Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sběratelé HER :)

Recommended Posts

• Moderators

Nechtěl jsem tady jeho nick zveřejňovat, nic mi do toho není, protože nejsem mezi "postiženými". Proto jsem záměrně jeho nick necitoval.

Celé vlákno číst nehodlám nakolik se mě to netýká, jen jsem si toho všimnul teď když tam někdo opět oživil to téma. Zaregistroval jsem tam od některých, že se také podivují na jeho jednáním, když tam má celkem dost kladných hodnocení a dost příspěvků + relativně je dlouho registrovaný. Bez ohledu na to co udělal nebo neudělal v minulosti je toto neomluvitelné i kdyby udělal cokoliv.

Je trapné, jak tam nechal za sebe mluvit rádoby mluvčího, který jakože tlumočil jeho slova, jakoby sám neměl odvahu to těm lidem říst sám. Když někdo reagoval jízlivě na jeho osobu, tak se hned ozval a přispěl do tématu, takže evidentně se tam loguje, čte to a sleduje. Jako WTF?

Dávno bych být těmi lidmi podal claim na PayPal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 7,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

Nechtěl jsem tady jeho nick zveřejňovat, nic mi do toho není, protože nejsem mezi "postiženými". Proto jsem záměrně jeho nick necitoval.

Celé vlákno číst nehodlám nakolik se mě to netýká, jen jsem si toho všimnul teď když tam někdo opět oživil to téma. Zaregistroval jsem tam od některých, že se také podivují na jeho jednáním, když tam má celkem dost kladných hodnocení a dost příspěvků + relativně je dlouho registrovaný. Bez ohledu na to co udělal nebo neudělal v minulosti je toto neomluvitelné i kdyby udělal cokoliv.

Je trapné, jak tam nechal za sebe mluvit rádoby mluvčího, který jakože tlumočil jeho slova, jakoby sám neměl odvahu to těm lidem říst sám. Když někdo reagoval jízlivě na jeho osobu, tak se hned ozval a přispěl do tématu, takže evidentně se tam loguje, čte to a sleduje. Jako WTF?

Dávno bych být těmi lidmi podal claim na PayPal.

tak mel nejake vazne zraneni, zlomeniny rukou a tak. takze ono se to obcas vsechno vysere. Dulezite je to,ze to se to resi. U paypal mas cas 60 dni, pak uz je to slozite dostat prachy zpatky, nerikam,ze to nejde,ale je to na dlouho.

a zpet k tematu, v akci steelbook na MGS

http://www.amazon.co.uk/METAL-GEAR-RISING-REVENGEANCE-Steelbook/dp/B00C8677BE/ref=sr_1_2?s=videogames&ie=UTF8&qid=undefined&sr=1-2&keywords=steelbook

Upraveno uživatelem headhot
Odkaz ke komentáři

• Moderators

Hele psal na fórum, psal. To znamenná že rukama hýbal a zrovna tak mohl vrátit peníze. Rok je dost dlouhá doba a říkat si může kdo chce to chce.

Ale nechme toho tady, já to jen zmínil proto že to nevrhá dobré světlo na mnohé ostatní co mají co dočinění s tím fórem tam a tradováním, jinak to sem na toto fórum nepatří.

Odkaz ke komentáři

tak ja ne nej nemohu rici krive slovo, kdyz jsem tam pred dvema roky zacinal,tak se za mne zarucoval,coz mi dost pomohlo v prodeji. S nulou se zacina vzdy spatne, kdyz nejdriv prodavas. (v te dobe,co jsem o zahranicnim obchodovani vedel ♥♥♥♥♥, clovek se tomu tedka smeje,jaky byl super noob)

Jinak tam stejne jede kazdy na sve triko, podvodniku je tam dost. Sin hanby se tam da najit:)

Odkaz ke komentáři

tak mel nejake vazne zraneni, zlomeniny rukou a tak. takze ono se to obcas vsechno vysere. Dulezite je to,ze to se to resi. U paypal mas cas 60 dni, pak uz je to slozite dostat prachy zpatky, nerikam,ze to nejde,ale je to na dlouho.

a zpet k tematu, v akci steelbook na MGS

http://www.amazon.co.uk/METAL-GEAR-RISING-REVENGEANCE-Steelbook/dp/B00C8677BE/ref=sr_1_2?s=videogames&ie=UTF8&qid=undefined&sr=1-2&keywords=steelbook

Tak jsem neodolal a koupil. Posledních 12 na skladě mají.

Odkaz ke komentáři

Do rukou mi dnes přišla PS4 Collector's Edice Sniper Elite III.

[ATTACH=CONFIG]25815[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]25816[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]25817[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]25818[/ATTACH]

Já koupil jen samotnou hru jak to vyšlo a už to není ono. Na tu collectors jsem se díval na amazonu a je pěkná. Pockam ale jestli ji neslevni. Někdy :)

Odkaz ke komentáři

gore, vzpoměl jsem si na jeden jediný film, který mi takhle nešel, a to byl tuším 96 hodin: Odplata http://www.film-game.cz/96-hodin-odplata-blu-ray,0931265.html U film-game.cz to měli i napsané v popisku, ale já osel si to nepřečetl :(

Ale zase na druhou stranu, ten nový robocop nicmoc ;)

Odkaz ke komentáři

kdyby ses ji zbavoval, vis komu napsat :)

[ATTACH]25819[/ATTACH][ATTACH]25819[/ATTACH]tak mě také dnes konečně přišla castlevania... Balení v obyc kartonove krabici, az na steel celkové nic moc i když i ten je takový normální....kniha nic moc a ke kvalitě figurek se vyjadřovat uz vůbec nebudu....no za ty prachy..... :)
Odkaz ke komentáři

Tak na co troškařit, že. Stačí si za pár dolarů koupit podepsané Blizzard edice

http://www.ebay.com/itm/221521040791?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

jsem dneska videl na ebay vsechny sberatelky za 90 tis. Blizzard ma fakt krasny boxy a artbooky a jak jsem se dival,daji se koupit i zvlast. Za hodne maly peniz

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu