Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sběratelé HER :)

Recommended Posts

• Odpovědi 7,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

nabizi trash odpad, veci nulove hodnoty, nema se cenu k tomu vracet.

Ja osobne se uz vzdal u nekterych veci prodej v cr a uz volim jedine zahranici. Jak jsem zjistil,ebay se da na co.uk obejit na postovnem hrozne levnym zpusobem,ze je postovne dle me rezie.Ale zhlediska kvality,stejne clovek musi zvolit nejlepsi zpusob dodani, ktery cenu prekryva. (i tak dante diky) Spokojeny zakaznik je privilegium. Akorat me stve ta lhuta paypalu 21 dni, cekani na penize abych zene mohl koupit troubu na peceni cukrovi. Spokojena zena,spokojeny sberatel

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dostal jsem ho od známých do nového bytu..je to scanpan ale jak vidno tupej :) Vůbec když mě celou sadu dávali tak se chlubili jak je Scanpan dobrý ale když nad tím tak přěmýšlím tak jediny ostrý zůstal nůž na chleba protože ho nepouživám..

Odkaz ke komentáři

To s tou poštou na co.uk by mě zajmalo..můžete přispět do zprávy nebo na mail? Pokud to neni supertajné nebo nelegální :)

no neni to tajne, jen je potreba mit dobrou obchodni anglictinu. A hrabat se v menu. U sberatelskych edic schvalne neuvadim, ze je to hra, ale merchandise,takze se ti ihned zvedne posta pro Brity na 7 liber, pak je dobre u toho zbozi uvest vahu a rozmery a cena se zase zvetsi.

Pokud se jedna o mensi zbozi do 1 kg,tak ti bohate staci tech 7 liber. Vetsina lidi hleda podle nazvu,takze si te vzdycky najdou.

Jinak nepouzivat ten quick sell, chybi tam polovina funkci.

Fajn je vsechno o te poste uvest, ze se bude jedna o ekonomickou postu a za priplatek tolik a tolik liber,jsi schopen poslat rychleji zbozi.

Tedka cekam jeste na feebacky a zacnu hazet veci na nemecky ebay, tam je to pak uplna pohoda zhlediska posty. Jen je to cele v nemcine:)

Ebay volim az tehdy,kdyz zbozi opravdu nechci a tady ho neprodam, jinak se to moc nevyplati. Fees platis ty, poplatky z prodeje platis ty. Zase to ma vyhodu,ze neplatis za vystaveni zbozi. A jak se rika,kazda vec ma sveho kupce,takze kdyz nespechas na penize, muzes to tam kazdy tyden hazet znovu a znovu

Odkaz ke komentáři

nemcinu nepotrebujes staci dva monitory:) Ja to delam,ze v jednom okne mam nemecky ebay a druhy anglicky. A proste to vyplnuju podle nemeckeho. A ty zakladni popisky ohledne her zkopiruju z amazon.de a podminky a tak v aj a nemcine. Neco si zni jeste pamatuji

Odkaz ke komentáři

paris toho duka za kolik? řekni si cenu neříkám že chci ty tři sta ale rozumně bychom se domluvili

dnes mi dorazilo http://xdante1986.rajce.idnes.cz/30_10_2014/#DSCN3064.jpg

sorry ze pisu az ted,neplanuju ho prodat, ale kdyby precijen nekdy nahodou, ozvu se :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu