xDante1986 Odesláno Říjen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2014 voe :D figurka z DS2 je už na poličce figurka jako taková spokojenost relativně ale ten podstavec je tragický a ty meče škoda mluvit...ty mohli udělat jako kovový odlitek.. u té castlevanie existují dvě limitky...tahle je z tvrdého papíru a vypadá skvěle...má někdo tu origo? ta je z čeho? plast? ono i na fotkách ty kolektorky mají dvě rozdílné verze... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Říjen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2014 problem te figurky DS2, ze k ni potrebujes jeste tu japonskou edici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2014 ta se mi docela fest nelíbí... oproti tomu jak ji prezentovali na startu.... tak vypadá o dost hůř a laciněji...viděl jsem , že nějakýšílenec na aukru prodává za 25000 :D a prý bonus ....příjemná večeře s člověkem, který hru xkrát dohrál :D mě rozsekalo :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Říjen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2014 tak japonska verze opravdu neni lacina. Pokud jsi ji nevidel na vlastni oci, je to tezke vysvetlit. No kdyz jrc muze prodavat hru viking za 5 tis,tak proc by borec nenabizel tuto edici za 25000 a k tomu analni rape zdarma, no nekup to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2014 25 litrů je dobrá pálka, do té ceny se vlezu s výrobou, veškerými komponenty a možná i s motorem na základní samonosnou pojízdnou bránu s vjezdem do 4 metrů a celkové váhy 250kg :D A nažrat se můžu kdykoliv a ne jen na večer :D EDIT: Jinak poslední dobou je to u mne s novými sběratelskými úlovky slabé, nestíhám, moc práce :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2014 (upraveno) headhot jo prodávat může kdo chce za kolik chce to je fakt :) ale tohle je zjevný ústřel...on totiž prodává i collectorky za 5000 :D já svoji koupil za polovinu :) ta nová se dá ze zahraničí včetně cla a pošty sehnat za 5000 max... takže magor na ntou... to můžu prodávat taky svoje hry za 10000 kč/ks Upraveno Říjen 27, 2014 uživatelem xDante1986 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2014 25 litrů je dobrá pálka, do té ceny se vlezu s výrobou, veškerými komponenty a možná i s motorem na základní samonosnou pojízdnou bránu s vjezdem do 4 metrů a celkové váhy 250kg :D A nažrat se můžu kdykoliv a ne jen na večer :DEDIT: Jinak poslední dobou je to u mne s novými sběratelskými úlovky slabé, nestíhám, moc práce :( Mandaz kam ti mám poslat svoje číslo účtu, přeposílej peníze a já už si s nimi nějak poradím D: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2014 dante, zkus Mandaznenicharitakdyzmakajakocas@seznamse.hu :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Říjen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2014 Tím .hu jsi to podtrhnul :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2014 Matně si vzpomínám, že tu kdysi někdo sháněl Aliens: Colonial Marines Sběratelku za slušnou cenu, tak na gameexpresu ji mají za 799,- http://www.gameexpres.cz/hra-pro-playstation-3-aliens-colonial-marines-sberatelska-edice-p-17462.html No a kdo by neměl, tak tam mají i Resistance 3 Survivor edici za 699,- http://www.gameexpres.cz/hra-pro-playstation-3-resistance-3-survivor-edition-p-13315.html Podle mne je R3 jedna z nejpodceňovanějších her na ps3. Za tu cenu je to výborná koupě ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2014 tak ona serie Resistance je fakt spatna fps, samozrejme pokud mas zkusenosti z pc. Takovy lehky podprumer. Pokud clovek ma steelbook,tak to jsou jiz vyhozene prachy. Jednu dobu byla ta special edice na alza za 199,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2014 Tak sběratelka Lords of the Fallen nebude..alespoň ne od originálek..dneska psali, že nemožné jí sehnat u dodavatelů.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2014 ja od herniho sveta ocekavam to same. Hru mam jiz stejne stazenou na pc,ale jeste jsem nedohral evil within. Malo casu a to jeste prijde AC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2014 Tak herní svět psal ze 30.10. Odesílá...tak doufam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2014 to ti psali tedka nekdy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2014 Dnes ráno.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2014 Dejte vědet..kdyžtak taky objednám tam..Jestli ještě budou :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2014 Na to zapomeň :D pochybuju ze bude :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Říjen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2014 No naštvali by mě kdyby ano.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Říjen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2014 Tak teď me telefonicky potvrdili ze me obě ce pošlou a prý by měli mít na 100% volně kusy....tak volej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Říjen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2014 objednal jsem obe verze s tím ať my potvrdí dostupnost..tak uvidíme.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paris1984 Odesláno Říjen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2014 to jsem shanel ja, ale za tu blbost, 599,- maximalne a vic ani korunu :) jinak ja uz na sberatelky asi stejne prdim. Edice od her, ktere me nejak zaujaly, uz mam. Sberatelku cipoviny Duka jsem si nechal, pac me stala asi 300,- :) Matně si vzpomínám, že tu kdysi někdo sháněl Aliens: Colonial Marines Sběratelku za slušnou cenu, tak na gameexpresu ji mají za 799,- http://www.gameexpres.cz/hra-pro-playstation-3-aliens-colonial-marines-sberatelska-edice-p-17462.htmlNo a kdo by neměl, tak tam mají i Resistance 3 Survivor edici za 699,- http://www.gameexpres.cz/hra-pro-playstation-3-resistance-3-survivor-edition-p-13315.html Podle mne je R3 jedna z nejpodceňovanějších her na ps3. Za tu cenu je to výborná koupě ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Říjen 30, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2014 O jakých "dvou" CE edicích Lords of the Fallen je zde řeč? Existují nějaké dvě rozdílně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Říjen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2014 X1 a ps4 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Říjen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2014 http://shop.naughtydog.com A sakra, průser je tady :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts