Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sběratelé HER :)

Recommended Posts

Tak podle prvních reakcí dopadl Far Cry o hoooooooodně mooooc lépe než Unity, ale pravdu máte že limitka je odpad a figurka ultra homo-škaredá. Mně na Guillotine edici právě až tak moc nic nezaujalo :)

edit: už jsem dlouho nic nenahazoval tak tady je pár "bůčků" a drobností z poslední doby.

post-72873-14687179178446_thumb.jpg

Upraveno uživatelem djtoko
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 7,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

No pánové. Mám na vás otázku..respektive se chci podělit o svoje dilema..

Na sklonku příštího roku se pravděpodobně budu stěhovat do ciziny. A nevím jak naložit/uložit/založit cenné věci ze sbírky. Mám chatu ale poměrně zapadlou na vesničce takže tam bych nechtěl riskovat...uložit to u rodiny snoubenky by možná byla varianta ale raději bych volil místo o kterém bych věděl pouze já (paranoia :).Co si o tom myslíte? Samozřejmě konzole atd. bych si pokud to půjde něják rozumně vzal s sebou.

Odkaz ke komentáři

jo jsou. Konecne jsem sehnal italskou version,ktere je cislovana,ta nemecka je bez toho. Takze tahle verze je vzacnejsi

Ten rayman francouzsky a to jsem zjistil az kdyz to prislo. Zhlediska,ze se jedna o zadni stranu a hra je pry v anglictine,tak uvidime. Pokud bude v aj,tak mi to bude sumak. Uz mam doma tolik sberatelek v ruznych jazycich,ze to neresim,hlavne kdyz hra ma anglictinu

Odkaz ke komentáři

• Moderators

jj vím, poznal jsem to už při objednávce kde uváděli, že hra je "Out of the box", takže edice je jedna a jen k ní podle požadavků objednávajících přihodí hru na požadovanou platformu :)

Jinak už mi psal i kámoš že mu dnes dorazila, no já si připlácel za "rychlejší" dopravu, tak si ještě budu muset počkat ;)

Odkaz ke komentáři

jinak ta krabice je proste guillotine, je asi nejhezci,co jsem videl. Ta cepel se da oddelat v pohode a nedojde k nejakemu poskozeni. Takze se da dovnitr podivat,jak socha vypada,ktera je ruzne zalepena. Do spodni patra jsem se nedival,ale vypada to spise na steelbook nez future pack. Je to jine nez jsem videl na videu. No treba to nekdy rozdelam. Jinak z deutsche post mi to dovezlo PPL nakonec (coz uz je tedka taky dcerinna spolecnost DHL)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu