Moderators drak3go Odesláno Srpen 18, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2014 Nechtěl jsem tady jeho nick zveřejňovat, nic mi do toho není, protože nejsem mezi "postiženými". Proto jsem záměrně jeho nick necitoval. Celé vlákno číst nehodlám nakolik se mě to netýká, jen jsem si toho všimnul teď když tam někdo opět oživil to téma. Zaregistroval jsem tam od některých, že se také podivují na jeho jednáním, když tam má celkem dost kladných hodnocení a dost příspěvků + relativně je dlouho registrovaný. Bez ohledu na to co udělal nebo neudělal v minulosti je toto neomluvitelné i kdyby udělal cokoliv. Je trapné, jak tam nechal za sebe mluvit rádoby mluvčího, který jakože tlumočil jeho slova, jakoby sám neměl odvahu to těm lidem říst sám. Když někdo reagoval jízlivě na jeho osobu, tak se hned ozval a přispěl do tématu, takže evidentně se tam loguje, čte to a sleduje. Jako WTF? Dávno bych být těmi lidmi podal claim na PayPal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Srpen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2014 Tak on je to navíc mladý ogara...problém s ním nikdy nebyl a ani tam .... A přesně ha říkáš...vrátit peníze a byl by klid na všech frontach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2014 (upraveno) Nechtěl jsem tady jeho nick zveřejňovat, nic mi do toho není, protože nejsem mezi "postiženými". Proto jsem záměrně jeho nick necitoval.Celé vlákno číst nehodlám nakolik se mě to netýká, jen jsem si toho všimnul teď když tam někdo opět oživil to téma. Zaregistroval jsem tam od některých, že se také podivují na jeho jednáním, když tam má celkem dost kladných hodnocení a dost příspěvků + relativně je dlouho registrovaný. Bez ohledu na to co udělal nebo neudělal v minulosti je toto neomluvitelné i kdyby udělal cokoliv. Je trapné, jak tam nechal za sebe mluvit rádoby mluvčího, který jakože tlumočil jeho slova, jakoby sám neměl odvahu to těm lidem říst sám. Když někdo reagoval jízlivě na jeho osobu, tak se hned ozval a přispěl do tématu, takže evidentně se tam loguje, čte to a sleduje. Jako WTF? Dávno bych být těmi lidmi podal claim na PayPal. tak mel nejake vazne zraneni, zlomeniny rukou a tak. takze ono se to obcas vsechno vysere. Dulezite je to,ze to se to resi. U paypal mas cas 60 dni, pak uz je to slozite dostat prachy zpatky, nerikam,ze to nejde,ale je to na dlouho. a zpet k tematu, v akci steelbook na MGS http://www.amazon.co.uk/METAL-GEAR-RISING-REVENGEANCE-Steelbook/dp/B00C8677BE/ref=sr_1_2?s=videogames&ie=UTF8&qid=undefined&sr=1-2&keywords=steelbook Upraveno Srpen 18, 2014 uživatelem headhot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 18, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2014 Hele psal na fórum, psal. To znamenná že rukama hýbal a zrovna tak mohl vrátit peníze. Rok je dost dlouhá doba a říkat si může kdo chce to chce. Ale nechme toho tady, já to jen zmínil proto že to nevrhá dobré světlo na mnohé ostatní co mají co dočinění s tím fórem tam a tradováním, jinak to sem na toto fórum nepatří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2014 tak ja ne nej nemohu rici krive slovo, kdyz jsem tam pred dvema roky zacinal,tak se za mne zarucoval,coz mi dost pomohlo v prodeji. S nulou se zacina vzdy spatne, kdyz nejdriv prodavas. (v te dobe,co jsem o zahranicnim obchodovani vedel ♥♥♥♥♥, clovek se tomu tedka smeje,jaky byl super noob) Jinak tam stejne jede kazdy na sve triko, podvodniku je tam dost. Sin hanby se tam da najit:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 18, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2014 PS3 Castlevania Lord of Shadow Collection ve steelbooku za 14.98 GBP (obsahuje DLC Reverie a Resurrection + Castlevania Lord of Shadow - Mirror of Fate HD) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 18, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2014 Do rukou mi dnes přišla PS4 Collector's Edice Sniper Elite III. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Srpen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2014 Nakonec jsem neodolal a předobjednal to bílé PS4. Snad se vejdu do pořadníku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Srpen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2014 Sem chtel taky ale na amazonu ji nemeli tak sem si koupil obycejnou stejne ta hra neni nic extra :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Srpen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2014 tak mel nejake vazne zraneni, zlomeniny rukou a tak. takze ono se to obcas vsechno vysere. Dulezite je to,ze to se to resi. U paypal mas cas 60 dni, pak uz je to slozite dostat prachy zpatky, nerikam,ze to nejde,ale je to na dlouho.a zpet k tematu, v akci steelbook na MGS http://www.amazon.co.uk/METAL-GEAR-RISING-REVENGEANCE-Steelbook/dp/B00C8677BE/ref=sr_1_2?s=videogames&ie=UTF8&qid=undefined&sr=1-2&keywords=steelbook Tak jsem neodolal a koupil. Posledních 12 na skladě mají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Srpen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2014 Do rukou mi dnes přišla PS4 Collector's Edice Sniper Elite III.[ATTACH=CONFIG]25815[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]25816[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]25817[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]25818[/ATTACH] Já koupil jen samotnou hru jak to vyšlo a už to není ono. Na tu collectors jsem se díval na amazonu a je pěkná. Pockam ale jestli ji neslevni. Někdy :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Srpen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2014 tak mě také dnes konečně přišla castlevania... Balení v obyc kartonove krabici, az na steel celkové nic moc i když i ten je takový normální....kniha nic moc a ke kvalitě figurek se vyjadřovat uz vůbec nebudu....no za ty prachy..... :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Srpen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2014 Taky sem si vzal dvě. Jednu sem obratem střelil naštěstí ale taky sem bědoval nad tou kvalitou obsahu...dost brakový. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Srpen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2014 Tak ten steelbook Robocop stále nefunguje, updaty všechny mám, v nastavení jsem pozapínal vše co šlo i povypínal... asi to půjdu v sobotu vrátit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Srpen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2014 gore, vzpoměl jsem si na jeden jediný film, který mi takhle nešel, a to byl tuším 96 hodin: Odplata http://www.film-game.cz/96-hodin-odplata-blu-ray,0931265.html U film-game.cz to měli i napsané v popisku, ale já osel si to nepřečetl :( Ale zase na druhou stranu, ten nový robocop nicmoc ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Srpen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2014 No tak to je v prdeli :D člověk si to koupí a ani ho na to nikdo neupozorní (V mém případě). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paris1984 Odesláno Srpen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2014 kdyby ses ji zbavoval, vis komu napsat :) [ATTACH]25819[/ATTACH][ATTACH]25819[/ATTACH]tak mě také dnes konečně přišla castlevania... Balení v obyc kartonove krabici, az na steel celkové nic moc i když i ten je takový normální....kniha nic moc a ke kvalitě figurek se vyjadřovat uz vůbec nebudu....no za ty prachy..... :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Srpen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2014 Však čekám na tvou nabídku....pisni na fcb ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Srpen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2014 Dnes jsem se konečně dostal k tomu kodu od Risen 3 z JRC ale je to v němčině? WTF? Odemkl jsem si na steamu německou verzi hry? To si ten klíč mohli nechat trotlové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2014 i CE edice bude nemecky:D pouzij google a najdi si jak zmenit germany na english, je to easy, poznamkovy blok ma kazdy v default systemu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Srpen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2014 No haluz..sem uplně myslel, že se vrátili 90ky :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2014 heh nejaky levny TLOU Pandemic:D haha Takovy WoW ma koule http://www.amazon.de/gp/offer-listing/B0006BFRLK/ref=dp_olp_new?ie=UTF8&condition=new&qid=1408430411&sr=1-5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 19, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2014 Tak na co troškařit, že. Stačí si za pár dolarů koupit podepsané Blizzard edice http://www.ebay.com/itm/221521040791?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Srpen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2014 Chlapi, vím, že jste tu řešili objednávání The Order 1886 Premium edice. Asi jsem to zaspal ale zeptám se. Bude ještě někdo objednávat nebo nemáte ještě volný slot? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2014 Tak na co troškařit, že. Stačí si za pár dolarů koupit podepsané Blizzard edicehttp://www.ebay.com/itm/221521040791?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT jsem dneska videl na ebay vsechny sberatelky za 90 tis. Blizzard ma fakt krasny boxy a artbooky a jak jsem se dival,daji se koupit i zvlast. Za hodne maly peniz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts