djtoko Odesláno Srpen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2014 (upraveno) No na to, že Microsoft opět někoho zaplatil, aby se verze Xbox One lépe prodávala. Nesnáším tyhle praktiky a nikdy bych ani v nejhorším snu nevěřil, že CD PR na to kývli. Tohle je kopanec všem věrným fanouškům na PC a PS4 a hodnota "kolektorek" na nulové hodnotě... 20.5.2014: "Hodlá CD Projekt RED oznámit dohodu o exkluzivitě Zaklínače 3 s jedním z vlastníků platformy? Odpověď Marcina Iwinského - ZACHÁZÍME KE VŠEM HRÁČŮM STEJNĚ. NEBUDEME POSKYTOVAT EXKLUZIVNÍ OBSAH NA NĚKTEROU Z PLATFOREM ani nebudeme uměle oddalovat vydání hry na některou z platforem, PROTOŽE NÁM ZA TO NĚKDO ZAPLATIL. To je rozhodně proti našim hodnotám. NEUDĚLÁME TO." 15.8.2014: Marcin Iwinski - "Jsme opravdu rádi, že ji (Gwent) můžeme PŘINÉST DO FYZICKÉ PODOBY ZA POMOCI MICROSOFTU. Nyní máme Gwent v každé kopii Zaklínače 3: Divokého honu jakožto bezplatný zážitek přímo ve hře na každé platformě, a FYZICKOU VERZI VE SBĚRATELCE PRO XBOX ONE, NO NENÍ TO ÚŽASNÉ?" No není to úžasné? :) extra látková mapa a 2 balíčky karet hry Gwent... Upraveno Srpen 15, 2014 uživatelem djtoko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Srpen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2014 Už pár dnů je na alze k předobjednání bíla verze ps4. Budete někdo objednávat? Já docela přemýšlím. Ten bílej kousek je fakt moc pěknej. Ale hra mě naopak vůbec neláká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Srpen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2014 Bílej je parádní :) jen se bojím, že ovladač bude brzo jak **** :) a jestli myslíš Destiny tak to je "must have" hra :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Srpen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2014 Mě tedy vůbec netankuje. To s tím ovladačem mě napadlo také jako první :) no asi ho předobjednám...budu se ale muset něčeho zbavit protože to už to skoro nemám kam dávat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Srpen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2014 ty věci do limitky Zaklínače jsou naštěstí naprosto o ničem. Je mi úplně jasné že já osobně bych ty karty ani tu mapu nikdy nijak nevyužil. Hlvaně že bude figurka která mi bude dělat radost ve vitríně a hra která mi bude dělat radost v mechanice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Srpen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2014 tomáš: nikdy by tě to nenapadlo MS i Sony standartně platí jedni mají tohle extra druzí zase tamto.... to je prostě trh... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Srpen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2014 Bílej je parádní :) jen se bojím, že ovladač bude brzo jak **** :) a jestli myslíš Destiny tak to je "must have" hra :) Já asi posečkám ještě chvíli. Bílej by měl být k dostání samostatně ještě letos. A připlácet za Destiny když mě neoslovuje se my nechce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Srpen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2014 tomáš: nikdy by tě to nenapadlo MS i Sony standartně platí jedni mají tohle extra druzí zase tamto.... to je prostě trh... To máš sice pravdu, ale je prasárna měnit obsah potom co jsou sběratelky oznámeny a už dávno rozprodány... :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 16, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2014 Vášniví sběratelé, rád bych znal váš názor - kolik byste byli hypoteticky ochotni zaplatit za TLOU R steelbook v top stavu, který je podepsaný z One Night Live akce z Californie vlastoručně Neil Druckmannem, Troy Barkerem a Ashley Johnsonovou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Srpen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2014 Kurnik ja ho někde viděl a chtěl jsem přihodit :( sakra už nevím kde to bylo :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 16, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2014 Bylo, na eBay, končilo to dnes v 5h ráno našeho času. Proto bych rád znal váš názor na kolik byste si ho cenili a byli ochotni zaplatit pokud byste ho vážně chtěli, pak vám řeknu za kolik se prodal pokud jste aukci nesledovali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Srpen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2014 Osobně v takové podepsané věci nemám moc velkou důvěru, pokud to nemá nějaký certifikát pravosti anebo pokud nejsou podpisy nějak notářsky oveřené. Vzpomínám si, jak jsme se jako malí ogaři snažili kopírovat podpisy zlínských hokejistů na hokejových kartičkách :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 16, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2014 Dobře, vycházejme z toho, že podpisy jsou pravé. Zrovna tihle tři se podepsali napříč několika TLOU artefaktů a ty podpisy jsou porovnatelné, navíc nejsou až tak úplně napodobitelné. Zkrátka spelkulace nechme na potom, chci znát váš názor na hodnotu :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Srpen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2014 No tak určitě něco v řádu tisíců, ale nad pětku bych asi nešel. Rozhodně bych chtěl prve vidět fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Srpen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2014 Cca 500$? Vážně netusim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 16, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2014 (upraveno) Netipujte prosím za kolik se to asi prodalo, chtěl bych slyšet kolik byste byli ochotni zaplatit vy v případě, že byste o ten steelbook stáli. Upraveno Srpen 16, 2014 uživatelem drak3go Přidány fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2014 Pro mne osobne je steelbook poniceny fixou od no name stars,takze hodnota nekde pod hodnotou steelbooku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Srpen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2014 Když to tak vidím, tak max někde mezi trojkou a tří a půl. Víc ani omylem. Je třeba ale brát v potaz, že na takové věci je cz/sk malý trh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Srpen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2014 Jak píše headhot. Steelbook je zničen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 16, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2014 Nesmíte se na to dívat tak, že to podepsali neznámí lidé. Podpisy patří jmenovaným a já si třeba nemyslím, že podpisy se předmět zničí. To je prostě cennost, jako třeba obraz podepsaný malířem. Nicméně zatím jediný kdo pochopil o co mi jde a odpověděl je Mandaz, tož díky aspoň tobě hřibaři :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2014 (upraveno) jinak,kdo si chce cenu presnou zjistit, pouzijte tlacitko Sold Listings (je to lepsi nez se nas ptat:) ) Tady je ten nejvzacnejsi http://www.ebay.com/itm/The-Last-Of-Us-Remastered-Steel-Book-Case-/271564135580?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f3a7bdc9c Otazka je,co byla ta specialni cena. Upraveno Srpen 16, 2014 uživatelem headhot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 16, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2014 jinak,kdo si chce cenu presnou zjistit, pouzijte tlacitko Sold Listings (je to lepsi nez se nas ptat:) )Tady je ten nejvzacnejsi http://www.ebay.com/itm/The-Last-Of-Us-Remastered-Steel-Book-Case-/271564135580?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f3a7bdc9c Otazka je,co byla ta specialni cena. Nejenže tu konkrétní aukci i přes "Sold listings" nevidím, tak přesto o to vůbec nejde. Já jsem se aukce účastnil v době jejího konce a byl jsem nakonec překonán v příhoze. Tak mě zajímal názor vás, co oceníte sběratelské věci, kolik byste bývali byli ochotni zaplatit vy za takový kus abych si udělal názor, jestli jsem se držel příliš při zemi, nebo ještě nejsem dostatečně vyzrálý fanboy. Nic víc, nic míň :D Btw ten s tou "Hidden Prize" se prodal za podstatně méně, než ten o kterém mluvím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2014 ok, se ti mrknu,jeste z norske ip adresy,tam se mne objevi,vzdy vsechno. V pondeli. No ty jsi uz dosahl sberatelskeho vrcholu,takze respektive vsechno ostatni uz bude "trash" Ohledne tech podepsanych veci, bohuzel mne nikdy podpisy moc nebrali,takze ja osobne vidim jen steelbook. Jo kdyby k tomu steelbooku byla moznost videt ten special ending,tak bych klidne za nej dal i 5 a vice tisic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Srpen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2014 osobně je to steelbook dal bych za to max co za jiný steelbook tedy 200,- nesbírám to nějak moc... lidi koupí cokoliv :) stačí najít ty správné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 16, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2014 No ty jsi uz dosahl sberatelskeho vrcholu,takze respektive vsechno ostatni uz bude "trash" Kdepak, vysoké mety mám teprve vyhlídnuté a před sebou :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts