Moderators drak3go Odesláno Srpen 14, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2014 Vždyť je to stále to samé dokola, vše se řídí heslem "Nechceme slevu zadarmo". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2014 Otevři si svoji jo :D:D no ja uz to davno dohral a svoji otevrel. Na hardcore jsem to na inferno dokoncil v top 356/world. Jinak jrc sleva + person sleva byla fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Srpen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2014 asi uz je pozde ale tak cca pred tydnem Xzone brno postovalo na twitter ze ke kazdymu nakupu free darek podle vyberu meli tam CoD tricka atp. docela pekny veci bohuzel nejsem z Brna tak me to nenapadlo sem postnout. Pokud tam nakoupite a dostanete to CoD tricko rad si ho od vas za tip vemu :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Srpen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2014 Chlapi kdyby měl někdo zájem mám tu na výměnu či prodej pár filmových steelboků. V mint stavu. Konkrétně: http://www.filmarena.cz/blu-ray-pain-and-gain-pot-a-krev-steelbook http://www.filmarena.cz/blu-ray-klub-rvacu-steelbook-sberatelska-edice http://www.filmarena.cz/blu-ray-oblivion-nevedomi-steelbook-sberatelska-limitovana-edice Vše jednou skouknuté. Sbírání steelů k filmům už nedávám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 14, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2014 Kolik bys chtěl za Fight Club? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Srpen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2014 No vzhledem k tomu, že pro něj opravdu nemám žádné využití tak za 200,- bych ho pustil..případně vyměnil za něco herního. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 15, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2014 Tak mi napiš do PM podrobnosti platby, já ho vezmu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Srpen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2014 Nevim, jak moc je to rare ci neni, ale podarilo se mi vyhrat skoro novy MW2 steelbook i s hrou za 245,- , zrovna zacinam steely sbirat, tak mam docela radost, protoze je to dle me nejlepsi CoD spolecne s MW1 :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Srpen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2014 Co za zbylé 2 steely? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2014 jsem se docetl,ze pry jdou propojit postavy z pc na konzole u hry Diablo3. Zkousel to nekdo? Zahrat si HC bez lagu by velice potesilo offline Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paris1984 Odesláno Srpen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2014 Kdo z vas aktivistu mi vyfoukl aliens colonial collectors u JRC za 599? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 15, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2014 Black Friday na Alze - pro milovníky Sin City asi "must have" za tu cenu. Posledních 10ks v době psaní příspěvku. http://hracky.alza.cz/♥♥♥♥♥-velky-sin-city-d1636701.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2014 a je to fuc. Skoda,ze se mi ten styl komiksu nelibi,byl by to pekny darek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 15, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2014 Hmm, když jsem psal ten příspěvek, zbývalo 6min do zahájení prodeje. V momentě to bylo vyprodáno, asi těch Sin City fanboys je fakt hodně. Taky za tu cenu když jinde to stojí kolem 3.500 Kč .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Srpen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2014 Ja prodávám kdyby někdo chtěl :) za 3000,- :) mam 2 kousky nechávám si jen ten se jménem a číslem :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Srpen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2014 (upraveno) Co za zbylé 2 steely? Oblivion 350,- ale přednostně se ptal headhot. Pain and gain 699,- (nákupka) +39 za doporučenou zásilku případně 55 za cenné psaní (49 služba a cca 6kč fólie) Upraveno Srpen 15, 2014 uživatelem Hráč123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 15, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2014 Ja prodávám kdyby někdo chtěl za 3000,- mam 2 kousky nechávám si jen ten se jménem a číslem Ono i tohle má číslování jo? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2014 tak jrc uz mi poslala nahradni voucher steam kod,kdyz CE ma zpozdeni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 15, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2014 Ano i mně a dokonce jsem nemusel ani měnit formu úhrady a zaplatit to teď na honem dopředu. Respect :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2014 No nejdriv mne napsali,ze jen ty,co to maji zaplaceny,tak dostanou voucher. Tak jsem jim napsal,at mi napisou cislo uctu,kam penize poslat a jejich vyjadreni bylo,ze by to bylo moc slozite,ze mne poslou kod. A to taky ucinili a zhlediska,ze jsem uz u nich nechal solidni balik,jsem rad za duveru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Srpen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2014 Taky dorazil kod na hru. Skoda že zítra musím do práce..bych se do toho hned pustil..no počká to na sobotu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Srpen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2014 ještě jeden kousek tento týden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Srpen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2014 Tak to je hnus. Microsoft se tento týden teda předvedl.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Srpen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2014 Microsoft je hnus sám o sobě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 15, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2014 Tak to je hnus. Microsoft se tento týden teda předvedl.... Na co konkrétně narážíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts