xDante1986 Odesláno Listopad 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2014 sorry ze pisu az ted,neplanuju ho prodat, ale kdyby precijen nekdy nahodou, ozvu se :) není žádná zajímavá cena? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jfilip47 Odesláno Listopad 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2014 Ahoj kdyby měl někdo zájem... :)[ATTACH=CONFIG]26566[/ATTACH] The Evil Within triko (L), Battlefield 4 triko (L), TLOU Remastered klíčenka, Delsin Rowe Sackboy, Wolfenstein TNO steel Čau to tričko the evil bych si od tebe vzal !!![emoji6] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Listopad 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2014 Moje.........;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Listopad 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2014 Mám doma šachy s Total War motivem, nové, nepoužité, dřevěné, pokud by měl někdo zájem, na ceně se dohodneme :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2014 kdo si objednal na gameleader sberatelku zaklinace, tak si muze prikoupit i tu bonusovou knihu, co se dava k standartni verzi za 1199,- Dneska jsem dostal info na twitter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 3, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2014 Jelikož se mi podařilo zajistit sběratelku Lords of the Fallen u nás, mám jednu volnou objednanou v zahraničí (PS4). Pokud by měl někdo zájem, tak mu ji přenechám, za pořizovací cenu ($176.02 čítaje související poplatky a dopravu do ČR). V případě zájmu piště rychle (nejlépe dnes), abych stihl případně objednávku ještě zrušit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Listopad 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2014 I ja mám jednu navíc popř, na xone Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Listopad 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2014 pěkně jí vratte do obchodu a já si jí pak vyzvednu :) mám objednávku na herním světě ale zatím nic :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Listopad 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2014 Herní svět psal ze dnes odeslal, zítra to mám doma pokud chceš ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Listopad 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2014 už nevím kde ti napsat, že chci ten steel wolfa :D :D :D na pm nereaguješ .D poslal jsem PM :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Listopad 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2014 A me nic? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Listopad 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2014 Tak třeba se dočkám i já..objednával jsem ps4 verzi ale do poznámky jsem napsal, že kdyby nebyla tak i xone může být..headhot taky psal že jí bude vracet takže počítám, že se my ozvou :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Listopad 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2014 hyje domu :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Listopad 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2014 Budete vybalovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Listopad 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2014 Jop, hned jak dorazim domu nafotim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Listopad 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2014 Super...u mojí objednávky je ticho...doted ani nedali vedet.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Listopad 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2014 No a nechceš tu na to xone? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Listopad 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2014 No preferoval bych ps4 ..takže kdokoliv nabídne beru...xone verzi pokud nebude zbytí :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Listopad 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2014 No napis, nebylo to zadarmo a rád se toho zbavim :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Listopad 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2014 Pár dní vyčkám a pak se tu ozvu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 4, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2014 V příspěvku #4441 jsem nabízel přenechání PS4 verze, tak pokud ji chceš dej vědět, ještě jsem ji nestihl zrušit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Listopad 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2014 Otázka je za kolik by byla is těmi poplatky z ciziny.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Listopad 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2014 jedním slovem " famózní" polystone! Palec hore! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 4, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2014 Otázka je za kolik by byla is těmi poplatky z ciziny.. Ta vyčíslená cena kteoru tam uvádím je, tak jak tam uvádím, vč. všech spojených poplatků (doprava do CZ + celní deklarace). Navýšilo by to akorát poštovné v rámci ČR ode mě k novému majiteli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2014 tak si tedy musim objednat Far Cry 4 kvuli tomuto http://www.playman.cz/clanky/darek-k-predobjednavce-fc4-zapalovac.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts