Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sběratelé HER :)

Recommended Posts

• Odpovědi 7,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

Jo. To je další dilema co mám..spolu s evil within a shadow of mordor..jsou tam rozdíly asi 800,- oproti PC verzi... Já už ale mám k PC verzím spíš averzi protože už se my u několika her na steamu stalo, že my zkrátka neběží. Ani na win 7 ani na 8.1. Např. naposledy Fallout 3, který jsem zakoupil a nakonec ho sháním na ps3 teď protože hru spustím ale nic se neděje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak ten fallout 3 goty mne taky nesel, tak jsem to vyresil,ze jsem si stahl crack a hra slape. Nekdy je crack steam podporovan,treba u Half Life 2:)

Jinak u Evil Within doufam,ze bude warez verze driv nez to oficialne vyjde, na tu hru se tesim. Kdyz bude dobra,tak si koupim tu jrc limitku, bude stacit ta pc verze a na Shadow of Morder si taky pockam,az zlevni ta steelbook verze. Obcas je to jen o trpelivosti, a pak najit ve vhodny cas slevu.

Odkaz ke komentáři

tak uz je bloodborne v nabidce amazonu http://www.amazon.com/Bloodborne-Collectors-Edition-PlayStation-4/dp/B00NOBX1OO/ref=pd_sim_b_2/182-7526195-9224102?ie=UTF8&refRID=00MMZSGR3S41Q899PTBT

tak uvidime,jestli bude i u nas v Evrope. Zatim ohlaseno jen pro Kanadu a USA

Odkaz ke komentáři

• Moderators

Už týden svádím "mail storming" s Amazonem ohledně "The Order 1886" obou sběratelských edici. Nikam to nevedlo, takže jsem s nimi před chvílí dokončil asi hodinový online chat a ještě tam budu volat. Jde o nějaký technický problém, který nějak vyřešíme, tak či tak pokud zkusíte aktuálně objednat kteroukoliv ze dvou sběratelkých edic této hry tak zjistíte, že zasekli odeslání do ČR.

Jinými slovy ti, co jste se přidali k mé předobjednávce můžete být v tuto chvíli rádi, protože teď by vám to už neposlali.

U mé objednávky mám zatím příslib, že odešlou a budu se tvrdě hájit a ty edice sem dostanu.

Odkaz ke komentáři

Koukal jsme že na to na Aukru přihazuješ, sledoval jsi i ten steel Killzone Shadow Fall? Podle mě si na to týpek musel přihazovat sám, jelikož vždycky když jsem na to přihodil, tak mě nulák přehodil o jeden příhoz a nikdy o víc. Na konec bych řekl že mu to nevyšlo a prodal si to sám :D

Odkaz ke komentáři

jo na ebay se casto prodava za par kacek steelbook,ale ty kody mohou byt pouzite. A vyjde te to levnejsi nez na aukru. Obcas je potreba se dohodnout s prodejcem na poste sem, vetsinou jsou to borci z UK.

Jo ty praktiky,kdy se tam s tebou predhani borec s hodnocenim 0 +-1-2 feedbacky je zlo. Skoda,ze obalkovy system s adresou zanikl a tedka tam muzes mit desitky uctu.

Odkaz ke komentáři

Tak kdo bude mit steelbook driveclubu?

// dnešní nadílka. Jsem velkej fanousek Splinter cell serie a tohle bylo za 500! Proste neuveritelny! Doporucuji pokud chcete na forGames jeste zitra v Praze v Letnanech stánek Conquest.

post-32236-14687178008974_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Panther
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu