Moderators drak3go Odesláno Srpen 12, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2014 Zpravidla prodejci uvádějí, do kterých zemí odesílají a za jaké poštovné. Pokud v seznamu není země kupujícího tak je na kupujícím, aby se s prodejcem spojil a zeptal se ho na možnost odeslání do dané země. Toto by mělo proběhnout ještě před jakýmkoliv příhozem, aby se předešlo zbytečným situacím, kdy nakonec vyhraje kupující který zjistí, že mu prodejce předmět nepošle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Srpen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2014 Hmm toho se prave bojim no napsal jsem mu a snad to nebude takovy problem amazon to posila za par slupek sem. Holt pouzivam to prvne :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Srpen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2014 gore, to je skoro přesně tolik, za co jsem ji koupil já :D Jinak vše je nové, taška nenošená. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Srpen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2014 Dnešní pošta :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Srpen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2014 Tak ti to přišlo .) Enjoy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Srpen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2014 Steelbook peknej u té eN sedmičky. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Srpen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2014 Moc pěknej :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Srpen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2014 Nebudeš se ho zbavovat?? :D :D jen fór :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Srpen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2014 Ja teda massefect jeste ani nehral neni to muj salek kavy ale jako edice pekna :) btw dnes me napadlo si koupit tu destiny edici a toho poda dat do palubky v aute to by musel byt luxus :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2014 koukam,ze rowan se tedka snazit dohnat ztraceny cas:D jinak Risen 3 CE je pry do cr opozdena.( cca tyden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Srpen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2014 Njn co se da dělat...na risen kašlu po tom co jsem viděl unboxing tak ce pro me nezajímavá a předražená i když limitovana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2014 ja unboxing neresim, risen je pro mne druhe nejoblibenejsi serie,takze ji chci mit a ne vsechny limitky je treba otvirat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Srpen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2014 Mandaz: No já právě tu tašku tahal fakt hodně a skoro všude takových dobrých 5 let. Takže držela slušně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Srpen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2014 Jo risen se konkrétně u JRC údajně spozdí o 4 dny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2014 (upraveno) xzone uz ma sberatelku na 25.8.,takze co jsou 4 dny oproti 10 dni risen 3 uz je mozne hrat. To dilema pockat si na voucher od jrc nebo warez Upraveno Srpen 13, 2014 uživatelem headhot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Srpen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2014 Hlavně aby to panečku stálo za to...hlavně aby to bylo pořádný rozlehlý RPG..bože jak já bych si přál aby to byla pecka jako kdysi Gothic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2014 ja jsem to nevydrzel a uz mam za sebou 3 hodiny. Je to pecka jako jednicka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Srpen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2014 Vy me se*ete!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2014 si to stahni taky, od vcerejska to mas nasdilene na vsech serverech. Risen series se nehraje na konzolich;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Srpen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2014 dnes přišel. Bohužel pošta se ukázala. vzadu mírně promáčklej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Srpen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2014 Škoda...máš ho i s 3D prebalem? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Srpen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2014 Bohužel ne. :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Srpen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2014 Škoda, ten je hodně povedený... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Srpen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2014 Já na ten Risen vydržím...i kdyby hovna s hákama z nebe padali....nejhorší je nečíst žadné recenze nebo nekoukat na yt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2014 no nechapu te, kdyz uz to mam zaplacene,tak proc si to nezahrat jako ostatni. Moznosti tu jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts