headhot Odesláno Srpen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2014 ja chtel tu kostku hlavne a tak jsem cekal a vyplatilo se. Na zavvi to myslim bylo za 32,99 liber. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Srpen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2014 Kua jen jsem si nenapsal velikost trička :D hyml hergot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2014 to jsem si ani nevsimnul,ze se to musi psat:D edit: dal jsem edit objednavky a vyber tam neni velikosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Srpen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2014 Do poznámky jim to vždy píšu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Srpen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2014 Na tom ebay se snad zbláznili ne? .) http://www.ebay.com/itm/The-Last-Of-Us-Remastered-Steel-Book-Case-/271564135580?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f3a7bdc9c Vždyt se to dá sehnat ani ne za půlku..... nechápu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2014 Tak je to only for US,tak se nediv. Tam se prodavaji silenosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Srpen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2014 aha tak je tam ještě dodatek: "Winner of the auction will get a free mystery prize with the purchase!" třeba to bude večeře s Ashley Johnson... :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 5, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2014 To Diablo III jsem u6 na tom CZC viděl, hodně dobrá cena. Já za něj dával více než 2x tolik, v době, kdy to vylezlo. Kdo mohl čekat, že se to tak dlouho udrží dostupné, když původní sběratelka vymizela hned a dnes se prodává řádově okolo $300 Jinak k těm TLOU R Steelbookům na eBay, obě aukce co jsi sem Tome postoval uvádějí, že steelbook pochází z "TLOU Live Event". Nevím co za událost to byla a jestli ten steelbook je něčím jiný a vyjímečný (jiný art design, podpisy apod.), ale připadá mi to spíš jako obchodní lákadlo. Jinak ten z aukce viz. tvůj poslední příspěvek tam navíc má "Mystery Prize", což sice nikdo neví co bude, ale už teď to přihazující oceňují :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Srpen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2014 Ten LIVE event byl tento: http://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=the-last-of-us-one-night-live-180867 Ale steelbook je úplně stejný jako ten náš. Ale aspoň ten pocit, že to rozdávali na live eventu... :) Jinak po představení prý ukazovali video: zakončení TLOU po x letech, které ve hře není a nikde ani nebude zveřejněno. Takže kdo tam byl má jistě hezký zážitek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Srpen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2014 Zdendo, děkuji za expresní dodávkou az k domu i s bonusem v podobě čerstvých hub :) a pochopitelně vše za luxusní cenu :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Srpen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2014 Alespoň ty hřiby mohls vyfotit, nebo je už má tvoja na plotně? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Srpen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2014 Jj ma :D sorry :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Srpen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2014 No nic, tak to raději nahodím fotku svého kufru, aby nám lidi věřili, však co, sběratel jako sběratel :D Samozřejmě jde čistě o chlubení, a to ještě byly dva koše v autě :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Srpen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2014 Tak zase pár věcí dorazilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2014 pockej to uz mas z czc? Objednavku mam a stale zadne ifno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Srpen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2014 Nějak jim blbne systém, natvrdo jsem tam došel a oni ze jasně mají to tam.... Teď jdu ještě s pošty teda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2014 ok si tam zitra brnknu a skocim pro to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Srpen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2014 Mně to přišlo hned ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2014 ja mam osobni odber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Srpen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2014 Dorazil mi Watch Dogs se steelbookem na PS4 za příjemných 800 Kč i s poštou, jinak s těma houbama děte do prdele :D já se dostanu do lesa až v pátek :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pestalix Odesláno Srpen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2014 Nevíte někdo o batohu do školy s herním motivem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Srpen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2014 Infamous 2 ze speciálky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2014 tak kdo si chce koupit ta drahou mikinu :) http://www.game.co.uk/en/diablo-iii-ultimate-evil-edition-with-tyrael-hoodie-only-at-game-co-uk-304479?searchTerm=edition&pageSize=20&catGroupId=&pageNumber=2&sortBy=MOST_POPULAR_DESC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Srpen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2014 Má zajímavou kapuci, dobře by se v ní svařovalo, neměl bych tak popálené vlasy :D Btw. gore, v pátek bude pozdě, já jdu na hřiby dneska poobědě :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Srpen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2014 Nebo steel :) http://www.aukro.cz/show_item.php?item=4491834665 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts