headhot Odesláno Září 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2014 jo to byva casto u Activision, to same treba Call of Duty Prestige edition Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Září 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2014 (upraveno) 3,35 kg a je to fakt kolos krabice....čekal jsem menší :) edit: všimnul jsem si, že krabice má i svoje číselné označení, já mám: KY14177 Upraveno Září 9, 2014 uživatelem djtoko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2014 tak je to jen o trochu tezsi nez Castlevania,takze zatim vede Nano Edition a jejich 5,75 kg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Září 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2014 A co ds2 jpn CE? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2014 to byla mini edice, se vesla do batohu, nic nevazila. Tohle je moc siroke a velke blbe prenosne z prace:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Září 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2014 Tak myslím že váha je solidní....no a co si vzpomenu tak prestige black ops se také blbe nesla a byla celkem těžká :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2014 no ja si dal osobni odber v mall a musel jsem ji vezt pres pulku Brna domu. Hrozne to bylo:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Září 9, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2014 Schválně se podívám doma, co váží Titanfall edice s Atlasem uvnitř. To nejenže se nedá nést v rukách, to se nevejde ani do dveří v autě :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2014 na tu jsem uplne zapomnel:) Tak tu mame viteze:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Září 9, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2014 Celkem palba za steel :) No to je samozřejmě vč. hry uvnitř :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Září 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2014 Já ten balík dneska vezl z práce na kole...to bylo něco... .) Přikládám pár fotek z unboxingu. Ghost je takovej nic moc. Když jsem byl malý tak jsem měl podobnou "bakelitovou" hračku z Číny. Dobijí se pomocí microUSB. Steelbook je sealed ve fólii. Potěšil mě artbook. I když není nějak extra velký je hezky zpracovaný. Serepetičky jako samolepky, nášivku a negativy jsem nerozbaloval.... :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Září 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2014 Tomaš: skoro si myslím, že ten kod na boxu mám na obou uplně stejný..ověřím doma...Jinak je vtipné jak JRC XONE verzi poslalo asi ve 2x tak větší krabici než PS4 verzi :) by se vešli obě do té jedné od XONE. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travis9tr Odesláno Září 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2014 Tak originalky uz celkem citelne zdrazily Ghost edici: http://www.originalky.cz/Sony-PlayStation/PlayStation-4/Hry-pro-Playstation-4/Destiny-Ghost-Edition-PS4.html A co rikate na tohle? :) http://www.xzone.cz/nahledps3.php3?idg=1183 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2014 (upraveno) jo to same jrc udelalo u Risen 3, maji tam kvalitni skladniky:D travis jsem na to narazil na gamestop a fakt nemohu verit,ze to bude mit i xzone. Husty no. tak maji obe edice sochy delaji Triforce tak to bude super kvalita, priklad TLOU statue Upraveno Září 9, 2014 uživatelem headhot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Září 9, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2014 Ta Batmobile edice je mazec, stojí za zvážení ji vzít u nás, třeba se objeví ještě i v jiném shopu tady za lepší cenu. Přeci jen $200 a 5500 Kč je rozdíl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2014 jrc nabizi i DLC k tomu a postu zdarma http://www.jrc.cz/hra_ps4_batman_arkham_knight_batmobile_edition Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Září 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2014 Jo ta situace okolo Destiny je teď vtipná..jsem zvědav kam se bude drápat cena. Z těch batmanů se mě líbí víc ta se sochou Batmana..ale vidím to tak, že koupím obě minimálně pro kamaráda, kterej musí mít každou blbost co se Batmana týká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travis9tr Odesláno Září 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2014 Ja to vidim na Batmobile edici, moooc se mi libi. Jen me vzdy stve to, ze si v Praze vse vyzvedavam osobne a prichazim o body, ktere obchodi nabizi :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2014 tak v tomto pripade se vyplati posta, 99 kc a body jsou 219,- takze 120,- je k dobru.Takze osobni odber nema smysl a taky tohle tahat v rukou,bych nechtel:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2014 mám menší dotaz na ty, kteří už mají Desiny doma: Chlapi (popřípadě madame), je to only multi nebo se dají mapy hrát i offline s boty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2014 co jsem cetl,tak solo campaign by mela jit offline. co-op vyzaduje net Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2014 Takže pohrabal jsem se na eurogameru a podle jejich rok a půl starého preview je potřeba net i na singl :( Jisté je, že za ní nebudou účtovat měsíční poplatky a že bude od všech povinně vyžadovat neustálé připojení k internetu, i v singleplayeru.Postava hráče totiž bude zachovávat svůj pokrok, statistiky, výbavu i zbraně napříč singleplayerem, co-opem i multiplayerem. Záleží jen na něm, jak se rozhodne po náročném dnu v práci na hodinu večer zabavit (veškeré mise mají být obtížností přístupné i hráčům-nováčkům). Máme si prý představit něco jako Borderlands 2, akorát s pokročilejší online technologií a většími skupinami hráčů, což doložil příklad s kooperativním raidem pro šest lidí. Zajímavé je, že celou kampaň půjde dokončit samostatně od začátku až do konce, ačkoli to zjevně nebude to pravé ořechové. Požadavek připojení tu je kvůli tomu, že kdykoli můžete v herním vesmíru doslova zakopnout o jiného hráče a v tu chvíli vám server (bez vašeho vědomí) vyhledá vhodné společné mise (něco jako The Journey), stáhne se na pozadí jeho postava s unikátním vybavením atd. Zdroj: eurogamer.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Září 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2014 Na boxech je vpředu přímo napsáno INTERNET REQUIRED Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2014 Pokud tu někdo sbírá stélbůčky i k bluray filmům, tak na filmareně mají na naše poměry slušnou akci multibuy bluray. Za tři stélbůčkověblurayové filmy (Elysium, IronMan3 a 2 Guns) jsem dal 1256kč i s dobírkou, a to celkem jde ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Září 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2014 Když už jsme u těch Steelbůčků tak mám stále na prodej Oblivion (film s T.Cruisem) a Pain and Gain (Dwayne J. a M.Wahlberg) steelbuky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts