Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sběratelé HER :)

Recommended Posts

• Odpovědi 7,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

Dnes mi dorazil steelbook i s hrou Call of Duty:Ghost za příjemných 200 Kč. Tuhle serii moc nemusím, ale steel je to vážně povedený. Jinak kdyby měl někdo zájem, mám na prodej Battlefield 4 Deluxe edici která obsahuje taky steelbook.
steelbook solo by nešel?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prosimvas vy hodne jedete ten ebay zajimalo by me jestli se tam daji vydrazit hry levneji nez tady u nas. Pro priklad nasel jsem killzone za 6 GBP + 3 posta tzn nejakych 9gbp coz je 314 kč hacek je v tom ze tam zbyva 20 hodin na prihozy . Steelbook edice me laka. Díky

Odkaz ke komentáři

Jak kdy. Ebay klasicky trpí velkým množstvím aukcí, a spousta věcí se tam ztratí, ale pokud je něco žádané, kupce si to vždy najde. Killzone steelbooku je v oběhu docela dost, často se objeví i levně na Aukru. Nicméně za příhoz nic nedáš a když nevyhraješ tak bude jiná aukce.

Odkaz ke komentáři

Tak pánbůh a česká pošta dala a dneska mi přišla sběratelka GTA IV. Je v ní kromě hry samotné artbůček, klíčenka, soundtrack, sportovní taška a uzamykatelná ocelová bankovní schránka. Taška má pěkné vnitřní polstrování.

Celkový pohled na sběratelku pěkně vyfotil borec, co mi ji prodával a proto si vypůjčím jeho fotku post-35176-14687176751729_thumb.jpg

Další fotky už jsou moje osobní

post-35176-14687176773345_thumb.jpg

Sběratelka je velice kvalitní, mile mne překvapila a je i docela praktická.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu