djtoko Odesláno Listopad 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2014 (upraveno) Tak podle prvních reakcí dopadl Far Cry o hoooooooodně mooooc lépe než Unity, ale pravdu máte že limitka je odpad a figurka ultra homo-škaredá. Mně na Guillotine edici právě až tak moc nic nezaujalo :) edit: už jsem dlouho nic nenahazoval tak tady je pár "bůčků" a drobností z poslední doby. Upraveno Listopad 13, 2014 uživatelem djtoko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Listopad 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2014 No pánové. Mám na vás otázku..respektive se chci podělit o svoje dilema.. Na sklonku příštího roku se pravděpodobně budu stěhovat do ciziny. A nevím jak naložit/uložit/založit cenné věci ze sbírky. Mám chatu ale poměrně zapadlou na vesničce takže tam bych nechtěl riskovat...uložit to u rodiny snoubenky by možná byla varianta ale raději bych volil místo o kterém bych věděl pouze já (paranoia :).Co si o tom myslíte? Samozřejmě konzole atd. bych si pokud to půjde něják rozumně vzal s sebou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2014 ja kdyz bydlel pred nastehovanim do sveho u rodicu zeny,tak jsem je vsechny vyskladal ke zdi a po celou dobu uplna ignorace:D Paranoia je zbytecna. Otazka na jak dlouho pojedes pryc:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Listopad 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2014 Osobně bych si pronajmul třeba garáž a tam to uschoval, pochopitelně bych si ji upravil tak aby tam nebylo vlhko a zima atd.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Listopad 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2014 No dobu nevím ale pravděpodobně na pár let...garáž mám jen něco sebere auto..ale dalo by se to tam navalit..vystlat aby nebylo vlhko atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2014 tak to prodej,stejne az se vratis,uz te to zajimat nebude. Pokud se vubec vratis:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Listopad 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2014 :D no hod seznam :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2014 (upraveno) kdo nema,tak time to buy it http://www.playcentrum.cz/sniper-ghost-warrior-2-collectors-edition-ps3-1119201.htm watch dogs ps4 http://www.playcentrum.cz/watch-dogs-dedsec-edition-ps4-1156201.htm Upraveno Listopad 14, 2014 uživatelem headhot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Listopad 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2014 Hehe..no něco určitě bude na prodej. Mám tu nějáké věci, které kvůli jejich rozměrům nebo povaze nebudu chtít ukládat...a taky se časem určitě nezhodnotí..Ale ještě je čas pánové takže kroťte svoje nákupní vášně :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2014 ja nestesti s mistem problem nemam v hornim patre mam tri velke mistnosti,takze je to ok. Ale moc dobre znam,kdyz jsem bydlel na byte a mista ubyvalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Listopad 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2014 Kdyby někdo měl steel k Unity sem s ním :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2014 tak steelbook vysel pouze ve future shopu v Kanade a jeste jsem nekde videl nabidku,jestli to byl ubisoft store. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Listopad 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2014 No co vím tak steel je kurevsku drahej.....sháním sháním nedaří se..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Listopad 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2014 gore: z Futureshopu ti ještě můžu sehnat (pokusím se) Ubi verze už bude problém, mám jen jeden (víc se nepodařilo sehnat) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Listopad 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2014 Tyjo tak ten druhý bych si klidně vzal taky..ten je moc pěkný :) Teď v souvislosti s tím stěhováním v budoucnu začínám přemýšlet o menších věcech jako steelbooky, který mě nikdy moc nebrali ale dají se skladně uchovat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Listopad 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2014 Kolik by tak byla cena? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2014 tak tohle mi dneska doslo a hlavne po nekolika letech shaneni i srdcovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Listopad 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2014 nejsou z aukra? Ten rayman FR a risen IT? Chvíli jsem tam po obou koukal.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2014 jo jsou. Konecne jsem sehnal italskou version,ktere je cislovana,ta nemecka je bez toho. Takze tahle verze je vzacnejsi Ten rayman francouzsky a to jsem zjistil az kdyz to prislo. Zhlediska,ze se jedna o zadni stranu a hra je pry v anglictine,tak uvidime. Pokud bude v aj,tak mi to bude sumak. Uz mam doma tolik sberatelek v ruznych jazycich,ze to neresim,hlavne kdyz hra ma anglictinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Listopad 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2014 Kolik by tak byla cena? Až příjdu domů tak se ti mrknu, my to máme tady v práci bloknutý :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2014 tak uz to prislo. velice dobra zprave je,ze hra je zvlast,takze neni nutne rozdelavat edici. Pro Drak3go good news Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 14, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2014 jj vím, poznal jsem to už při objednávce kde uváděli, že hra je "Out of the box", takže edice je jedna a jen k ní podle požadavků objednávajících přihodí hru na požadovanou platformu :) Jinak už mi psal i kámoš že mu dnes dorazila, no já si připlácel za "rychlejší" dopravu, tak si ještě budu muset počkat ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Listopad 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2014 Dneska přiveze ppl..to s hrou je výborné..alespoň mohu otestovat..i když moje i5 2550K, 660TI AMP a 8GB ram se bojím moc slávy nenadělají :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2014 jinak ta krabice je proste guillotine, je asi nejhezci,co jsem videl. Ta cepel se da oddelat v pohode a nedojde k nejakemu poskozeni. Takze se da dovnitr podivat,jak socha vypada,ktera je ruzne zalepena. Do spodni patra jsem se nedival,ale vypada to spise na steelbook nez future pack. Je to jine nez jsem videl na videu. No treba to nekdy rozdelam. Jinak z deutsche post mi to dovezlo PPL nakonec (coz uz je tedka taky dcerinna spolecnost DHL) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Listopad 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2014 Taky z německa :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts