Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sběratelé HER :)

Recommended Posts

• Odpovědi 7,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

Taky jsem sledoval aukci se steelbokem a víc jak 2 500 bych za to nedal. Nedávno jsem kupoval podepsanou Joel edici za cca 3 000 a samostatný booklet za pár korun... Já tohle vidím jako zničený steelbook vážně. Neřeknu podepsaný přebal, ale steelbook je pro mně poničený. Větší hodnotu by pro mě měla nějaká podepsaná karta nebo plakát.

Cena i s poštovným byla nakonec kolem 7 200 korun a to je vážně pálka. To bych si radši připlatil a pořídil Post Pandemic edici.

Navíc ty máš hezkej steel z amazon.de a tahle edice pokud si jí necháš sealed bude mít jednou velkou sběratelskou hodnotu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Moderators

Já teda nevidím moc veliký rozdíl v podpise na steelbooku a např. na tom cardbooku Joel či Ellie edice. Buď jsou to obě podepsané věci, anebo jsou to obě zničené věci ;)

Pro mě mají cenu obě. Ten podepsaný steelbook se nakonec vydražíl za $326, což je dnes v přepočtu cca 6.900 Kč (bez dopravy) - LINK

Přestože jsem na něj přihazoval, tuto cenu jsem nebyl ochoten za něj dát. Podle reakcí tady jsem se ujistil, že jsem se teda ještě úplně nezbláznil :)

Odkaz ke komentáři

Já ke steelbookům přistupuju trošku jinak než k normálním edicím. Steelbook musí být bez jedinýho škrábance, naražení. U krabicovek zavírám oči, když je naražený třeba roh. Určitě ses nezbláznil :) a jak už jsem psal tu edici z amazonu.de považuji za větší vzácnost než tenhle podepsanej steel :)

Odkaz ke komentáři

Já teda nevidím moc veliký rozdíl v podpise na steelbooku a např. na tom cardbooku Joel či Ellie edice. Buď jsou to obě podepsané věci, anebo jsou to obě zničené věci ;)

Pro mě mají cenu obě. Ten podepsaný steelbook se nakonec vydražíl za $326, což je dnes v přepočtu cca 6.900 Kč (bez dopravy) - LINK

Přestože jsem na něj přihazoval, tuto cenu jsem nebyl ochoten za něj dát. Podle reakcí tady jsem se ujistil, že jsem se teda ještě úplně nezbláznil :)

no trochu si poblazneny:) za takovou cenu je to zhovadilost kupovat. Staci si zjistit P.O.Box dane osoby a zaslat co potrebujes a mas podpis. Vetsinou staci pohlednice cokoliv,motiv hry a mas to. udelej charitu nebo cokoliv a mas desitky podpisu. jde to udelat levne,znam to,ale zaplatit za plechovkou krabku,kterou ti cesky postak na 100% rozslape,protoze ponicit zasilku je jejich jediny cil. Je to vec,co te mozna bude hrat na srdci,ale za par let who knows about it:)

Odkaz ke komentáři

Zas na druhou stranu jak teď o tom přemýšlím je tam ten pocit, že to bylo podepsáno na Live eventu k zahájení prodeje TLOU R a těchto steelbooků bude po světě tak 1-5 :) Pro fanouška TLOU je to zas kvůli tomu pocitu a drak3go myslím že je fanoušek velkej :).

edit: drak3go nelákalo tě někdy rozbalit tu Post Pandemic edici a mrknout na sošku? :)

Upraveno uživatelem djtoko
Odkaz ke komentáři

• Moderators

Tak koukám na fóru CE na ten průser s tím "group-buy" a pročetl pár příspěvků a je mi těch kluků co zaplatili a čekají někteří i rok na zásilku docela líto. Proč to ale píšu sem a co mě nejvíc děsí je to, že za vším stojí user u kterého vidím českou vlaječku a co víc, jehož jméno je i zde na fóru.

No, není divu že si teď při podobných obchodech mnozí drží odstup když zjistí že se jedná o čecha. Smutné :(

Odkaz ke komentáři

s platfusem uz je to tam skoro rok. Problem je v tom,ze ty prsteny vzdy meli termin,kdy byli 100% garanted a pak uz je to jen random.

Jako taky jsem se nad tim zlobil, ale co nadelas. On toho zaridil pro lidi dost, proto vetsina pockala a nejak se to resi pres zname i bez negativu. Otazka je, proc nevratil penize, to jsem nepochopil. Koukam,ze toho v cteni mas co dohanet, je to na tydny:)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu