Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sběratelé HER :)

Recommended Posts

• Odpovědi 7,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

Doby se koukám mění :) Nic, jsem odhodlán vydržet..přemýšlím jestli za těch pár dnů stihnu Risen 2, který sem jediný v sérii nehrál a zda to má vůbec cenu ...aby mě 2x piráti zasebou spíš od 3ky neodradili..přeci jen R2 hodnotili velmi vlažně..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no mne krome domluvenych sberatelek tento rok, mine asi vetsina. Zacinam si vybavovat vinarnu a sberatelskych kousku v tomto odvetvi je fakt hodne a ceny jsou taky hodne vysoko:)

Nejvice mne dostala vinna odruda Kerka a je k tomu vinu sleva na kérku:) ve Znojme.

Odkaz ke komentáři

headhot, jedině slivovica :D Víno pánbůh vychcal sedmého dne, když vyspávál opicu právě po slivovici. Jinak počkej na letošní, trnky vypadají nádherně a mají i vysokou cukernatost ;)

EDIT: a nemusím k tomu dávat ani žádnů kérku ;)

Upraveno uživatelem Mandaz
Odkaz ke komentáři

Tak jrcčko celkem solidně ojebává slevy :D Konkretně u FFXIIILR mají uvedenou původní cenu 1199,- a pod ní ultrasupergigamega slevu na 599,- To je pěkná sleva, řeknete si. No jo, ale já od nich stejnou hru koupil před měsícem za 699,- :D A v tom světle už pak ta sleva až tak veliká není.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu