headhot Odesláno Srpen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2014 ja mel metu taky vysoko u figuriny z Rakouska Dark Souls 2, bohuzel mne to bylo zakazano,ze jsem blazen. Takze tedka nemirim moc vysoko, ten ICO mi bude stacit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Srpen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2014 I ja měl ( mam ) tu metu nastavenou na lifestatue ds. Me to nebylo zakázáno ovšem bylo me řečeno ze pokud bude někde kde nebude překážet tak si ji můžu vzít :( no nebo as postavím barák....každopádně blázen jsem také...:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Srpen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2014 Tak ale na druhou stranu, kdyby šlo třeba o bluray koncert podepsaný třeba Tobiasem Sammetem (Avantasia), Brianem Johnsonem (AC/DC) nebo pár dalších věcí, co je mému srdci bližšího než videohry, byl bych ochoten solit pěkné pálky ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Srpen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2014 Tak ad se vrátíme do starých kolejí :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Srpen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2014 Rowan furt nevim jestli to delas naschval ale proc mi nedas ten itrader -..- :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Srpen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2014 Ty neboj dám jen jak se k tomu dostanu....jsem jen na tel a tady se k tomu nedostanu....a na web nemám heslo nemůžu si vzpomenout. Hned jak zapojim pc máš ho tam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Srpen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2014 Taky jsem sledoval aukci se steelbokem a víc jak 2 500 bych za to nedal. Nedávno jsem kupoval podepsanou Joel edici za cca 3 000 a samostatný booklet za pár korun... Já tohle vidím jako zničený steelbook vážně. Neřeknu podepsaný přebal, ale steelbook je pro mně poničený. Větší hodnotu by pro mě měla nějaká podepsaná karta nebo plakát. Cena i s poštovným byla nakonec kolem 7 200 korun a to je vážně pálka. To bych si radši připlatil a pořídil Post Pandemic edici. Navíc ty máš hezkej steel z amazon.de a tahle edice pokud si jí necháš sealed bude mít jednou velkou sběratelskou hodnotu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2014 uz jsem si sakra pripadal jako blazen,kdyz povazuju podepsany steelbook jako zniceny. Uff:D nejsem v tom sam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Srpen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2014 Kamarád prodává limitovaný dualshock PS3 God of War Ascension Edition. Cena 750 i s poštovným. Ovladač nebyl používaný. Pokud by měl někdo zájem tak PM než to dáme na aukro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 16, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2014 Já teda nevidím moc veliký rozdíl v podpise na steelbooku a např. na tom cardbooku Joel či Ellie edice. Buď jsou to obě podepsané věci, anebo jsou to obě zničené věci ;) Pro mě mají cenu obě. Ten podepsaný steelbook se nakonec vydražíl za $326, což je dnes v přepočtu cca 6.900 Kč (bez dopravy) - LINK Přestože jsem na něj přihazoval, tuto cenu jsem nebyl ochoten za něj dát. Podle reakcí tady jsem se ujistil, že jsem se teda ještě úplně nezbláznil :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Srpen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2014 Já ke steelbookům přistupuju trošku jinak než k normálním edicím. Steelbook musí být bez jedinýho škrábance, naražení. U krabicovek zavírám oči, když je naražený třeba roh. Určitě ses nezbláznil :) a jak už jsem psal tu edici z amazonu.de považuji za větší vzácnost než tenhle podepsanej steel :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Srpen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2014 Hmmm nevim no od koho to jsou podpisy? Kdybych to mel a nechal bych to podepsat hercema joela a ellie myslim ze bych za to taky chtel dost :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2014 Já teda nevidím moc veliký rozdíl v podpise na steelbooku a např. na tom cardbooku Joel či Ellie edice. Buď jsou to obě podepsané věci, anebo jsou to obě zničené věci ;)Pro mě mají cenu obě. Ten podepsaný steelbook se nakonec vydražíl za $326, což je dnes v přepočtu cca 6.900 Kč (bez dopravy) - LINK Přestože jsem na něj přihazoval, tuto cenu jsem nebyl ochoten za něj dát. Podle reakcí tady jsem se ujistil, že jsem se teda ještě úplně nezbláznil :) no trochu si poblazneny:) za takovou cenu je to zhovadilost kupovat. Staci si zjistit P.O.Box dane osoby a zaslat co potrebujes a mas podpis. Vetsinou staci pohlednice cokoliv,motiv hry a mas to. udelej charitu nebo cokoliv a mas desitky podpisu. jde to udelat levne,znam to,ale zaplatit za plechovkou krabku,kterou ti cesky postak na 100% rozslape,protoze ponicit zasilku je jejich jediny cil. Je to vec,co te mozna bude hrat na srdci,ale za par let who knows about it:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 16, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2014 Hmmm nevim no od koho to jsou podpisy? Kdybych to mel a nechal bych to podepsat hercema joela a ellie myslim ze bych za to taky chtel dost :lol: Ano, jak jsem už psal, podepsali to herci Joela, Ellie a ještě navíc Neil Druckman :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Srpen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2014 (upraveno) Zas na druhou stranu jak teď o tom přemýšlím je tam ten pocit, že to bylo podepsáno na Live eventu k zahájení prodeje TLOU R a těchto steelbooků bude po světě tak 1-5 :) Pro fanouška TLOU je to zas kvůli tomu pocitu a drak3go myslím že je fanoušek velkej :). edit: drak3go nelákalo tě někdy rozbalit tu Post Pandemic edici a mrknout na sošku? :) Upraveno Srpen 16, 2014 uživatelem djtoko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 16, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2014 Lákalo, a jak. To stejné u všech ostatních TLOU edicí a jiných sběratelek. Však to asi znáš :) Mimochodem budu mít brzy Survival edici na výměnu / prodej :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Srpen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2014 Rikam neni to zniceni steelbooku skoda prodeje spis kdyz to je pamatka na live event Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Srpen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2014 Drak3go napis...akorát pokukuju po prihozu :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Srpen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2014 Dnes jsem pořídil steelbook Robocopa, ten nový film, steelbook sice pěkný, ale přes PS3 to nemůžu pustit, pořád to píše že můj bluray přehrávač potřebuje nějaký update. Co je to za blbost? To se mi u žádného filmu na BD ještě nestalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Srpen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2014 gore, ten samý film, akorát v normální (plastové) krabičce jsem měl minulý týden půjčený od známého a vše mi jelo jak má. Byla to 2D verze (netuším jestli má RC i 3déčko). Jo a psku nemám připojenou na net. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Srpen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2014 Tak to fakt nevím kde je chyba. Skočí tam ta hláška o updatu a dál to nejede. A nejde dělat nic jiného než to vypnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2014 to zkus spustit bez pripojeni k netu. Takhle jsem to resil nejakou dobu u ps4 a pak nastesti vydali update,ktery opravoval to smirovani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Srpen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2014 PS3 připojenou k netu právě vůbec nemám a na PS4 mi to nejde pustit protože ta se naopak potřebuje k netu připojit aspoň jednou. Doma mám jenom wifinu od pronajímatele bytu a ta je na PSka slabá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 18, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2014 Tak koukám na fóru CE na ten průser s tím "group-buy" a pročetl pár příspěvků a je mi těch kluků co zaplatili a čekají někteří i rok na zásilku docela líto. Proč to ale píšu sem a co mě nejvíc děsí je to, že za vším stojí user u kterého vidím českou vlaječku a co víc, jehož jméno je i zde na fóru. No, není divu že si teď při podobných obchodech mnozí drží odstup když zjistí že se jedná o čecha. Smutné :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2014 s platfusem uz je to tam skoro rok. Problem je v tom,ze ty prsteny vzdy meli termin,kdy byli 100% garanted a pak uz je to jen random. Jako taky jsem se nad tim zlobil, ale co nadelas. On toho zaridil pro lidi dost, proto vetsina pockala a nejak se to resi pres zname i bez negativu. Otazka je, proc nevratil penize, to jsem nepochopil. Koukam,ze toho v cteni mas co dohanet, je to na tydny:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts