strejda999 Odesláno Říjen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2014 Oni ví jak vytahnout z lidí prachy :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2014 paris toho duka za kolik? řekni si cenu neříkám že chci ty tři sta ale rozumně bychom se domluvili dnes mi dorazilo http://xdante1986.rajce.idnes.cz/30_10_2014/#DSCN3064.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Říjen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2014 (upraveno) Mažu. Nic prej neprodává a to jsem se ptal jen na dva steely. Upraveno Říjen 30, 2014 uživatelem strejda999 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Říjen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2014 Tak dnes přišla bayo first print edice...krabice domlácená jak blázen..naštestí festovně zabalená takže unhurt..ufff Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2014 strejda neprodává...on to chtěl prodávat měl jsem s ním nasmlouvané věci za 10000 a pak to zrušil, že prodávat nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Říjen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2014 nabizi trash odpad, veci nulove hodnoty, nema se cenu k tomu vracet. Ja osobne se uz vzdal u nekterych veci prodej v cr a uz volim jedine zahranici. Jak jsem zjistil,ebay se da na co.uk obejit na postovnem hrozne levnym zpusobem,ze je postovne dle me rezie.Ale zhlediska kvality,stejne clovek musi zvolit nejlepsi zpusob dodani, ktery cenu prekryva. (i tak dante diky) Spokojeny zakaznik je privilegium. Akorat me stve ta lhuta paypalu 21 dni, cekani na penize abych zene mohl koupit troubu na peceni cukrovi. Spokojena zena,spokojeny sberatel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Říjen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2014 To s tou poštou na co.uk by mě zajmalo..můžete přispět do zprávy nebo na mail? Pokud to neni supertajné nebo nelegální :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2014 headhot :) jsem rád, že mé rady k něčemu byly :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Říjen 30, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2014 X1 a ps4 :D Aha, já že jsou dvě různé verze sběratelky :D Mažu. Nic prej neprodává a to jsem se ptal jen na dva steely. O co jsem přišel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Říjen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Říjen 30, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2014 Jezus Hráči ten kuchyňák jsi koupil od Horsta Fuchse že nepřeřízne ani izolepu nebo co? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Říjen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2014 Aha, já že jsou dvě různé verze sběratelky :DO co jsem přišel? Na konzolistovi borec nabízí limitky a steelbooky ale když jsem mu psal tak prej nic neprodává. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Říjen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2014 Dostal jsem ho od známých do nového bytu..je to scanpan ale jak vidno tupej :) Vůbec když mě celou sadu dávali tak se chlubili jak je Scanpan dobrý ale když nad tím tak přěmýšlím tak jediny ostrý zůstal nůž na chleba protože ho nepouživám.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Říjen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2014 To s tou poštou na co.uk by mě zajmalo..můžete přispět do zprávy nebo na mail? Pokud to neni supertajné nebo nelegální :) no neni to tajne, jen je potreba mit dobrou obchodni anglictinu. A hrabat se v menu. U sberatelskych edic schvalne neuvadim, ze je to hra, ale merchandise,takze se ti ihned zvedne posta pro Brity na 7 liber, pak je dobre u toho zbozi uvest vahu a rozmery a cena se zase zvetsi. Pokud se jedna o mensi zbozi do 1 kg,tak ti bohate staci tech 7 liber. Vetsina lidi hleda podle nazvu,takze si te vzdycky najdou. Jinak nepouzivat ten quick sell, chybi tam polovina funkci. Fajn je vsechno o te poste uvest, ze se bude jedna o ekonomickou postu a za priplatek tolik a tolik liber,jsi schopen poslat rychleji zbozi. Tedka cekam jeste na feebacky a zacnu hazet veci na nemecky ebay, tam je to pak uplna pohoda zhlediska posty. Jen je to cele v nemcine:) Ebay volim az tehdy,kdyz zbozi opravdu nechci a tady ho neprodam, jinak se to moc nevyplati. Fees platis ty, poplatky z prodeje platis ty. Zase to ma vyhodu,ze neplatis za vystaveni zbozi. A jak se rika,kazda vec ma sveho kupce,takze kdyz nespechas na penize, muzes to tam kazdy tyden hazet znovu a znovu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Říjen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2014 Tak to s tím merchandisem je dobrý tip...váhu a rozměry právě nadhodnocuji aby se navýšilo poštovné. Bohužel moje němčina my nedovolí prodávat na německé ebay což si myslím by bylo úplně pohoda. Díky za vysvětlení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Říjen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2014 nemcinu nepotrebujes staci dva monitory:) Ja to delam,ze v jednom okne mam nemecky ebay a druhy anglicky. A proste to vyplnuju podle nemeckeho. A ty zakladni popisky ohledne her zkopiruju z amazon.de a podminky a tak v aj a nemcine. Neco si zni jeste pamatuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Říjen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2014 Tak to by asi mohlo klapnout :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Říjen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2014 Uz to zacina http://www.xzone.cz/vyprodejovy_kos.php ale ten rozdil mezi limitkou a ghost :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Listopad 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2014 Ahoj kdyby měl někdo zájem... :) The Evil Within triko (L), Battlefield 4 triko (L), TLOU Remastered klíčenka, Delsin Rowe Sackboy, Wolfenstein TNO steel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Listopad 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2014 Ja o vše voe....kromě steelu a trika bf4.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Listopad 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2014 OK levá polovina je zamluvena :) nějak se domluvíme při Destiny... :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Listopad 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2014 Máš zprávu na fcb :D :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Listopad 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2014 (upraveno) delsin za kolik? bral bych i ty trika kdyby byly v jiny velikosti :( Upraveno Listopad 1, 2014 uživatelem Panther Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paris1984 Odesláno Listopad 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2014 paris toho duka za kolik? řekni si cenu neříkám že chci ty tři sta ale rozumně bychom se domluvilidnes mi dorazilo http://xdante1986.rajce.idnes.cz/30_10_2014/#DSCN3064.jpg sorry ze pisu az ted,neplanuju ho prodat, ale kdyby precijen nekdy nahodou, ozvu se :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2014 Ahoj kdyby měl někdo zájem... :)[ATTACH=CONFIG]26566[/ATTACH] The Evil Within triko (L), Battlefield 4 triko (L), TLOU Remastered klíčenka, Delsin Rowe Sackboy, Wolfenstein TNO steel už nevím kde ti napsat, že chci ten steel wolfa :D :D :D na pm nereaguješ .D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts