Hráč123 Odesláno Srpen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2014 Určitě...ale nechci se bastlit s crackem apod..jsem sice nedočkavej ale dám přednost počkání než to tahat na torrentech a crackovat atd. už jsem z toho něják vyrostl a jsem líný se tím už zabývat :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2014 crack se pouziva vyjimecne a v tomto pripade,se prepisuje pouze steam app a to je vse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Srpen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2014 Doby se koukám mění :) Nic, jsem odhodlán vydržet..přemýšlím jestli za těch pár dnů stihnu Risen 2, který sem jediný v sérii nehrál a zda to má vůbec cenu ...aby mě 2x piráti zasebou spíš od 3ky neodradili..přeci jen R2 hodnotili velmi vlažně.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Srpen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2014 Ten Thief je pěkný, mám ho i s tím 3D obalem, koupen za 200 Kč i s poštou :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Srpen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2014 Pro me to bude o tom jestli ted PVZ nebo Diablo 3 budou mit nejakou aspon steelbook edici na amazonu ale pochybuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Srpen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2014 Jinak co Bloodborne? Doufáte v nějakou nadupanou limitku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Srpen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2014 To si piš....jestli ne tak s nima končím!!! No možná ne :D ale bude me to štvát... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Srpen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2014 Bloodborne snad bude mít...taky by mě štvalo kdyby ne...nebo kdyby stála za prd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Srpen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2014 Figurka musí být! Líbilo by se mi něco ve stylu jako je Zaklínač 3, akorát by tam stála ta postava z Bloodborne a takový ten jakoby vlk co vypadá jako by byl z kořenů stromu. nevím jak přesně to nazvat :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Srpen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2014 Ja myslim ze na to edice bude stejne tak uncharted Jeste bych si pral neco s Driveclubem a The Crew (u toho jsou oznameny jen nejaky digitalni sracky :lol: ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Srpen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2014 U Driveclub je oznámena Special Edition, kde je jen slipcase a dvě samolepky + dlc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2014 no mne krome domluvenych sberatelek tento rok, mine asi vetsina. Zacinam si vybavovat vinarnu a sberatelskych kousku v tomto odvetvi je fakt hodne a ceny jsou taky hodne vysoko:) Nejvice mne dostala vinna odruda Kerka a je k tomu vinu sleva na kérku:) ve Znojme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Srpen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2014 (upraveno) headhot, jedině slivovica :D Víno pánbůh vychcal sedmého dne, když vyspávál opicu právě po slivovici. Jinak počkej na letošní, trnky vypadají nádherně a mají i vysokou cukernatost ;) EDIT: a nemusím k tomu dávat ani žádnů kérku ;) Upraveno Srpen 14, 2014 uživatelem Mandaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Srpen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2014 Tak sem si dnes vydražil Diablo 3 kolektorku novou...jen nevím jestli si jí rozbalit komplet nebo nechat...to bude neřest. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 14, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2014 Na PC? Za kolik a kde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2014 drak3go CE byla jen na pc Jinak jsem videl,ze na aukru ji nekdo prodaval novou, tak jinak gratulace k vyhre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Srpen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2014 jop aukro, cena se zastavila na 3040,- + pošta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Srpen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2014 Někdo tu minule sháněl ty steelbooky Killzone http://aukro.cz/ps3-killzone-2-collector-s-edition-i4502342431.html http://aukro.cz/ps3-killzone-3-collector-s-edition-i4479508015.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2014 jop aukro, cena se zastavila na 3040,- + pošta myslim,ze byla nova,tak cena byla ok. Respektive asi nejzajimavejsi je na tom ten artbook. koukal jsme na ni, ale nakonec vyhral Don Perignon 2008 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Srpen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2014 Magori, říkám to stále .... Jsme Magori :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2014 btw. jinak vite o te akci v jrc,kdy zlevnili vetsinu CE veci za par kc? no uz tam toho moc neni,ale treba Painkiller Collector´s edice za 49,- byla fajn cena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Srpen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2014 Koukal jsem, že tam mají Final Fantasy XIV sběratelku za 799 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2014 jo bohuzel na ps3,coz nase stara konzole nedava. Jinak jestli jste otevreli D3 RoS CE a mate nevyuzite hearthstone kody, rad bych je vyuzil:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Srpen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2014 Otevři si svoji jo :D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Srpen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2014 Tak jrcčko celkem solidně ojebává slevy :D Konkretně u FFXIIILR mají uvedenou původní cenu 1199,- a pod ní ultrasupergigamega slevu na 599,- To je pěkná sleva, řeknete si. No jo, ale já od nich stejnou hru koupil před měsícem za 699,- :D A v tom světle už pak ta sleva až tak veliká není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts