Mandaz Odesláno Srpen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2014 Proč se všichni zbavujete těch stélbůčků TLOUre? Mne dneska přišel a je naprosto epický ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2014 myslim,ze za to tady muze jeden clen:D, kdyz ukazal steelbook z amazonu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Srpen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2014 Svatá pravda řediteli :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 7, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2014 Tak se přiznejte, kdo to tady okoukal a snaží se prodat samostatný steelbook za cenu vyšší než je steelbook edice i s hrou a ještě klamat spotřebitele tím, že jej bylo možné získat jen z Portuglaska? :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Srpen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2014 Náhodou zajímavá a poučná debata na profesionální úrovni :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2014 to mi nejak uniklo a nikdo to tu nepsal http://shop.ubi.com/store/ubiemea/no_NO/pd/ThemeID.8605700/productID.306640200/ASSASSINS_CREED%C2%AE_ROGUE_-_COLLECTOR.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Srpen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2014 Abych přispěl k profesionální debatě tak hlásím, že za necelé dvě hodiny jsme s tatů nasbírali jen 4 koše hřibů, pak nás zahnala bouřka :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Srpen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2014 Di do haje :D jinak kam chodíte? Nechci přesný místa abych vám to jel vysbírat :D jen mě zajímá jaký region a les. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Srpen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2014 Tož valaši...normálně to máme na zahradě před domem :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Srpen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2014 Gore, Zlínský kraj, krásné podhůří Vizovických vrchů, ideálně hledat pod listnáči/duby a na rozhraní lesa/louky. V jehličnanech jsem našel jen pár kuřátek a nějaké klouzky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Srpen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2014 O.K. díky za info, my to dneska jdeme zkusit do Skomelna protože máme kousek odtamtud barák, jellikož známí tam byli před dvěma dny a plný košík tak si od toho taky něco slibuju :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Srpen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2014 Borci chci se zeptat zda je steelbůček :) GTA V nějak raritní? Nikde jsem na bazarech na něj nenarazil. Nevíte o nějakým? Díky za info. Našel jsem pouze s hrou,ale ta je mi na nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Srpen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2014 Tak stélbůček GTA V se přidával pouze k těm dvěma sběratelským edicím. Jedna byla tuším tzv. Speciální, kde byl stélbůček se hrou a velká mapa. Druhá byla tzv. Sběretelská, kde byla navíc kšiltka a jakási bezpečnostní pochva/taška s klíčkem. Na samostatný těžko asi narazíš, osobně jsem to řešil tak, že jsem si koupil speciálku a samotnou hru pak prodal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Srpen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2014 Taky mě to napadlo, koupit ps3 nebo x360 verzi i s hrou. Náhodou nevíš zda bude i na nextgen nějaká special verze ze steelem.? Vzal bych pak raději na XOne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Srpen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2014 Tak to netuším, x0 mne vůůůbec nebere :D Skus průběžně kontrolovat http://www.gta.cz/gta5/ a tam to snad zveřejní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Srpen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2014 OK, dík. Kdyby jsi náhodou o nějakým tom plecháči věděl, tak dej vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Srpen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2014 Mám tušení, že headhot ho kdysi prodával (verzi pro ps3, je o něco menší než na x360), ale pak to nějak vyšumnělo. Kdyžtak se ho zkus zeptat, jestli je to ještě aktuální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Srpen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2014 (upraveno) Pokud by nekdo jeste nemel tak prodavam Watchdogs PS4 z Dedsec edice se steelbookem artbookem a jako bonus AR karty. Nepouzity kody ani ze hry ani z DedSec bonusů. Jo jsem hodnej tak dam i soundtrack ;) :D Upraveno Srpen 9, 2014 uživatelem Panther Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Srpen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2014 Co za to chceš? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Srpen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2014 Napsal jsem PM .) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Srpen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2014 Kdyby se někdo zbavoval stélbůčku ke Crysis 3 tak mi dejte vědět ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hora Odesláno Srpen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2014 For Mandaz: http://console-forum.net/tema/168466-steelbook-crysis-3-tomb-raider .. Zkus tady chalana, téma je staré, ale není tam LOCK.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Srpen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2014 Kdyby někdo věděl o Demon Souls Black Phantom nebo Deluxe Edici rád bych koupil. O ebay vím taky..mám teď namysli něco tuzemského :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Srpen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2014 Ty black při štěstí sezenes ( hodně velkým štěstí) ale deluxe? No add 1 příprav si ranec add 2 tuším jedine ebay :) Jedine ze by me osvitilo a prodal bych obě edice což nemám zatím v plánu :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Srpen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2014 kdyby se někdo zbavoval ps1 her, dejte mi vědět :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts