spis, jestli nekdo nevite, kde sehnat pouze steelbook k TLOU R... Jsem jeden z mala, co nehrali TLOU na PS3, jelikoz jsem uz vyhlizel PS4 a vedel jsem, ze obe konzole zivit nebudu :) I kdyz pocitam, ze v budoucnu PS3 zase koupim do sbirky. Z toho duvodu jsem pro Remastered bezel hned pri vydani a nechtel jsem cekal na nejakou zasilku i se steelem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Srpen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2014 nano edition (steelbook) sem mel taky ale mam pocit ze sem to prodal v JRC nebo tady nekomu :) Nechal jsem si artbook (je opravdu peknej) batoh a nekde tu mam tricko z Xzone a sosku (podsvicena) Nema nekdo doporuceni na znovu nejaky takovy pekny artbook myslim tim kde toho je pomerne hodne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2014 hodne krasny jsou artbooky z diabla. jinak crysis artbook jsem malem jako noobies za 200 korun tady cloveku z fora. nastesti pritelkyne rekla,ze jsem (vzdy to znate),a ze je to fakt pekna kniha s pevnou vazbou a ta se neprodava. Luck for me Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Srpen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2014 Právě proti Watchdogs to obsahuje tak 5x vic obsahu :lol: a ma to i takovy ten "plastovy" přebal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2014 jinak artbooky a guidy od dark souls jsou epicke. Respektive, co je tedka levne,tak je ta tomb edice castlevanie, a v ni artbook,ktery zachranuje celou edici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Srpen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2014 Nemůžu si pomoct ale samozřejmě dark souls. Jsou famózní nejvýš radim ten z jpnce ovšem asi top je pro me artbook ze skyrimu ce a vlastně i z online skyrimu ce....to jsou opravdu top kousky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Srpen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2014 (upraveno) Přesně, artbůček ze skyrimu se mi líbí nejvíc :D Jinak sbírá tu někdo i bluray filmy? Budu se zbavovat Mad Maxe v plechovém kanystru, 3 bluray. více tady http://www.film-game.cz/sileny-max-trilogie-s-e-3-bd-blu-ray-plechovy-kanystr,0931577.html Kdyžtak pm ;) EDIT: Mad Max zamluven. EDIT2: Tak na výslovné přání píšu, že už je fuč :D Upraveno Srpen 2, 2014 uživatelem Mandaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Srpen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2014 Tak Sacred steelbuk z JRC lehce poškrábanej vzadu ..taky smůla :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Srpen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2014 Přesně, artbůček ze skyrimu se mi líbí nejvíc :DJinak sbírá tu někdo i bluray filmy? Budu se zbavovat Mad Maxe v plechovém kanystru, 3 bluray. více tady http://www.film-game.cz/sileny-max-trilogie-s-e-3-bd-blu-ray-plechovy-kanystr,0931577.html Kdyžtak pm ;) EDIT: Mad Max zamluven. Jak jinak taky :D jen neuvadej ze je zamluveny ale zr už není :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Srpen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2014 Nějaké nové drobnosti :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Srpen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2014 Rowan, jak se ti povedlo dostat dvacet fotek do příspěvku? Mne to u desíti vyhodí chybové hlášení :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 4, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2014 Tak když už tu padají ty TLOU R edice tak přidám i tu svoji, co mi dnes dorazila :) Já jsem volil něměcký Amazon a velmi mile mě překvapilo, že edice je nejenže ve steelbooku, ale navíc ve slídovém přebalu a celá zatavená v celofánové fólii. Takže putuje do sbírky k ostatním cenným TLOU artefaktům a na hraní budu muset pořídit jinou :) Jinak balení zásilky z Amazonu jako vždy precizní a škodě odolné, zásilka dorazila po 5 dnech (čítaje víkend) bez sebemenšího poškození a poštovné vyšlo na necelých €5. Takže spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Srpen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2014 Ty dělám to přes tel a neskáče to tam :( když sám editaci tak.tam je každá fotka jem jednou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2014 Tak když už tu padají ty TLOU R edice tak přidám i tu svoji, co mi dnes dorazila :) Já jsem volil něměcký Amazon a velmi mile mě překvapilo, že edice je nejenže ve steelbooku, ale navíc ve slídovém přebalu a celá zatavená v celofánové fólii. Takže putuje do sbírky k ostatním cenným TLOU artefaktům a na hraní budu muset pořídit jinou :)Jinak balení zásilky z Amazonu jako vždy precizní a škodě odolné, zásilka dorazila po 5 dnech (čítaje víkend) bez sebemenšího poškození a poštovné vyšlo na necelých €5. Takže spokojenost. [ATTACH=CONFIG]25712[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]25713[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]25714[/ATTACH] na CE ukazovali fotky,tak jsem byl zvedavy,jestli ten prebal budes mit taky. Pekny kousek jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Srpen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2014 No my s tomášem to máme bez slidy a celkem me to štve.....ale zase tak moc ne :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Srpen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2014 (upraveno) Tak mně spíš štve, že to mám promáčknutý od pana pošťáka :), ale z Portugalska posílají novej jako omluvu tak to snad lépe zabalí... Jinak ta německá verze ve fólii je moc pěkná. Ve Francii byl steelbook taky sealed, ale jen obyč fólie a nálepka čárového kódu. Jinak na ebay jsou steelbooky už za pěkný peníz :) dokonce se jeden prodal za 4 500 korun v přepočtu :) http://www.ebay.com/itm/The-Last-Of-Us-Remastered-Steel-Book-Case-/271564135580?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f3a7bdc9c http://www.ebay.com/itm/The-Last-Of-Us-Remastered-Steel-Book-Case-/321479183337?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4ad9a70be9 Upraveno Srpen 4, 2014 uživatelem djtoko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2014 takze jsi na tom vlastne vydelal:) No mne nastesti vetsinu zahranicnich zasilek vozi Geis,takze ty jsou momentalne asi nejvic v pohode. Obcas je vyhoda, mit adresu na firmu. Jedinou smulu na steelbooky jsem mel z herniho sveta, tam je vicemenne garant,ze dojdou zniceny. Ceska posta a jen bublinkova obalka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2014 tak jsem neodolal cena+ bonusy http://www.czc.cz/diablo-3-reaper-of-souls-collector-s-editions-pc/144235/produkt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Srpen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2014 Ty ja neodolal uz včera, borec me nabizel za 1500 samotnou rozbalenou collectorku tak jsem zjišťoval cenu...poděkoval mu a objednal :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts