Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sběratelé HER :)

Recommended Posts

• Odpovědi 7,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

Já ten balík dneska vezl z práce na kole...to bylo něco... .)

Přikládám pár fotek z unboxingu. Ghost je takovej nic moc. Když jsem byl malý tak jsem měl podobnou "bakelitovou" hračku z Číny. Dobijí se pomocí microUSB. Steelbook je sealed ve fólii. Potěšil mě artbook. I když není nějak extra velký je hezky zpracovaný. Serepetičky jako samolepky, nášivku a negativy jsem nerozbaloval.... :)

post-72873-14687177292506_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jo to same jrc udelalo u Risen 3, maji tam kvalitni skladniky:D

travis jsem na to narazil na gamestop a fakt nemohu verit,ze to bude mit i xzone. Husty no.

tak maji obe edice

post-39477-146871772935_thumb.jpg

sochy delaji Triforce tak to bude super kvalita, priklad TLOU statue

Upraveno uživatelem headhot
Odkaz ke komentáři

Takže pohrabal jsem se na eurogameru a podle jejich rok a půl starého preview je potřeba net i na singl :(

Jisté je, že za ní nebudou účtovat měsíční poplatky a že bude od všech povinně vyžadovat neustálé připojení k internetu, i v singleplayeru.

Postava hráče totiž bude zachovávat svůj pokrok, statistiky, výbavu i zbraně napříč singleplayerem, co-opem i multiplayerem. Záleží jen na něm, jak se rozhodne po náročném dnu v práci na hodinu večer zabavit (veškeré mise mají být obtížností přístupné i hráčům-nováčkům). Máme si prý představit něco jako Borderlands 2, akorát s pokročilejší online technologií a většími skupinami hráčů, což doložil příklad s kooperativním raidem pro šest lidí. Zajímavé je, že celou kampaň půjde dokončit samostatně od začátku až do konce, ačkoli to zjevně nebude to pravé ořechové. Požadavek připojení tu je kvůli tomu, že kdykoli můžete v herním vesmíru doslova zakopnout o jiného hráče a v tu chvíli vám server (bez vašeho vědomí) vyhledá vhodné společné mise (něco jako The Journey), stáhne se na pozadí jeho postava s unikátním vybavením atd.

Zdroj: eurogamer.cz
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu