Hráč123 Odesláno Srpen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2014 Tak třeba budu mít to štestí...jinak to tedy jistí ebay... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 11, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2014 Brzy očekávám fotky od zdejších Dark Souls hardcore fanboys jak doplnili svoji sbírku o další must have ARTEFAKT :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Srpen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2014 Priste to vyscreenuj pls Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 11, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2014 LOL, že to někdo dáte jsem čekal, ale že až tak rychle to z té aukce zmizí, to jsem nečekal :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Srpen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2014 tak uz vim cim se budu zivit budu kovat brnka :D nevim podle me je to hnusny a jest drahy. Ta helma vypada jak roztahla textura proste humac. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Srpen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2014 http://console-forum.net/showthread.php?t=169779 Kdyby někdo prehlidnul :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Srpen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2014 Dnes mi dorazil steelbook i s hrou Call of Duty:Ghost za příjemných 200 Kč. Tuhle serii moc nemusím, ale steel je to vážně povedený. Jinak kdyby měl někdo zájem, mám na prodej Battlefield 4 Deluxe edici která obsahuje taky steelbook. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Srpen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2014 Dnes mi dorazil steelbook i s hrou Call of Duty:Ghost za příjemných 200 Kč. Tuhle serii moc nemusím, ale steel je to vážně povedený. Jinak kdyby měl někdo zájem, mám na prodej Battlefield 4 Deluxe edici která obsahuje taky steelbook. steelbook solo by nešel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Srpen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2014 novej přírůstek, s hrou v super stavu za 280kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Srpen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2014 Raději bych to prodal komplet. Ale zkus nabídnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Srpen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2014 250 vč pošty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Srpen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2014 Kde si to sehnal to cod takhle levne? a vyfot ten steelbook sem zvedavej jestli je lepsi nez hra (coz si myslim) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Srpen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2014 Já ho taky sháněl, ale u nás skoro nejsou. Viděl jsem je ale na ebay za pár šupů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Srpen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2014 (upraveno) Hmm fakt peknej za 200 vyhra jak hovado podle me .) gratuluji //teda jeste nevim na jakou konzoli to mas Upraveno Srpen 11, 2014 uživatelem Panther Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Srpen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2014 ?? Nechápu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Srpen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2014 To jsem psal @ gorerated - ovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Srpen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2014 Ajo, sorry :) mě zarazila ta cena. Jsem byl zmaten :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Srpen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2014 LOL, že to někdo dáte jsem čekal, ale že až tak rychle to z té aukce zmizí, to jsem nečekal :D Podcenit Rowanovu rychlost ohledne DS se nevyplácí :D Jinak dá-li pánbůh a česká pošta, tak během pár dní mi přijde sběratelka GTA IV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Srpen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2014 Teď momentálně se mi to moc fotit nechce :D ale je to tenhle na PS3. Koupil jsem ho v setu s jinými hrami. Strejda999: O té ceně ještě popřemýšlím, kdyžtak dám vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Srpen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2014 OK. Dík za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Srpen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2014 Prosimvas vy hodne jedete ten ebay zajimalo by me jestli se tam daji vydrazit hry levneji nez tady u nas. Pro priklad nasel jsem killzone za 6 GBP + 3 posta tzn nejakych 9gbp coz je 314 kč hacek je v tom ze tam zbyva 20 hodin na prihozy . Steelbook edice me laka. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Srpen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2014 Jak kdy. Ebay klasicky trpí velkým množstvím aukcí, a spousta věcí se tam ztratí, ale pokud je něco žádané, kupce si to vždy najde. Killzone steelbooku je v oběhu docela dost, často se objeví i levně na Aukru. Nicméně za příhoz nic nedáš a když nevyhraješ tak bude jiná aukce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Srpen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2014 Tak pánbůh a česká pošta dala a dneska mi přišla sběratelka GTA IV. Je v ní kromě hry samotné artbůček, klíčenka, soundtrack, sportovní taška a uzamykatelná ocelová bankovní schránka. Taška má pěkné vnitřní polstrování. Celkový pohled na sběratelku pěkně vyfotil borec, co mi ji prodával a proto si vypůjčím jeho fotku Další fotky už jsou moje osobní Sběratelka je velice kvalitní, mile mne překvapila a je i docela praktická. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Srpen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2014 Tak jsem tam prihodil na ten killzone fakt se mi libi ten steelbook a navic je to skoro zadarmo :lol: ted jenom doufam ze to bude posilat do CR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Srpen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2014 GTA4 sběratelka je fajn, kdysi jsem ji koupil na Aukru za nějakých 1500 Kč. Bohužel u tašky už odešel zip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts